Komentari na vest

Baš ono čega se Pep bojao: Trojica Sitijevih defanzivaca pod upitnikom za Arsenal

B

Bez obzira na stanje

pre 29 dana

U ekipi siti zna da igra ove utakmice a arsenal ne.Zato ocekujem laganu pobedu sitia,jer arsenal nema igrace koji imaju sampionski mentalitet...
C

Cityzen

pre 29 dana

City: Ederson, Lewis, Dias, Gvardiol, Ake, Rodri, Silva, KDB, Foden, Doku, Haaland. Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Zinchenko Rice, Jorghinho, Odegaard, Saka, Havertz, Martinelli Jedino sta se moze desiti da nekim pukim slucajem kod Citya zaigraju Stones i Akanji, onda ce Akanji igrat desnog beka, Gvardiol klupa, a ovamo da zaigra Trosard umjesto Martinellia.
E

Enfild

pre 30 dana

pep se nemoze snaci kada ima puno igraca povredeno naviko je da ima veci roster na klupi zato je kloop bolji trener
K

Khm, khm

pre 29 dana

Druže, ne bi bilo loše da proveriš neke činjenice - jedna od njih glasi da City godinama ima najkraći roster igrača... Da znaš dalje činjenice, ukapirao bi da je to namerna Pepova taktika jer ne voli "tužna lica" u timu koji će da kvare atmosferu (vidi slučaj Kanselo, Sterling...) Zato svi koji igraju (uz izuzetak Diaša, Halanda, golmana) mogu da pokriju više pozicija. Nema na čemu ;)
G

Gaizka

pre oko 1 mesec

Evo prilike za Gvardiola da konačno zaigra štopera.
И

И

pre oko 1 mesec

Pitanje je koliko se kome može verovati. Eno i u Arsenalu Saka izlazi iz reprezentacije zbog povrede, Martineli isto, Gabrijel Megalješ odjavio reprezentaciju, ovamo i De Brujne propušta prijateljske sa reprezentacijom, pola tima im ispade povredjeno sad pred utakmicu, a garantujem da će igrati skoro svi, osim verovatno Vokera, koji se povredio na utakmici i videlo se. Videće se istina sat vremena pred meč, ovde ima previše igara jer im je i jednima i drugima ovo meč sezone.
S

Stelt

pre 30 dana

Baš to. Foliranti i Pep i Arteta. Ovamo im sada povređeni svi bitni igrači i jednima i drugima. Hoće da zamaskiraju pravo stanje kako bi protivnika navukli da uđu opuštenije u meč.
G

Grobarstina

pre oko 1 mesec

Tu je najbolji stoper sveta, Josko Gvardiol
N

Nik66

pre oko 1 mesec

Danasnji kandidat za komicara... Vidi se da imas "slifa" ;)
s

svasta

pre oko 1 mesec

Pep se bojao,pa imaju 30.igraca.
w

ww

pre 30 dana

Haj ih nabroj zivota ti?
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Svejedno imaju dva put jači tim, lepo daju 3-4 komada i ne brini mnogo, ako su pravi šampioni