Komentari na vest

Bekovi haraju Eurom: Svaka čast Spinacoli i Damfrisu, ali Gosens je uništio prvaka Evrope

K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Kad se setim da je ovaj momak imao platu pre par sezona kao gobelja..E moja Zvezdo..
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Svaka mu cast. Al valja napomenuti i da je bio odbrambeno uzasan.
G

Gotivim

pre gotovo 3 godine

Gosensa svakako, ne patim ni od kakve nostalgije (imam 23) ali zamislite da su i ostali neki vrhunski bekovi igrali u formaciji 3-4.. da Gosens igra u 4 Nazad nažalost teško da hi čuli za Ovakvu partiju ..
e

esex

pre gotovo 3 godine

samo mi u srbiji ne umemo napraviti beka..
A

Aca Ljomber

pre gotovo 3 godine

Tako je mogao i Aca Kolarov najveci kapiten u istoriji jugoslovenskog fudbala, samo da je hteo da odigra protiv Skotske ali jbg nisu dali ovi zlikovci iz Intera. Grupa ko stvorena za njega Hrvatska, Ceska Engleska. Svi igraju slabo i puno faula oko sesnaesterca. Nadavao bi se golova kao Miha, a posle ako bi nas zreb pogledao nebo bi bilo granica.
G

Galaktikosi

pre gotovo 3 godine

Kakvog je igrača Atalanta našla u Hreklesu za 900 hiljada. Šta značu skauting.
K

KBC

pre gotovo 3 godine

Iskreno, Semedo je jedna rupčaga. Čovek je i u Vulvsima dosta, dosta tanak. Realno da je bolji verovatno bi ostao u Barsi. Tako da na neki način i ne čudi što je Gosens dominirao u svakom pogledu pored njega. Ne sporim Gosens je vrhunski igrač, ali ne može se na osnovu jedne utakmice oceniti ko je bolji. Jeste da su Spinacola i Damfris igrali protiv slabijih protivnika od Gosensa, ali se opet može reći da su konstantniji. Spinacola je i protiv Turaka kad je bio igrač utakmice i u drugoj protiv Švajcaraca odigrao majstorski. Da, takođe tu je i Menije koji nikad ne razočara.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Eto ti sta znaci skauting i razumevanje u fudbal. Ko zna koliko ovakvih igraca jos ima. Atalanta ga je dovela kao anonimusa za 1 milion. Bukvalno ga je mogao dovesti svaki iole profesionalniji klub danas. Takvih ima na desetine, a nasi klubovi jure istrosene strance od 30+ godina, bez trzisne vrednosti, koji ako ti ne proigraju odmah dobro mogu da te ugase finansijski. A ovakvu dvojicu da iskopas, mozes podici klub 3 nivoa vise.
G

Gost recon

pre gotovo 3 godine

Slazem se u potpunosti sa svime sto si napisao ali samo jedna stvar da li stvarno mislis da bi neki nas klub sa sve i dobrim njegovim igrama u Evropi uspeo da ga proda za vise od 5-8 miliona. U tome je problem.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

@Gost recon Pa i da ga proda za taj novac, zar nije dobar posao? Em ti je doneo rezultate, poboljsanje, em si zaradio. A takav igrac sigurno ne bi otisao za 5-8 miliona. Danas se placaju fizikalije mnogo. To je razlog zasto je Katai otisao iz Zvezde za 2,5 miliona, a Radonjic za 12. Katai jeste bio malo stariji, ali je imao 5 puta bolju statistiku. Gosens je moderan igrac koji se placa puno kad se razvije.
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Ovaj Gosens izgleda kao Bale iz vremena kad je igrao u Totenhem. Inace ovaj Dumfris izgleda kao zvijer. On ce isto biti hit od igraca. Sto se tice Spinacole, to mu je to sto je odigrao, slicno kao Groso 2006.. Nije on nikakva klasa od igraca.

Luka Bojovic

pre gotovo 3 godine

Varas se za Spinacolu, lik je vrhunski bek ali ga je juve prodao jer je nakon kidanja ligamenata kolena skoro stalno povredjen.
G

G

pre gotovo 3 godine

A gde Munije spomenut u ovom tekstu...
M

M11

pre gotovo 3 godine

Slazem se,momci su pocepali zaista...ali veci mi je fazon da se zameni dres sa nekim Mutinjom,Nevesom...Ronaldov mi nekako sta znam...da se ne uvredi decko...