Komentari na vest

Belingem potpisuje tokom iduće nedelje, ugovor do 2029. i drugi platni razred u Madridu

R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Po meni on nije neki igrač koji će da pravi prevagu na terenu, mada možda i griješim 🤷‍♂️
s

striko striko

pre 12 meseci

On kad je dao verderu gol ucinilo mi se da je pokazivao da ostaje ili me oci varaju...ko tu laze pitaj boga.
A

Apis1917

pre 12 meseci

Evo Dortmund izbacio juče offiziel nove dresove 23/24...4 igrača kao modeli a njega kao najveće zvezde tima nema,tako da je tu otprilike sve jasno.
I

Ivan999

pre 12 meseci

Kamavinga,Cuameni,Valverde i Belingem izgleda kao dobar vezni red na papiru ali ce u praksi tesko funkcionisati jer su slicni profili igraca.Real je pre njih imao Kazemira koji kvari igru,Krosa koji diktira tempo i Modrica koji jednim potezom menja tok utakmice.Ova sva 4 su u pet deka
D

Darth Vader89

pre 12 meseci

Ima i sada isto to, Kamavinga i Cuameni kvare igru protivnika, Valverde diktira tempo, Belingem moye poteyom da resi utakmicu.
M

Madridska frizura

pre 12 meseci

Kako ih Borusija šiša,svaka im čast!A najsmješnija i najžalosnija činjenica u svemu ovome je da je Azar u prvom platnom razredu.I još mu se ostaje posljednja godina u Madridu,fino se čovjek snašao.
N

Navijac 88

pre 12 meseci

Kad objavi Bild ovi su zvanicno glasilo Reala pa da ipak pricekamo da vidimo sta je istina.
Z

Zarkoo88

pre 12 meseci

Rodjo, pa Bild je objavio da Belingem ide u Real jos pre 10 dana ahahaha, obkavljuju i Marca i Bild i Fabrizio Romano...
g

gost10

pre 12 meseci

Moje misljenje je, a neko ce se mozda sloziti, a neko ne. Realov ovaj novi buduci vezni red meni je nesto bezveze osim Belingema. Jesu oni mladi i to sve, ali nekog majstora u veznom redu nemaju, kod njih je samo fizika dobra, ne vidim igraca da moze podvaliti loptu kao Modric tipa ono vanjskom.
m

moras znati

pre 12 meseci

Da trenutno ne postoji veznjak slican Modricu pogotovo kod mladih talenata. Real je "ugrabijo" ono sto je bilo najbolje u ovom trenutku na trzistu.
G

Glavonja

pre 12 meseci

Slazem se 1/1, ali treba i shvatiti da je Modric ipak 1 u 100 000 ... mladi su momci, imaju prostora za napredak. Mada je meni Valverde od svih njih najveci majstor..
G

Gost99

pre 12 meseci

@moras znati Ima Pedri ali njega je ugrabila Barselona.Ove sezone u La Ligi imaju slican broj minuta.Modric stvorio 42 sanse Pedri 43.
@

@gost99

pre 12 meseci

jel se meni cini ili ti usporedjujes Pedrija s Modricem il zelis nesto rec s tom statistikom?
G

Gost99

pre 12 meseci

Ne nego je on rekao da niko od ovih mladih igraca ne igra slicno kao Modric.A ako uporedis statistike Modrica i Pedrija ove sezone videces da im je skoro ista statistika po sansama,pasovima itd i po nacinu igru
V

Venom

pre 12 meseci

Borusija je tacno stvorena da dere klubove na svojim igracima.Prvo odrali Barselonu za Dembelea,zatim Celsi za Pulisica,onda Junajted za Sanca i sad na kraju Real za ovog Belingema.Realu ce i ove sezone igrati Modric i Kros u svim velikim utakmicama,a na klupi ce ostati 3 od 4 ova igraca:Cuameni,Valverde,Kamavinga, Belingem
M

Makks

pre 12 meseci

Nisi svestan svoje nesvesti i lupetanja.

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Valverde igra standradno vec i Camavinga treci taj u novi vezni ce biti Belingem ostaje samo Cuanmeni.