Komentari na vest

Barsa panično traži zvezdu: Haland je preskup, pogledi upereni ka Liverpulu i Minhenu

e

exexeee

pre oko 2 godine

mogu samo da sanjaju..salah ostaje u liverpulu i leva u bajernu...
B

Bajro

pre oko 2 godine

Da sam na bayernovom mjestu prodao bi levu za 50mil i doveo halanda jer ekipa im je prilicno mlada.A leva nije neka.zvijezda vec uspijesan sportski radnik.
I

Iz sljivika

pre oko 2 godine

Mbape bi legao kao guza na nošu. Pred njim je budućnost, a već je zvezda. Salah i Leva su na kraju karijera, pri tom svaka im čast ali zna se koji igrači su zvezde. Trenutno samo Mbape, ostali su samo vrhunski fudbaleri.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Aguero, Emerson, Garsia, Depaj, Traore, Obamejang, Tores, Alves, Mazraui, Kristensen, Kesi, Taljafiko, Azpilikueta, Rafinja, plus Haland, Salah ili Levandovski... Ajaoooj sta radi barsa koja u problemima, sta li bi bilo da nemaju prob? Kakvo gazenje Reala na transfer pijaci... Ijuu sine, pa ja tek sad skontao koliko barsa premocna a real malen... Pa real prodao svs mlado sto vredelo Hakimi Regilon Teo ernandez Dzejms Rodrigez da bi imali za koru hleba....

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Koliko njih od ovih nabrojanih su dosli/ce doci kao slobodni igraci?
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Da li neko moze da mi objasni cime Barsa da ih plati i odakle novac za plate koje bi sigurno bile preko 15 miliona? Jesu dobili novac od sponzora, ali i dalje imaju ogromne ugovore.
B

Barca

pre oko 2 godine

Neverovatno da Osimena niko ne spominje a momak je u top 5 svetskih spiceva.
G

Gde moze

pre oko 2 godine

Taj mali crnjo biti top.nisam rasista samo kazem,za njega je italija krov sveta

Gost17

pre oko 2 godine

Barselona ima napadača sad, ali nema zvezdu, jer je Auba ostavio najbolje godine u Dortmundu i Arsenalu. Kvalitet je neosporan... Ali nije zvezda. A ovi sto kažu da mogu da uzmu Jovica, mogu, možda dobiju dobrog fudbalera, ako se mali opameti... Ali opet nece dobiti zvezdu... Jer je daleko od toga. Svakako želim mu sve najbolje... Pa da za početak dogura do prvotimca negde, a onda i statusa zvezde... A za to mu treba mnogo pameti i rada.
M

M17

pre oko 2 godine

Nista od toga.
G

GISKA 88

pre oko 2 godine

Jovic...kakva bi to zelja bila za dokazivanjem,da pokaze da je Real “pogresio”. Mislim da nigde ne bi mogao da ozivi karijeru,kao u Barsi... ako je zeljan fudbala,msm da bi inat i zelja bili pojacani na max. Opet veliko je pitanje,sta je tom momku u glavi!
А

Ако

pre oko 2 godine

Су салах и левандовски блесави да иду у барселону, стварно не знам онда шта да кажем.
B

Bg

pre oko 2 godine

Blesavi ako odu u jedan od najvecih klubova na svetu koji ce se boriti za sve trofeje i ako odu u top grad kao sto je Barselona ?
Б

БП

pre oko 2 godine

Јовић? Није у форми, не игра, али је ултра јефтин, а квалитет је ту.
1

11

pre oko 2 godine

I meni je on pao na pamet
G

GostLazar

pre oko 2 godine

A pritom niko ne bi pravio problem jer nije ostavio trag u Realu
I

Iz sljivika

pre oko 2 godine

Nikad više nece ni ući u formu, glava je čudo. Naročito glava sa naših podneblja. On je novi Dragan Ćirić, Perica Ognjenović itd.