Komentari na vest

Belgijanci objavili spisak za Srbiju: Lukaku, Doku, Trosar, Openda napadaju Piksijeve Orlove

I

Ivica1708

pre 6 meseci

Jbt svi komentari negativni. Za reprezentaciju i reprezentativce se navija jer predstavljaju Srbiju. Kakva smo mi moždana sirotinja, Bože dragi. Nikad nismo, niti ćemo biti, fudbalska sila, dozovite se pameti, svako veliko takmicenje je za nas OGROMAN uspeh.Navija se i bidri se Srbija. NAPRED SRBIJA.
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Ali možemo da igramo organizovano, disciplinovano? Selektor može da ne gomila napadače a pozadi promaja? Mi smo šampioni u taktičkoj nedisciplini i neuigranosti. Mađari nam pokazali kako to treba da bude. Naravno da navijamo, ali baš da ne budemo bezumna gomila.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Maroko nema igrace kao mi ali je organizovana reprezentacija. Zelimo red u reprezentaciji a to podrazumeva nepozivanje igraca poput Račića i Đuričića, već nekih novih koji su u formi i igraju redovno, npr Birmančević koji kida u Sparti i Gajić u CSKA.

zikapavlovic921@gmail.com

pre 6 meseci

Bilo bi lepo da spomenete da je deo stručnog štaba Belgije srpski stručnjak za kondiciju i oporavak, Vladimir Čepzanović.
g

gost0809

pre 6 meseci

bice 17:0
B

Babaroga

pre 6 meseci

Realno je da izgubimo u Belgiji 4-0. Nikada s njima nismo mogli da igramo ni kod nas a tek kod njih, jednostavno nam ne leže. Svakako dobra provera
N

Niko1212

pre 6 meseci

brt ne leži nama niko ko zna da igra fudbal a još i trče
N

Niko1212

pre 6 meseci

lagano 3:0 za Belgiju
L

Logitech

pre 6 meseci

Zasto ne 4:0?
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Uglavnom se prijateljske utakmice sa jakim ekipama dogovaraju znatno ranije od samog termina odigravanja, pa verujem da je tako bilo i povodom ove. Verovatno su tada svi u savezu verovali da sigurno idemo na prvenstvo, a ne da će rasplet biti ostavljen za samu završnicu kvalifikacija. Za pretpostaviti je da će Crnogorci odigrati nedovoljno dobro da nas prestignu, a da mi dobijamo Bugare. Za pretpostaviti, kao što su oni svašta pretpostavljali kad su dogovorili meč sa za nas (možda) i preozbiljnom Belgijom na nekoliko dana pre poslednjeg kola. Može ispasti vrlo deprimirajuće po ekipu, ukoliko Belgija pokaže zašto je dobra, a mi zašto nam ne ide dobro. "Loš tajming" je naziv jedne vrlo bizarne, konfuzne, ali i lucidne drame sa Terezom Rasel, jednom od najlepših glumica dvadesetog veka. I samo to je dobro povodom lošeg tajminga.
m

monteroo

pre 6 meseci

Ne mogu da verujem da smo ovo zakazali... Pa sta nam to treba....zna se ko su nasi rivali jamajcani jordanci honduras bilo ko samo da plati bas sve. Trossar na anastaziju kome ni rakitic vise ne moze da pomogne a ne maksa,ili doku na turbo pogon da muci racica i babica. Em ce nas nagruvati a bogami i prebiti.....tako igraju
L

Lazeta

pre 6 meseci

Kad Doku zalomi Erakovica hahaha jos Racic ima da zapocne 100% da moze reci da je reprezentativac i ostvari transfer
K

Kako si zabavan

pre 6 meseci

Hoce da zalomi Strahinju, ali Pavlovica. Ima na centru da ga ostavi u prasini.
L

Lazeta

pre 6 meseci

Hahah da samo sto Pavlovica niko prosao nije a Erakovic primi loptu i odmah nazad golmanu umočko.. Soboslaj prima loptu ovaj se saplice pada na zemlju, nikad igrac od njega!!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ubice nas ovi od batina
1

11221122

pre 6 meseci

Ima da nas osure 5-0 iako bih voleo vise 10-0 da nas raznesu, posto i zasluzuju kako igraju i koliko puta su nam samo pljunuli u lice.
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Ce nas Patosu, jos njenin Stadion.
m

mogli su i

pre 6 meseci

zenski tim poslati, dovoljan je za nase
D

Dzi

pre 6 meseci

Pola zemalja na zastavi ili grbu im ili orla ili lava...dakle ajde sto njje originalno...ali Mora da se zaradi da si Orao...Orao znaci moc, ako vam nasa reprezentacija asocira na to...onda stvarno...iako je na grb vise nesto kao rescerupani petao i dalje je bolje od kosarkaske plaveee cete i jugonasledja...a ne moramo ni da smo crveni ni plavi, ko nam je zabranio da smo beli. To prvo...drugo na gostovanju jednom plavi jedno crveni. I cao.
B

BokiUSA

pre 6 meseci

Druze generalno mi nismo crveni... imamo u zastavi sve tri boje prema tome ko nam brani da budemo kao recimo Francuska.. ovo je nakaradno
G

Gostivar

pre 6 meseci

Sto se mene tice, odlicna provera pred EP, pa ajd da vidimo gde smo. Ranijih godina smo u ovo vreme isli u USA na shopping i megdan protiv Jamajke i Paname. Ili nedaj boze putovali 16 sati u Juznu Koreju na Kirin-Kup. Tako je i Rade Bogdanovic postao reprezentativac, vec je bio tamo, pa u FSS nisu morali da se trose za kartu...
u

u990

pre 6 meseci

1 i 4 +
e

eh.

pre 6 meseci

Za prijateljsku trebao nam mnogo laksi protivnik u kojem se padu sada nalazimo.....a ne Belgija ...
s

sto

pre 6 meseci

brate? da bi mogli da se zavaravamo do prvenstva da smo sila posto smo pobedili crnu goru?? Pa onda opet da udarimo glavom o zid?? Bolje ovako da se odmah vidi kakvi nam invalidi igraju za reprezentaciju i da se zna vec sad da ne mogu nista na euru i da nebi ni bili na njemu da je grupa bila samo trunkicu teza...
к

курии

pre 6 meseci

А одбрана пропух
M

Mile led

pre 6 meseci

Tu je Eraković, bez brige
E

E moj ti...

pre 6 meseci

Tu je Maradona Pavlovic, kad bude izdriblao ceo tim Belgije i dao gol, svi ce da vide kakvog "stopera" imamo