Komentari na vest

Barak Bahar: Nije bitno koliko ćemo golova dati, već da spremni dočekamo Ligu šampiona

D

Djape NBG@DsCz

pre 9 meseci

DsCz - Tebe, kao i čuvenog stihoklepca, koji se krije iza nika “Don Vito Corleone” (koji je dosta u opticaju na portalu Mocartsporta), veže jedna zajednička osobina a to je da ste ljubitelji lika i dela drugorazrednih naturščika - Zvezdinih Afrikanaca, čiji nastup u grupnoj fazi LŠ će biti smehotresan, ali u isto vreme gajite svoj intelektualni profil i emocionalnu konfiguraciju na mržnji prema mladim srpskim igračima! Sram vas bilo!
D

Don Vito Corleone@Djape NBG

pre 9 meseci

Djape NBG - Pre svega ja nisam stihoklepac, a stihovi koje ponekad objavim u komentarima su izvorni sa “severa” Marakane! Nije tačno da ja mrzim srpske igrače, nego jednostavno dajem podršku Baharu, da on odluči ko će igrati. Ali, priznajem da sam veliki fan Zvezdinih Afrikanaca a posebno nenadmašnog Kange, majstora da smiri igru!
D

Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Od svih Zvezdinih Afrikanaca niti jedan ne može igrati u grupnoj fazi LŠ! Svakome od njih nešto fali, ili tehnika, ili odgovornost u igri. Nisu oni nivo za LŠ! To će se lako videti kada počne takmičenje. Niko od njih nije sposoban da preuzme odgovornost na sebe. Nije LŠ isto što i SLS! Mnogi koji su poverovali, razočaraće se!
D

Džigerica@Don Vito Korleone

pre 9 meseci

Don Vito - Gledam svaku utakmicu Zvezde na Marakani, od ’90! Ima Zvezda zaista dobrog trenera i nekoliko pojedinaca koji mogu igrati u LŠ, kao Glazera, Degeneka, Dragovića, Mitrovića, Ivanića i Kataija. Za ostale nisam siguran, ali slažem se s tobom da su Zvezdini Afrikanci vrlo tanki za LŠ i svakome od njih po nešto nedostaje da bi mogli da isprate visok nivo LŠ! Onaj ko je sinoć analizirao igru Afrikanaca u Lučanima mogao je osetiti njihovu nemoć. Nažalost, ali Mladost je bila konkretnija na sredini terena (ne mislim na posed lopte), pogotovo njihov Afrikanac Donimani, koji je vezao u čvor sve Zvezdine Afrikance. Ne bih imao ništa protiv da Donimani dođe u Zvezdu, a ne ove fudbalske cepanice od kojih ni jedan ne može ni priviriti LŠ!
S

Salamander

pre 9 meseci

Vozovima dovodimo drugoligaške Afričke igrače. U ligi šampiona će pokazati da nisu za Zvezdu. Bačene pare.
N

Nele OO7 @Popsi

pre 9 meseci

Jel sa ovakvim Afro strancima misliš da igramo u ligi šampiona. Služićemo za popravljanje gol razlike.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Juče su Zvezdini Afrikanci pokazali da ništa ne znaju. Ne prave razliku ni u našoj ligi. Teško nama u LŠ sa njima.
D

DsCz

pre 9 meseci

Jedan lik mesecima non stop vredja i omalovažava Zvezdine strance. U svakom komentaru ih proziva, a folira se da je Zvezdaš.
I

IJAO

pre 9 meseci

LUCANIMA BAHAR PROBEHARAO.
b

bjela990

pre 9 meseci

Zamisli,prvi prelazni rok ubodes svako pojacanje i vise od ocekivanog i opet svi hvale trenera..mene licno je covek odusevio,da je vise takvih u nasoj ligi to bi bila milina gledat bilo koju utakmicu al eto kod nas sve ziherasi..
S

Sale555

pre 9 meseci

Bravo majstore
A

A cini

pre 9 meseci

Mi se da necete biti spremni
I

Izuzetnos'

pre 9 meseci

Još De Brujne da stigne i to je to, bombona.
I

Istraga

pre 9 meseci

Priča ima tužan kraj.
B

Bane15

pre 9 meseci

Misliš priča jugo-komu projekta iz Humske? Ta priča ne da ce imati tužan kraj, već će nastati opšte veselje u zemlji kada se ugasite
j

jejejo

pre 9 meseci

Sirok roster , bravo za malog Mijatovica ali ima jos neke finese da se dorade . Igraci treba da iskorene neke balkanske manire a blizu su da to i urade...
D

Don Vito Corleone@jejejo

pre 9 meseci

@jejejo - Mijatović mora da smrša, a Šljivić i Kabić da dobiju šansu. Neću da gledam Kangu i Kangvu, Oni nisu za Zvezdu. Dajte ih na kaljenje!
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Ostavi Zvezdine strance na miru. Ti znaš ko treba da smrša a ko treba da igra. Igrače oni za koje Bahar bude odredio da treba da igraju. Podrška za Bahara i sve igrače pogotovo strance.
s

spiritus movens

pre 9 meseci

I posle dobrog i postenog Natka napadaju kad kaze da imaju manje od 1% sanse za titulu. A on covek vidi da je po kvalitetu, organizaciji, uopste velicini kluba, Zvezda za citava tri koplja iznad ostalih u ligi.
S

Salamander

pre 9 meseci

Kratko i jasno. Nije bitno koliko golova, ali opet, 4 je neki minimum. Ljudi, prošle sezone smo se debelo mučili i imali rezultatsku neizvesnost, sada to deluje mnogo bolje. Pristup se promenio, to raduje. Samo napred Zvezdo.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Covek dobro kaze. LS startuje u septembru i covek polako tempira formu za septembar. Do tada je uigravanje igraca, isprobavanje kombinacija, kao da su i dalje pripreme. Samo napred, Barak mi zaista deluje ozbiljan trener i koji sve isplanira do tancina.
P

PD

pre 9 meseci

Pa po tvojoj logici ako tek tempira formu za septembar, u našoj ligi će davati po 10 golova
У

Улт

pre 9 meseci

@PD Иде се ка томе. Да се испоштују сви.
Z

Za LS/LE

pre 9 meseci

Dovedite Morelosa, a Olayinku vratite na levi bok, mitrovic klupa, dovesti zadnjeg veznog jos jednog
1

1977 Žex

pre 9 meseci

Luis Čavez zadnji vezni igrač Pačuke trenutno slobodan inače reprezentativac Mexika
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Podrška za Bahara, i sve igrače, pogotovo za Zvezdine strance, u inat onom klincu što mi stalno krade Nik i omalovažava ih. A to radi i sa drugim ukradenim Zvezdaškim Nikovima. Neeee nema tog zakona koji može da me od tebe otera. Miiiiii za Zvezdu živimo, Zvezdi pevamo i Zvezdi se divimo...
D

Don Vito Corleone@Don Vito Corleone (neki dru

pre 9 meseci

Don Vito Corleone - Ma, zamislite, ovaj čovek koji koristi neprekidno moj nadimak (a, meni to ne smeta), daje podršku totalnim neznalicama kakvi su Kangva i Bukari. Videli smo juče koliko,mogu i znaju!
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Ostavi Zvezdine strance na miru. Podrška za sve Zvezdine strance. Ozbiljan problem imaš u glavi.
N

Novalis

pre 9 meseci

Reši zaštitu svog nika, ako ti nešto znači, tako što ćeš se registrovani...
g

gostovic 14

pre 9 meseci

sta je sa Gobeljicem i Srnicem je l definitivno nisu igraci Zvezde vise?
e

ejjj

pre 9 meseci

odbrana nije spemna za ligu sampiona
s

smajkijaja

pre 9 meseci

Ova odbrana, sto si danas gledao, sigurno nece igrati utakmice LS. Ne kazem da imamo odbranu za LS, ali ova od danas sigurno je nece igrati. Rodic, sa tri pozadi, mu nikada nece igrati u LS, cak ni derbi sa raspalim Partizanom. Mislim, cak, da u LS, necemo igrati sa Mitrovicem i Bukarijem kao ful bekovi. Jer ce onda ta tri stopera pozadi imati problem. Videcemo. A da li ce dovesti jos jednog stopera, a trebali bi, to cemo da vidimo.
P

Phahaha

pre 9 meseci

U Ligi Sampiona ni necemo da igramo ovako ofanzivno, ako ovako budemo igrali protiv Top ekipa, sigurno cemo im dati po koji gol ali cemo za svaki primiti 3 to je sigurno. Odbrana u LS ce da bude Glazer, Rodic levi bek, Dragovic, Mijailovic, Degenek odbrana i Nedeljkovic desni bek. Stamenic i Kanga 100% u sredini terena ce da budu, danas se videlo koliko Kangin pas u napred znaci, i u napadu ce da igraju najverovatnije Kraso, Olayinka i Bukari(videli smo da ga Bahar gura u napad kad hoce da pojaca tranziciju). Katai, Ivanic, Kangva, Mitrovic, Lucic ce isto tako sigurno igrati prvu postavu ali u drugacijoj formaciji ili sa drugacijim ulogama verovatno. Ali sve u svemu defanzivni igraci ce igrati po bokovima, ili barem jedan defanzivan igrac na jednoj strani a ofanzivan na drugoj. U sustini Zvezda ima mocan roster i pre svega veoma prilagodljiv, Bahar ima kvalitetne igrace na bilo kojoj poziciji i moze da igra koju god formaciju oce. Ne brini, nije Bahar lud da stavi Bukarija da cuva Thea Hernandeza i Leaa iz Milana npr sam po desnoj strani, tu ce na primer da stavi 4-3-3 i igrace po desnoj strani Bukari krilo a Nedeljkovic beka pa da ih vidim da prodju!
r

realno...

pre 9 meseci

odbrana nije spemna za ligu sampiona
C

Calov

pre 9 meseci

Svaka cast Bahare