Foto: Starsport
Foto: Starsport

Banjak: Zvezda ima igrače sposobne da preokrenu tok utakmice, ali sve zavisi od nas

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 14:24

Kamerunski štoper motivisan pred duel Kairata sa crveno-belima

Posle uspešno preskočene prve prepreke i eliminacije Makabija Haife iz kvalifikacija za Ligu šampiona Kairat motivisano iščekuje novi evropski izazov i gostovanje Crvene zvezde zakazano za sutra od 16 časova. Duel sa šampionom Srbije predstavljaće težak test za kazahstanski klub, a pomoć u skutiranju crveno-belih tim iz Almatija imao je u Makiju Banjaku, štoperu koji je prethodne sezone igrao za Partizan.

Izabrane vesti

"Želimo da nastavimo put ka Ligi šampiona i ovo je veoma važna utakmica za nas. Zvezda je tim sa svojim stilom igre, imaju igrače koji mogu da promene tok meča u bilo kom trenutku. Imamo i kvalitetne igrače sa velikim iskustvom, pa ćemo se boriti da se još više približimo cilju i prođemo u narednu rundu. Sve zavisi samo od nas samih", istakao je štoper Kairata.

Novajlija koji je u Kazahstan stigao iz redova crno-belih imao je priliku prethodne nedelje da debituje, međutim premjera je ostala u senci poraza od Kaspija (0:2).

"Smatram da mi je na ličnom nivou meč dobro prošao, pošto dugo nisam zabeležio minute. Imao sam veliku želju da obučem dres Kairata i pomognem svojim saigračima, nažalost, rezultat nije bio onakav kakav smo očekivali. Ali, izvukli smo pouke i spremni smo da krenemo dalje".

Kamerunski internacionalac potom je istakao zadovoljstvo načinom na koji protiče njegova adaptacija u Almatiju.

"Za kratko vreme uverio sam se da je ovo prelep grad, dobrodušnost ljudi se oseća na svakom koraku i stičete utisak da ste kod kuće. Svi saigrači, stručni štab i klub u celini doprinose našoj adaptaciji. Veoma sam zahvalan na tome", kazao je Banjak.


tagovi

Maki BanjakKairatFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara