Komentari na vest

Barselona posle finala objavljuje Gundoganov dolazak, Kovačić sve dogovorio i čeka signal sa Etihada

D

Dobro ulaganje

pre 11 meseci

Na Atletiku pišu za Kovačića da je već par sezona želja Gvardiole. Postoji par snimaka kada mu je nakon utakmice prilazio Pep i da su razgovarali. Mateo je ozbiljna fudbalska glava, ali nisam siguran kao što reče neko u komentarima da je dobar na zadnjem veznom u smislu da menja Rodrija, jer su engleski novinari pominjali lošu epizodu kada je Sari pokušao u Čelsiju na kratko da mu Mateo bude na zadnjem veznom i nikako nije radilo. Pre mislim da će biti ozbiljna radilica na poziciji Gundogana, možda ne toliko u smislu golova ali da može da trči i da iznese loptu, da dribla i uputi pas napred - to definitivno može. E sad, nije Pepu prvi put da menja poziciju igračima i da mu to pođe za rukom, gledaj Stonsa ove sezone... Jedino je Mateo pod znakom pitanja što se povreda tiče, zadnjih par sezona je završnicu propuštao zbog povreda. Ni ona sezona 21. nije igrao zbog povrede polufinala i u finalu Lige Šampiona je ušao sa klupe.
S

Saturn

pre 11 meseci

E moja deco kad bi vi znali kakve rezultate Kovacic ima na svakim pripremama , cudo od tela , prvi korak , promena pravca , izdrzljivost , iznosenje lopte … Kovacic je cudo prirode , dok ne dodje covek koji ga je jednom gledao i koji ce da kaze ne daje golove i asistira , al ce zato da preore 40 m da da De Brujneju a ovaj da da zavrsni pas
G

Gaizka

pre 11 meseci

Nije Kovačić nikakva zamena za Gundogana, on će doći svakako bez obzira na to da li će Gundogan otići ili ostati. Rodri je ove sezone odigrao 34 utakmice u ligi i propustio samo 1 utakmicu u Ligi Šampiona, da su se borili do poslednjeg kola za titulu verovatno bi odigrao 36-37 utakmica u ligi. Praktično nije imao nikakvu pomoć Phillipsa koji je doveden da ga odmeni, tako da se sada dovodi Kovačić za tu ulogu. Gundogana eventualno može da zameni Foden ako ga Pep dugoročno prebaci na centralnog veznog što mu je prirodna pozicija i što jeigrao u mladjim kategorijama dok nije prebačen u prvi tim, ali zbog toga što je mlad Pep ga je koristio na krilnoj poziciji. Foden je takodje poslednjih nekoliko utakmica u sezoni igrao upravo centralnog veznog. S tim što se još uvek ne isključuje mogućnost da uprava Sitija popusti pred Pepovim željama i navijačima i ipak ponude Gundoganu dvogodišnji ili trogodišnji ugovor, što je inače kamen spoticanja, nikakav novac ili želja da ode već dužina ugovora, uprava Sitija mu je do sada nudila ugovor samo na 1 sezonu dok bi Gundogan što duži ugovor jer u oktobru puni 33 godine.
Š

Što se Gundogana tiče

pre 11 meseci

Na Atletiku piše da izvori oko igrača kažu da bi hteo malo manje fizike u fudbalu, da mu telo ne može baš da trpi toliko fizički zahtevan fudbal i da mu je zato Španija privlačnija. Plus žena mu je trudna i želeli bi bolju klimu.
g

gostionica

pre 11 meseci

12345.... covek ima vise ligi sampiona od mancester junajteda drug...
u

uefalona

pre 11 meseci

Farsa i dalje dovodi matore igrace jer nema para za mlade buduce svetske klase. Zele uspeh sad i odmah, obice im se o glavu to. Juce citam Belingem odbio top 5 pl klubova, odbio Siti (skoro 2x veca plata nego u Realu), Arsenal, Junajted, Liverpul i Celsi. Zeleo bas u Real, zeli da se naosvaja LS. I jos je Siti nazvao plastikom. Vec je legenda.
p

puta madrid

pre 11 meseci

Kad predsednik la lige sputava barsu a realu dozvoljva da radi sta hoce
8

879

pre 11 meseci

Uefalonac ti se jos nisi opravio od debakla od sitija ja se ne bi vise javljao na tvom mestu razbili su vas
0

099

pre 11 meseci

Sit real 4-0 trbalo 11-0 pokrij se usima dete
г

гост 1312

pre 11 meseci

Реал, Интер, Челзи, Сити, неколико лига шампиона, лига европе, светско клупско, суперкуп европе, титула у шпанији, сребро и бронза са светског. Ковачић је мистерија лик, буквално!
1

123456789V

pre 11 meseci

Čovek ima isti broj LŠ (4) kao Mesi, a sada prelazi u City koji je izgleda konačno sve skockao i za to takmičenje...
S

Saturn

pre 11 meseci

Covek nije misterija , ozbiljan je fudbaler Marko Grujic mi je pricao da Kovacic na svim mogucim testovima u izdrzljivosti , na sprintevima 10 m 30 m je uvek bio u medju prva 3 , mozda i najjaci prvi korak iz zadnje linije na svetu , sto nasoj reprzentaciji fali da neko izvuce 40 m loptu a U Hrvatskoj to mogu i Modric , Kovacic i Brozovic , vise mi je srvorwn za Liverpul za tranzicionu igru al zna Gvardiola sto ga dovodi ,
J

Junker

pre 11 meseci

Zna Pep sta radi. Kovacic iza sebe ima ozbiljan broj trofeja, tacno odredjenu ulogu i kad trener ne pogubi konce (kao u Celsiju) on je odlican. Ume da bude podredjen lideru i to ce odgovarati Rodriju i KDBu (defanzivni i ofanzivni lideri), takodje nema problem ni da bude u rotaciji. Odlicna zamena i dobar posao za Gundogana da promeni na vreme sredinu jer u danasnjem fudbalu mnogo brze dolazi do zasicenja.
K

Kobe

pre 11 meseci

Kovacic je igrao u Realu, Interu, Celsiju, i sad ce u siti. Za pet sezona u celsiju, 142 utakmice, 4 gola i 13 asistencija u premijer ligi. Sasa Lukic za 5 sezona u Torinu 14 golova i 13 asistencija na 153 utakmice. Ista pozicija, razlicita jedino nacionalnost i vjeroispovjest.
P

Plavi10

pre 11 meseci

Kobe. Pa toliki broj golova i asistencija kao Lukic u 5 sezona ima Vlasicu Torinu za sezonu.
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Kovačić je najveća prevara u istoriji fudbala, uz Jovića i Haverca naravno.
r

robi fauler

pre 11 meseci

Postoje ljudi koji jos uvek stavljaju u isti ravan Hrvatsku reprezentaciju i Srpsku reprezentaciju. Isto tako misle da su Kovacic i Jovic istog kvaliteta... kud ide ovaj svet???
y

yo.dorro

pre 11 meseci

Ali Kovacic u Sitiju?
G

GOSTSD

pre 11 meseci

Pametan potez Mančester Sitija. Dovode igrača na istoj poziciji, koji je takođe svetska klasa, 3 i po godine mlađi i trenutno ima veću vrednost od Gunde za 15 miliona, a sigurno će da se uklopi u Pepov sistem. Bukvalno neće ni da se oseti da je Gundo otišao, a podmlađena je ekipa.
A

Azzu

pre 11 meseci

Zar neko stvarno vjeruje da je ovo vec odluceno ? Pa Barcelona je isto tako vec dovela i Rodria i Barnardu Silvu prije 2 godine. Covjek je rekao da ce tekar sedmicu nakon finala odluciti, te postoji sansa da mu City ispuni zelju te da ugovor na 2+1 godine a ne 1+1+1 kao sto je sada.
V

Venom

pre 11 meseci

Samo sto bi Rodri i Bernardo Silva kostali sigurno oko 70-80 miliona a ovaj dolazi dzaba tako da ta tvoja prica ne piju vodu.Ovaj ima isto zelju ko Levandovski da se oproba u drugoj ligi a Barseloni ce perfektno leci za njihov stila fudbala
A

AgentRino

pre 11 meseci

Cekaju se mozzartsport treneri i znalci da komentiraju kako je Kovacic los igrac sto zna poslat loptu samo prvom do sebe
R

Roomenu

pre 11 meseci

Kovačić je prosek, Gvardiola ga dovodi jer je pouzdan i veliki radnik. Kovačić je igrač kojeg možeš da ubaciš u 75i minut, kada je povoljan rezultat da zatvori utakmicu. Napravio transfer na iskustvo, a i hrvati su na ceni, posebno taj vezni red.
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

I apsolutno su u pravu. Momak je operisan od fudbala.
s

sg018

pre 11 meseci

top zamena, jos im fali Josko na pozciji levog stopera u formaciji tri pozadi
l

lol12

pre 11 meseci

I onda ce Siti osvojiti liga sampiona koliko je i do sad