Barah Bahar (©Starsport)
Barah Bahar (©Starsport)

Barak Bahar odbio Seltik zbog Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.06.23. | 10:48

Pišu izraelski mediji…

Crvena zvezda je bila uverena u izbor i svim silama je krenula po novog šefa. Vrlo brzo postalo je jasno da će Barak Bahar biti novi trener srpskog šampiona. Privukao ga je miris Lige šampiona i mogućnost da preko Beograda odskoči do neke jače, zapadnoevropske lige. Mada, sada se ispostavilo da je i pre Zvezde mogao do tamo.

Kako javlja izraelski Sport5 Bahar je ovog leta na stolu imao i ponudu da pređe u Seltik, pre no što je škotski velikan angažovao Brendana Rodžersa. Međutim, Bahar je odbio, jer se već obavezao Zvezdi na vernost.

Izabrane vesti

Seltik ga je zvao još dok je sedeo na klupi Makabija iz Haife. Uprava kluba iz Glazgova je navodno u dobrim odnosima sa Baharovim menadžerom Duduom Dehanom. On je ranije zastupao i interese Nira Bitona, Birama Hajala, Hatema Abdelhamida, Evre Embrouza i Lijala Abde, sve bivše Seltikove igrače.

Međutim, Seltik se kasno javio, iako Bahar nije još potpisao za beogradske crveno-bele. Ali jeste već obećao da dolazi u Srbiju. Koju nedelju kasnije, verovatno i koji mesec, uspeo je ipak da angažuje veliko ime u Rodžersovom liku.

Ali Seltik nastavlja da prati Bahara. Za neka buduća vremena.



tagovi

Barak BaharSeltikFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara