(@Reuters)
(@Reuters)

Belingem jeste psovao, ali ne sudiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 00:50

Karlo Ančeloti o isključenju svog golgetera

Ne stišava se bura u španskom fudbalu izazvana sudijskim odlukama. Gotovo da svako kolo donese neku novu polemiku da li su sudije postupile ispravno ili pogrešno. Uglavnom su optužbe uperene ka sprezi sudija i dva najveća kluba, Real Madrida i Barselone, ali ovaj put u Valensiji dobili smo situaciju zbog koje se žali Real.

U poslednjim trenucima nadoknade gosti iz Madrida uspeli su da zatresu mrežu za vođstvo 3:2, međutim, dok je lopta bila u letu začula se pištaljka Hezusa Hila Mansana. Arbitar je odsvirao kraj nepriznavši gol Džuda Belingema koji je gotovo istovremeno šutirao glavom. Bio je to povod da kompletan tim i stručni štab Reala okruže sudiju Mansana, a najdeblji kraj izvukao je upravo raspucani vezista iz Engleske kojem je pokazan crveni karton.

Izabrane vesti

Na konferenciji za medije Karlo Ančeloti, koji se i sam nalazio u gužvi, ispričao je šta je njegov fudbaler reako arbitru.

"Belingem je rekao sudiji: 'to je je**ni gol'. Nije ga lično uvredio. Videćemo šta će sudija napisati u zapisniku", rekao je Italijan.

Jasno je da je i trofejni strateg besan zbog odluke sudije, ali je probao da malo spusti loptu oko čitave situacije.

"Šta reći? Nema šta mnogo da se priča. Dogodilo se nešto nečuveno. Igrači su ljuti, ali svi moramo da se smirimo".

Realov remi na Mestalji pokušaće da iskoriste fudbaleri Đirone i Barselone da se približe vodećem timu na tabeli španskog prvenstva. Prvi u nedelju igraju protiv Majorke u gostima, a drugi protiv Atletik Bilbaa, takođe na strani. Trenutna prednost Madriđana iznosi sedam bodova u odnosu na Đironu i devet u odnosu na Barselonu.


tagovi

Real MadridPrimeraDžud BelingemKarlo AnćelotiHil Mansano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara