Komentari na vest

Barsa preživela dramu, ali više od deset sati nije primila gol i na El Klasiko ide kao prva! Ćavi sa tri leva beka (VIDEO)

V

VrciVrcPrciPrc

pre preko 1 godinu

Kako je Tunjava ova Barsa . Žalosna ekipa .
H

Haehaehehehxaxeaxeexx

pre preko 1 godinu

Kolko me nervira Ter Stegen, vratio se na svoj najjaci nivo , i stalno spasava ovu trubu od ekipe. Danas je spasio 3 cista gola da sam ja video, a gledao sam samo zadnjih 20 minuta. Lik je najjaci golman na svetu i tu nema dileme. Nadam se da ce Karim da mu uvali neki gol u nedelju ipak!
c

cuti ti

pre preko 1 godinu

sto vas je kurtoa izmislio bukvalno samo vi nemate pravo nista pricati
S

SS Lazio

pre preko 1 godinu

Ter Stegen, jednostavno neobjasnjiv. Brani sto niko ne brani, sa druge strane cini dosta kardinalne greske. Na srecu za Barcelonu, nocas je bio fenomenalan. Nocas Barcelona nije zaslusila remi, kamo li pobedu. Mislim da je umor u pitanju, iako Cavi dosta rotira tima. Recimo, igraju Alonso, Balde i Alba. Inace, oktobar mesec je pravi pakao za Barcelonu. Inter, Real, Viljareal, Bilbao, Bajern i Valencia, to im je raspored za oktobar. Vrhunski treneri bi rekli da treba znati kada izgubiti pravu utakmicu, medjutim situacija je takva da Barcelona pa skoro nema pravo na remi kamo li da izgubi. Videcemo kako ce Cavi posloziti tim za predstojece meceve.
G

Gost10

pre preko 1 godinu

Sve ovo stoji, ali je cinjenica da je barci cijela zadnja linija ozlijedjena, pa Barca je sa 3 klasicna lijeva beka veceras pokrpala odbranu, i bilo je za ocekivati da ce Celta napast i imati prilika za gol, ali je problem sto u drugom pol Barca nije napravila sansu da daju jos jedan i gotova utakmica, ovako su strepili. Nadat se da ce se Kounde oporavit do Reala, inace sa ovom odbranom nemaju sta traziti. Pozdrav
b

bodin

pre preko 1 godinu

Mislim da barselona nikada ruzniji fudbal nije igrala
1

11112

pre preko 1 godinu

ja ipak mislim da real igra najbudjaviji fudbal ikad :(

Katalonija

pre preko 1 godinu

20 godina sigurno. Pre toga je bio period kada Rivaldo ne bi igrao, bili bi ovoliko bezidejni. Gledam svaku tekmu i postaje baš naporno. Xavi bi trebalo da bude malo kreativniji... Igrao je za velike umove ove igre a on priča kako je Van Galov fudbal podcenjen. Čovekmje dobio šta je hteo a igra kao engleski timovi 70-tih.
H

Hehshskaf

pre preko 1 godinu

Malo je reći da mi se gadi Barca, celta trebala da im spakuje bar 3 gola u drugom p.
N

Napapijri

pre preko 1 godinu

Na jednom 1i2-5 na drugom 1-3 1-3 jos 300 m pa da se zove messenger camp nou
J

Junker

pre preko 1 godinu

Rafinja ko i Grilis. Nista zivo ne urade na kraju.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Klasican navijac koji gleda igraca po golu i asistenciji.Pogledaj malo na sofascore ili fotmob ocjenu pa ce ti sve biti jasno