Komentari na vest

Barak Bahar odbio Seltik zbog Crvene zvezde

T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Da ipak ostavimo groblju te bajke?
M

MW

pre 10 meseci

Molim vas znaju li celnici uprave Crvene Zvezde ko je Barak Bahar cime je on pokazao da moze voditi Zvezdu,ma ljudi moji dosta je mlacenje prazne slame ako je bio dobar igrac nemora znaciti da ce biti dobar trener sto dokazuju mnogi trneri koji upropastise fudbal,trenar nemoze biti svako moras imati rezultate a ne samo obecanja,uzeti pare a rezultata nigdje!
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

bolje da je otisao umesto Rogersa bar bi imali domaceg golmana
N

Normalna Srbija

pre 10 meseci

Prekinite odgadjati sudjenje Zvekiju Terzi !
S

SrbaLrba

pre 10 meseci

Ovaj lik je neki agent !
S

SHALOM

pre 10 meseci

Ufff, pa ova informacija da je odbio ponudu iz normalne lige i države da dođe u ćumez... Potvrđuje sumnje upućenih da je jedini razuman odgovor - disciplinovani agent Mosada na zadatku skupljanja insajderskih informacija da kao svedok saradnik pomogne Interopolu i Uefi na sudu kad bude morala Crvena petokraka u petu ligu i da joj se pleni sve.
p

pod hitno...

pre 10 meseci

na lecenje.
Y

YayaT

pre 10 meseci

Osecam se glupljim samo zato sto sam procitao ovaj tvoj komentar;zaostao si u razvoju,definitivno.
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Одбио је Селтик јер није државни пројекат као петокрака.
F

Florence

pre 10 meseci

Gledam sinoc Brazil-Senegal, igrac Pathe Ciss, 29 god, centralni-zadnji vezni, zver...U Rajo Valjekanu prima 350k godisnje.Dobro bi nam lego.
к

курии

pre 10 meseci

Управо сам њега спомињао прије пар дана. Свака част на запажању!
E

Esex

pre 10 meseci

Odbio je seltik zbog zvezde zato sto mu je zvezda ponudila vecu platu i bolje uslove za njegove pomocnike..nema tu sta da se krije..zvezda kao najveci klub ovog dela evrope i treba da tezi ka sto boljim trenerima i igracima kako bi napredovala..pa jel treba da dovodimo igrace ko tsc,vosa i cuka!?!? Ti klubovi su nasa sramota i propast u najavi za evropska iskusenja koja se blize..zvezda ce biti minimum treca u grupi ls i uzece deset puta vise para od uefe nego sto je mali tsc uzeo za ratkova a u javnosti se potencira da je vaznije prodati najboljeg mladog igraca od uspeha u evro takmicenjima...a bahar ce unaprediti eraka jos vise u inat pojedinim bolesnim grobarima koji pljuju eraka na svakom koraku..erak ce otici posle rada sa barakom za minimum 10 miliona.
@

@esex

pre 10 meseci

Vazi pile malo, ajde sad ruckaj pa da se citaju bajke za peti razred. U inat ovim sestacima koji te zezaju da si nepismen. Izacices ti iz osnovne skole pismen videce oni...
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Evo ga ovaj esex, jos jedan od onih "ne razmisljajte vi, ja cu". :) Najvise volim ovakve sto se prave pametni, pa ce sad on nama da objasni sta je i kako je. Beno jedna smesna :)
M

Ma kako ne sinko mali

pre 10 meseci

samo ti veruj tvom tvorzanu. Daleko ce te dogurati vi u Srbiji Srbi. U sve vam se mesa politika. Zato ste tu gde jeste
E

Esex

pre 10 meseci

Gosthjk.zvezda ce kidati sa novim trenerom.nije lepo vredjati ni sa argumentima a posebno bez.ko je bena vreme ce pokazati..
r

realno...

pre 10 meseci

Sada i Terzic daje izraelskim medijima sta da pisu? pa ovim navijacima jsd nema pomoci to je sve otislo u aut .... pukli su...
R

Rasputin

pre 10 meseci

Gorbosi pre nego sto krenete da pljujete procitajte vest pa cete videti da to prenose Izraelski mediji… Naravno ne znaci da je tacno ali nije sad ovo izjavio terzic da lozi navijace
d

djole12774

pre 10 meseci

ko ovu dramu rezira?
B

Bludni sin

pre 10 meseci

Rodzers veliko ime hahahahahaha
S

Shonne

pre 10 meseci

Pa dobro, sto nije veliko ime? Za Seltik jeste, sigurno ne mogu da dovedu na klupu Gvardiolu, Klopa, Zidana, Ancelotija ili nekog od "velikih" trenerskih imena, i to ne zato sto su mali klub, nego nemaju finansije.
G

Gorštak

pre 10 meseci

Da li se svi pravimo blesavi? Klub koji duguje 76 mil evra, pozajmljuje od fantomske firme 10 mil evra, ciji su rashodi 45 mil evra, a prihodi ni upola, kome se oprastaju dugovi Agrobanci od 17,5 mil evra i Marfin banci od 4,5 mil evra itd itd.kupuje igrace, trenere za koje daje silne milione evra. Pri tom budzet veći od svih klubova prve i superlige zajedno. Rendzers za manji dug otišao u cetvrtu ligu. Stvarno sa takvim privilegijama, bahatoscu, otimanjem je uspeh biti prvak. Nikad zabeleženo u istoriji.
G

Gogi33

pre 10 meseci

Zavist je veoma ruzna osobina
d

dečko

pre 10 meseci

polako uzmi vazduh,pusti pumu što ti soli pamet!
?

???

pre 10 meseci

Rendzers
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

@Gogi33 Pravis li ti,Gogi33,razliku izmedju cinjenica ili argumenata i zavisti? Bilo bi lepo znati znacenje pojedinih pojmova. Barem nekih,pre nego se latis pera.
S

Statler

pre 10 meseci

Gde piše da je dug 76 miliona?
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

Dobro bre druze daj budi realan.Dok je bio Tole na celu FSS svirani vam penali u 94tom minutu milion puta jos dok je Jovetic bio u Partizanu.Zvezdu su tad doterali do dna,nisu imali pare ne plate igracima da daju nego je klub bio u debelom bankrotu.Pomiri se sa tim da je Zvezda najveci klub u Srbiji koja ima titulu prvaka sveta sto Partizan nikad nece imati.Imamo mnogo vise pristalica i navijaca od vas.U svaki klub koji hoces da dignes iz pepela moras da ubrizgas dobar deo novca da bi nesto uradio.Terzic kakav god da je uspeo je i svaka mu cast na tome.To sto vi iz Partizana spominjete dug od 69 mil a vi imate 35mil pitanje je uopste ko koliko i duguje i dal duguje.Pre ce Zvezda od Lige Sampiona da vrati 69 mil nego vi sa 35mil duga i prihodom od prodaje igraca 0€ za dve sezone.
D

Danijel Shuman

pre 10 meseci

Ko gubi ima prava, da se ljuti. Da se vise bavite svojim klubom mozda bi bio barem drugi.
D

Da Seltik

pre 10 meseci

ima državu iza sebe možda bi ga i doveli. Ovako....
m

mukice

pre 10 meseci

ala si nesto nervozan jel zbog onoga juce u pioniru ili sto ste na cetvrtom mestu?
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

Zbog "navijaca". Mnogo duze pljuju ovi ovde u odnosu na ostrvljane. I mogu tako tokom citave tekme! I pre i posle... Takodje su i bas istrajni u tome. A,uvredama, arlaukanjem,mrznjom prema svim!!! protivnicima su ga kupili za sva vremena. Samo to je presudilo,nista drugo!
A

AV

pre 10 meseci

I ja bih odbio ne Seltik nego Liverpul da sam dobio 2 miliona po sezoni u ovoj ligi gde se sve unapred zna.
M

Marinjo1

pre 10 meseci

Ne zna se uvek ko ce biti treci ili cetvrti.
Y

Yui

pre 10 meseci

Bahar 🇮🇱 🇮🇱 🇮🇱 🇮🇱 🇮🇱 Serbia 🇷🇸
O

Od traca do istine

pre 10 meseci

Cuo sam da je odbio i klupu Napolija. A sto kaze nas narod gde ima dima ,ima i vatre.
G

Gosthjk-pseto

pre 10 meseci

Jeste. I Erakovic je odbio PSG. A onda se probudite.
G

Gost 2

pre 10 meseci

ja neznam sta vi grobari imate protiv eraka stvarno je zalosno
Г

Гост

pre 10 meseci

Тамо нема државни буџет на располагању.
Y

Yui

pre 10 meseci

BARAK 🇮🇱 SERBIA 🇷🇸 ❤
L

Lijo

pre 10 meseci

Seltik je mali klub 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
B

Bnm

pre 10 meseci

SVAKAKO NIJE MANJI OD TVOJE ZVEZDE. INACE BAHAR JE ODBIO REAL MADRID ALI PROPAGANDA PRICA DRUGACIJE