Komentari na vest

Baždar igra za sve dečake u crno-belom: Idealna prilika za pomeranje sa nule

S

Severac

pre 5 meseci

Kako niko iz omladinskih kategorija nije dao gol, kad je Ilić dao gol protiv Čuke u nadoknadi vremena? E moji Mozzarteri, pa ne pratim ni ja domaći fudbal, ali bar po internetu malo pronađite neku statistiku, neku vest, nešto.
d

dolazi u Novi Pazar

pre 5 meseci

On Postuje Partiza i trudi se max.da pruzi sto bolje igre u Partizanu(partizan je veliki klub),ali nekako mu ne ide u partizanu ,ali i duljaj ne racuna na nenjega ove sezone(slabo igra)🙁trebao bi da dodje u njegov rodni grad i voljeni klub fk Novi Pazar,ali i tamo je konkurencija velika(Šuska se da bi u januaru trebao doci Jovetić (reprezentativac CG)i Pjanić(Reprezentativac Bih)🤔ali ja mislim da bi dobio visu minutazu i dokazao da vredi *igrao bi pred svojim sugradjanima i za svoj voljeni klub,tj vecu bi motivaciju i zelju imao(kao i svi novopazarci koji igraju za svoj klub daju vise od svojih mogucnosti).
b

batabane

pre 5 meseci

Velika je sramota ,pre svega za Duljaja,a i veceg broja navijača koji kritikuju Baždara kada lose odigra,a drva koja nista bolje ne odigraju ,budu hvaljena.Tu pre svega mislim na Nikolica i Šcekica.Nladi xe kad tad proigrati,a ova drva nikad.Mada možda protiv ovakvog slabog protivnika nesto i odigraju.Ali ako je to mera za Partizan,svaka čast svima koji tako misle.Za mene he mera kako su odigrali protiv Nordejslanda,pa TSC a i tačka.Deca treba da dobijaju konstantno šansu ,da se istrpe,sačekaju,pa ce se videti.Baždar je u mladjim kategorijama Zvezdi daovao i po 4- 6 golova ,i sad on ne zba.Pazi bogati.
N

NP Spica

pre 5 meseci

Bogoti , cini mi se da si ti njegov cale koji je sve i uprskao !
B

Bruka

pre 5 meseci

Nikad od njega igrača. I kad udje kao zanena ne napravi ni jedan dobar potez. Sta je uradio protiv Jedinstva iz Uba, nije se video na terenu kao sto neće ni sada. Trebali su da ga prodaju dok su mogli, mnogo mladih igraca boljih od njega su prodali, poslednji Milovanovic, odlican centarfor. Matiju Popovica smo izgubili samo zbog Vazurine pohlepe i onog cuvenog "a gde sam tu ja".Ne mozemo mi da se merimo sa drzavnim bankomatom koji ima 3 tima, nama je klupa nikakva. Sto niko ne napise sta se dogadja sa Panticem i Pavlovicem, u ovom sastavu imaju mesta bar na klupi. Mi nemano treceg golmana? To samo mozgovi poput Duljaja, Kralja i Vazure mogu da dozvole.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

Mislio sam da ce Bazdar svoj talenat unaprediti i da ce biti jedan od vodecih igraca... evidentno je da je stagnirao, da nije napredovao iz raznih razloga... sto zbog njega samog, sto zbog limitiranih stranaca (vecina njih) nije dobijao vise sansu (tu ne mislim samo na Bazdara, vec i na ostalu PARTIZAN-ovu decu)... VOLIM PARTIZAN
G

GOST 510

pre 5 meseci

Stvar je u tome da su ti svakako limitirani stranci bolji od svih domaćih igrača a kakva su ta talentovana deca vidi se u nastavku njihove karijere posle odlaska iz PARTIZANA. Čast za izuzetke koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke ali mnogi za kojima smo kukali što im nije pruženo više šanse ili šansa uopšte pogledaj gde su završili.
N

NP Spica

pre 5 meseci

Ostavio Menadzere kada je dao 4 gola za polusezonu i u tom momentu 10 utakmica poceo , ponela ga svetla Velikoga grada , na zalost samo jedna od mnogo teskih prica. Citav zivot se sprema da bi na kraju nestao jer je sam tome kriv …
k

kdsb

pre 5 meseci

Da su neki drugi polaznici skole u novijoj istoriji dobijali samo 20% sansi koliko ih dobija Bazdar, gde bi im kraj bio... decko ima dosta dobru tehniku za svoju gradju, ali je agilan kao ja na terminu posle dva sprinta... zapravo, ako igramo u neko pivo, ja sam i dalje agilniji
s

sb

pre 5 meseci

Neće biti da je tako! Ne odgovara mu sistem spore igre na čelu sa Natkom!
C

Cene

pre 5 meseci

Nije OFK pobedio Napredak već VRŠAC
g

gost1978

pre 5 meseci

bazdar sa svojim stavom i srcem ne moze fantasy da igra
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Čuvene fabrike talenata. Usraću se.
T

TO je TO

pre 5 meseci

Bilo bi lepo da danas počne sastav: Stevanović - Šehović, Medina, Saničanin, Filipović - Šćekić, Stjepanović - Trifunović, Baždar, Mirčetić (Jevremović) - Jovanović.

Luka CFC

pre 5 meseci

Jovanović će debitovati ukoliko rezultat to dozvoli...Tako je rekao Duljaj, pre njega je realnije da bude Pavlović kao i Pantić nadam se.....
G

GOST 510

pre 5 meseci

Da li si realan ? To bi bio tim za drugu ligu .