Komentari na vest

Batak pred APOEL: Bio bih zadovoljan pobedom od 1:0, važno je da u uvodnom delu meča uhvatimo pravi ritam

s

ssingd

pre 10 meseci

Moguce 😎
V

Vidite

pre 10 meseci

Po transfermarkt-u Vojvodina vresi 16mil a APOEL 14mil. Znači tu su negde. Imamo šanse.
M

Morinjos

pre 10 meseci

Apoel budzet za plate 4 puta veci.
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Da li je tacno da Vosa pregovara sa Japanaskom kompanijom video igara Capcom oko generalnog sponzora...Chiske jel to tacno?
M

M.Jovanovic

pre 10 meseci

Informacije od gospodina dubokog, veze koje ima direktno od projatelja, govore da je ipak u pitanju Sony. Sutra najkasnije prekosutra dolaze na pregovore, sve je u zavrsnoj fazi sredio je sportski sektor i potvrdio Zbilja.
B

Brzaki

pre 10 meseci

Kizito akunaaa matata. Prolazimo oveee
D

Deep Purple

pre 10 meseci

*Molim fejk prijatelja da se nekoroisti sa lažnim nikom. Dolazi Belarus upravo je u avioni, Biolongi je već u NS samo ima problema sa dzetlegom pa se ocekuje potpis kada se sutra probudi. Imam informacije od drugarovog druga koji zna kuma cija zena poznaje devojku od brata od igrača koji nekada deli neke informacije samnom. Ime mi počinje na Mar…ko prezime na J…..ić.
A

Ajs Majs

pre 10 meseci

Dolazi, ali samo na pregovore! Nemas poslednji update.
S

SpeMs

pre 10 meseci

Bolingi ce biti ljubimac razmazeni navijaca sa zapada.
M

Mangulica

pre 10 meseci

Lazni DP, kako je tebi dosadno... Da prodjemo kiprane, gol daje Cumic!
p

prijatelj

pre 10 meseci

Svaka preporuka za Deep; informacije od njega su u rangu mojih; čak su nekada i njegove bolje zbog samih veza koje je ostvario u klubu preko nekog drugara. Evo sada da budem iskren od njega sam cuo za Belorusa koji je dosao, samo što nije jako malo mufali navodno ce ipak sutra jer je problem nastao sto su prerano otkrili njegovo ime, a bio je zamoljen da ga ne otkrije. Pa se sada naljutio njegov menadzer, sto je najgore izgleda da i sa Tajlandjaninom ima taj menadzer kombinaciju pa je jutros iz Seratona otisao do Bankgkoga nazad da vidi sa Marijom Djurovskim sta da radi.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Teško! Dajte maksimum, pa šta bude! Srećno!
g

gost1234321

pre 10 meseci

Ti znas, smaracu...
С

Сале2323

pre 10 meseci

Град од 400.000 људи, а управа клуба на нивоу града од 4.000 људи. Угледајте се аман људи на... Па ајде, на Звезду не морате и на можете, пошто има подршку спонзора великих, али можете забога гледати како један Хајдук из Хрватске ради, какав однос има према својим навијачима. То вам је клуб из региона и да не набрајам даље. Понашате се као провинцијски тим!
h

hm.....

pre 10 meseci

Moze da ima i milion kad 99% Srba navija za crvene petokrake iz Beograda.Vise Srba kroz istoriju navijalo za Hajduk iz Splita i Dinamo Zagreb nego za svoje lokalne klubove.Ko vodi Vojvodinu,ko sedi tu,ko se tali...pa kao i sve u drzavi.Tek ostali klubovi od Subotice do Vranja ne mogu nista,tek je tamo jadno.TSC i Cukaricki su nebitni,nemaju ni to malo navijaca,a i njima ce se izvuci usi ako ne budu slusali.
u

uuuuuu

pre 10 meseci

Mnogi se tale,seme,kombinacije...svasta nesto.Bas je Marku Jovanovicu iz Nisa i sns kadru stalo do Vojvodine i ostalih lokalnih klubova.Mi ne mozemo klupe da popravimo a ne nesto vise.U ovoj zemlji jedno ima para za Zvezdu u fudbalu i Partizan u kosarci,zna se i zbog cega,svidjalo se to nekome ili ne.Samo jasi,svi smo nasi.A nevreme...ma nema veze,dolaze Mirotic i ostaje Panter...
P

Puskas

pre 10 meseci

Marko ni jednog, mladog kvalitetnog doveo nije.
m

malaNSfilijala

pre 10 meseci

Batak je vec bivsi, samo ga jos nisu obavestili. Nisam video skinhedse medj putnicima, da nisu i oni povredjeni?
K

Klupice

pre 10 meseci

Ima neko da je dosao, a da nije povredjen? Spic i zadnji vezni, Hitno! Nije doveden ni jedan mlad igrac sa potencijalom, da moze da iskoci za npr 6 meseci. Rasprodali sve mlade, dovode polovnjake.
r

rock star to

pre 10 meseci

Ibrahim Zubairua!
S

Sira

pre 10 meseci

Da izvucemo remi, pa napunimo Karadjordje u revansu! Idemo, bree
Z

Zumba

pre 10 meseci

Gde su brazilci iz Herte, Chabula, Song, Olembe, Fiero i sta radi i kako je general?
B

Borison78

pre 10 meseci

Slavno ime, ona ima, ooo Vojvodinaaa! Samo borbeno!!!
p

prijatelj

pre 10 meseci

Hajde da razresimo neke price koje se pricaju u nedogled. Vulic je bio dogovoren za prosli prelazni rok, struka na kraju nije dala zeleno svetlo. Nije do igraca. Cuveni Ze Turbo je kontaktiran 3 puta u pelednjih 7-8 meseci. Samo na poslednji kontakt je agencija saopstila da sam igrac ne zeli ni da saslusa ponudu za dolazak u Srbiju. Valakari ne moze da zapocne pregovore ispod 2.5 m i 25% za obestecenje. Sumnjivi likovi vode njegov sadasnji klub. Crni su pokusali da zavrse Zuku, po receptu crvenih sa Kabom. Za sada je odbijeno. Belorus se prati jos od kraja prosle godine, jos nije zavrsen. Raspitivao se kod Nastica i Ivanica oko Vojvodine. Bolingia pokusava da pokvari menadzer MV.
t

ti si tetkica

pre 10 meseci

koja kuva kafu,pa si ovo načula?
B

BB BB

pre 10 meseci

Nemoj kvariti snove Voji 🙃 DP kada ce prica kako ste zavoleli Vojvodinu? Prijatelj je Zbilja, DP je MJ.
l

limanac

pre 10 meseci

Za Bazuku sam i ja cuo da su stisli Bajata, ali da je Zbiki presekao.

Chiske

pre 10 meseci

MIrko Vavan? Tom smekeru pod hitno zabraniti da pridje stadionu i FCVB... Koji put vec upropastava pojacanja?
B

Buksnaaaa2

pre 10 meseci

Pojačanje bi bilo da se Zuka proda, a i na forumu puno se kuka oko Kabića koji nije mogao da se izbori za poziciju kod nas Apoel - Vojvodina 0:0
s

sofronijee

pre 10 meseci

Koja moc foruma, klub prati i radi po njihovim taktovima. Pogodili su sa NNom i odusevljeni bili sa dolaskom Zbilje 😁 Daj i tog Turbo Zeku, pa sta kosta, da kosta.
н

нс бој

pre 10 meseci

Воја је предлагао Валакарија још док је у Финској играо,сад се само осврне на његов учинак,јасно је да је скуп.Тако сада предлаже и Зе Турба,па можда је опет у праву.Какав је то спортски директор кад чита форум и доводи играче.Којег младог анонимног играча су пронашли на којем ће клуб да заради у будућности,ни једног.Марко Јовановић снс кадар што пре бежи из Војводине.Очајан прелазни рок,касне појачања пред најважнију текму сезоне,почиње првенство,имате пара од трансфера Вошине деце доводите играче на зиму,терате их на лето,за све ово време од кад су дошли нису у стању да доведу крштеног нападача,не доводе играче на позицијама где смо слаби,него доведу шта доведу.Нашу децу редом продају и бацају,развлаче паре.
B

BB BB

pre 10 meseci

Volim forum, ali ne mogu da odolim🙃 Sta kaze statisticar sa foruma, koji je procenat uspesnosti prijatelja? Sad igra zvezda, prazan je forum. Necu vise 😀