(©Reuters)
(©Reuters)

Barselona koristi Valensijinu neopreznost i kreće u ofanzivu na novog Ferana Toresa

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 10:46

Slepi miševi kasno su se setili da ponude novi ugovor 17-godišnjem krilnom igraču

Nestašica para i nestašica talentovanih ispisnika La Masije primorala je Barselonu da podrobnije istraži tržište. Dok je La Masija radila punom parom i skoro svake sezone izbacivala nekog igrača za prvi tim, na Nou Kampu su cvetale ruže. Ali, trenutno u Barseloni ne vide ofanzivce koji bi ubrzo mogli da se priključe prvom timu, pa su krenuli u lov na perspektivne igrače širom Starog kontinenta.

Za neke mete će morati Barselona da se otvori, a u komšiluku je pronašla krilnog igrača koga može da upeca za džabe. Fabio Blanko spada među najtalentovanija krila u Španiji, porede ga sa Feranom Toresom, a Valensija bi mogla ovog leta da ostane bez Blanka, ali i bez adekvatne finansijske odštete.

Izabrane vesti

Grcaju Slepi miševi u finansijskim problemi, a nisu na vreme ponudili profesionalni ugovor 17-godišnjem biseru. To bi lako moglo ovog leta da im se obije o glavu. Kasno su se na Mestalji setili da ponude ugovor Fabiju Blanku, postojeći mu ističe 30. juna, a ispred Mestalje su red formirali Barselona, Juventus i klubovi iz nemačke.

Blaugrana se sprema za letnju rekonstrukciju timu i po svemu sudeći građenje tima na duge staze. Razleteli su se Barselonini skauti širom Evrope, napravljen je spisak i dostavljen Đoanu Laporti. Ranije je isplivalo na površinu ime ofanzivca bečkog Rapida – Jusufa Demira. Katalonci tu neće proći jeftino, moraće da investiraju i do 15.000.000 evra, dok bi sa Fabijom Blankom znatno bolji finansijski prošli.

20.45: (1,55) Republika Irska (3,90) Luksemburg (6,75)

Biće Barselona u boljoj početnoj poziciji za Blanka od ostalih klubova. Desno krilo bi se preselilo u komšiluk i ne bi odmah bilo bačeno u seniorski fudbal. Fabio Blanko je igrao za tim Valensije do 19 godina, a ukoliko se odluči da potpiše za Blaugranu, prve mesece bi proveo igrajući za Barselonu B. Blaugrana je u ofanzivi, a u Valensiji postaju sve nervozniji što Blanko odbija da stavi paraf i ostane na Mestalji. Sve je izvesnije da Fabio Blanko broji poslednje dane u Valensiji.



tagovi

BarselonaValensijaFabio Blanko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara