Belingem potpisuje tokom iduće nedelje, ugovor do 2029. i drugi platni razred u Madridu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 03:50

Marka najavila skoro parafiranje dokumentacije

Pre nekoliko dana imali smo maltene potvrdu prvog stomilionskog transfera predstojećeg leta. Bilo je to kada je Džud Belingem (19) doneo konačnu odluku gde će nastaviti karijeru. Mladi Englez odabrao je Real Madrid, što je Marka obnarodovala kao ekskluzivnu vest, predstavljajući sve kao još jedan veliki trijumf Kraljevskog kluba na fudbalskoj pijaci.

U današnjem izdanju madridskog lista Belingem je ponovo centralna tema, ali ovoga puta tu su i detalji velikog posla.

Izabrane vesti

Razmljivo, nakon što je dobio pristanak igrača, Real je ubrzano krenuo u realizaciju dogovora sa Borusijom iz Dortmunda. Veoma dobri odnosi dva kluba učinili su svoje i poslednji boravak emisara Florentina Pereza u Nemačkoj bio je plodonosan.

Epilog: Madriđani će dobiti po mnogima najperspektivnijeg vezistu na svetu i tako kompletirati renoviranje sredine terena, dok će kasa Dortmunda biti punija za 100.000.000. Navodno, tu su i bogati bonusi koji će delom biti aktivirani nakon određenog broja odigranih utakmica engleskog reprezentativca, a delom će zavisiti i od Belingemovog učinka u novom klubu.

Marka još navodi da će ugovor biti potpisan na šest godina, odnosno da bi sva papirologija trebalo da bude spremna za parafiranje tokom iduće nedelje...

"Kao što se dešavalo tokom pregovora sa nekim drugim igračima poslednjih godina i Džud Belingem je imao bolje finansijske ponude, ali njegov prioritet bio je da zaigra za Real Madrid. Englez se, dakle, neće nalaziti u prvoj platnoj grupi madridske svlačionice gde su Azar, Kros, Modrić, Benzema, Alaba i Vinisijus Žunior. To je nešto što će doći s vremenom", stoji u tekstu madridskog dnevnika.

Biće zanimljivo videti koliko će Belingemov transfer iznositi sa svim bonusima i da li će biti veći od sadašnje najveće prodaje Borusije - Usmana Dembelea (140.000.000 evra).


tagovi

Džud Belingem

Obaveštavaj me

Real Madrid
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara