Radoslav Batak (Star Sport)
Radoslav Batak (Star Sport)

Batak posle APOEL-a: Zvezda nam nije izašla u susret za odlaganje meča, drugo poluvreme model kome težimo

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 23:20

“Imali smo tri stoodstotne šanse za gol, a primili smo ih kako smo ih primili”, kaže trener novosadske Stare dame

(Od izveštača Mozzart Sporta sa Kipra)

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije, nakon što ih je u Nikoziji nadigrao domaći APOEL (2:1). Novosađani su gubili sa 1:0 na poluvremenu i potom uspeli preko Dejana Zukića da se vrate u susret na startu drugog dela igre, ali je štoper Dvali doneo trijumf svom timu u 65. minutu. Novosađani će minimalan zaostatak juriti pred punim “Karađorđem” za sedam dana.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak istakao je da je veoma zadovoljan igrom u drugom poluvremenu i da će takvoj predstavi da teže i u Novom Sadu.

“Zahvaljujem se domaćinu na pravoj fudbalskoj predstavi. Što se tiče meča, u prvih 25 minuta smo previše respektovali rivala iz razloga što igramo na njihovom terenu i što imaju iskustvo iz evropskih mečeva. Međutim, drugo poluvreme je ono čemu treba da težimo. Imali smo tri stoodstotne šanse za gol, primili smo ih kako smo primili... Treba da igramo kao u drugom poluvremenu u revanš meču u Novom Sadu. Želimo pobedu, a pobeda od dva razlike nas vodi dalje. Igraćemo slobodnije, ofanzivno, tražićemo prostor između linija i moramo poboljšati završnicu. Bili smo dobri, ali u drugom smo promašili tri velike šanse, što je mnogo za ovako kvalitetnog protivnika. Hvala navijačima koji su došli da nas podrže, oni će biti naš važan adut kod kuće”, rekao je Batak na konferenciji za medije posle meča.

Lalama predstoji novi meč već u nedelju, kada će na startu Mozzart Bet Superlige igrati protiv šampiona Crvene zvezde. Batak je potvrdio da su angažovali novo pojačanje na poziciji napadača, te da se protiv Zvezde neće štedeti za revanš sa Kipranima.

“Nijednu utakmicu nikada, ni kao trener ni kao igrač, nisam igrao manjim intenzitetom. Ne znam tako da postupam. Stigao nam je i novi napadač, mislim da je to sad i zvanično (prim.aut. Bolingi) i sveži igrači će da dobiju šansu. Vraćaju nam se Malbašić i Kajević, znamo da je izuzetno težak raspored pred nama, ali tako je kako je. Hteli smo i da odložimo utakmicu sa Zvezdom, ali nisu nam izašli u susret”, rekao je Batak.


tagovi

FK VojvodinaAPOELAPOEL NikozijaKvalifikacije za Ligu konferencijeRadoslav Batak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara