Komentari na vest

Belingem jeste psovao, ali ne sudiju

7

7788

pre oko 2 meseca

Očigledno Negreira cirkus i dalje plovi. Nakon plakanja Čavija, Laporte, sudije redovno uništavaju Real. I prošlo kolo protiv Sevilje regularan gol Vaskeza je poništen. Čak su i drugi pregledavali, pa odlučili da bi to bio skroz bezobrazluk poništiti dva regularna gola. Ovaj sudija je na ovom istom stadionu svirao 3 penala za Valensiju protiv Reala. Ja osim te utakmice nigde nisam video da je sudija sudio za nekog 3 penala na jednoj utakmici. Kada Negreira rukovodi sve je moguće i 3 penala i svirati kraj utakmice dok lopta ulazi u gol.
r

rea

pre oko 2 meseca

Jadni namučeni Real.
G

Gost123456789

pre oko 2 meseca

Znaci ako dobijes jedan ili dva penala ni u ludilu ne smes da dobijes trci, bez obzira sto je penal kao kuca?
K

Koan

pre oko 2 meseca

Dobro, kao i odluka sudije i ovo je "smehotresna" izjava.. Najbolje da je rekao da je psovao nekog navijača u osmom redu. Ali ostavimo po strani i klub o kome se radi i gubitke na kladionicama, lično sam prošao tiket, ali ovo je skandalozno i nije u duhu igre i suđenja. Ja mislim da niko ko prati fudbal nije više od jednog puta video ovo. Ja sam video dva puta oba je Manzano sudio.
D

Delija penzioner

pre oko 2 meseca

Sudije svojim odlukama a prvenstveno sa var tehnologijom , uništavaju fudbal , nameštaju utakmice kako oni hoće , i ranije je bilo situacija ali danas je to sve tako providno ....
D

Dobili ste

pre oko 2 meseca

Poklon bod dosta..

JudeBellingham

pre oko 2 meseca

Strašno koliko ima odluka na štetu Reala. Trebaju za inat svaki meč pobediti do kraja, nek plaču.
K

Kakva Steta??

pre oko 2 meseca

Svirao je kraj mnigo pre skoka i suta glavom , pa sami sudija je okrenuo ledja.
@

@Kakva Steta

pre oko 2 meseca

Bas to sto je svirao kraj je steta. Morao je da svira kraj pre kornera. Ako je dozvolio korner, on tu akciju MORA da dozvoli do kraja. Ovo nije na stetu Reala. Real ce biti sampion, ima dovoljno bodova, ali sta ako Valensija zavrsi na sestom mestu sa istim brojem bodova kao sedma ekipa. Onda Valensija kao sesta ide u Evropu, a ta sedma ekipa ne ide. To je druze steta., jer im je poklonjen bod sinoc.
M

Malo si se zeznuo, 20 godina jos da svaki mec

pre oko 2 meseca

Realinja je malo , no 100+ min i malo im, iz kornera direktno nije bilo shuta i tu je kraj..Vinisijus govance i Belingem po 6 utakmica kazne. ...Ali Vinisijus je vrh bezobrazluka..
N

Napapijri

pre oko 2 meseca

Ma necuveno, ja pratim fudbal od 2005 licno i nikada slicno nesto nisam video da se dogodilo. Da covek svira kraj dok je lopta u letu 15m od gola eeeeee. Najslicnije nesto sto sam video je Mancester Junajted Everton cini mi se, sudija je svirao kraj a onda su se vratili na teren gledo var i dao penal za junajted. Ne cu ve no ban za sudiju
r

rea

pre oko 2 meseca

Ne pratiš onda fudbal dovoljno. Milanu je neke 2007, 2008 godine, neposredno nakon Kalčopolija, kada je Inter guran maksimalno u Italiji, sviran kraj prvog poluvremena u trenutku kada je Emerson već uveliko ispalio projektil sa nekih 35 metara ka golu Intera, epilog je bio taj da se zvižduk čuo u trenutku kada je lopta bila negde oko penala, a Toldo, koji je branio tu utakmicu, nije imao 1% šanse da zaustavi taj šut i isti je završio u gornjem levom uglu njegovog gola.