El Fardu Ben
El Fardu Ben

Ben za L’Ekip: Zvezda je veliki klub, a na velike klubove uvek su ljubomorni

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.10.18. | 20:37

Zvezdin vezista smireno o optužbama o puštanju Pari Sen Žermena

Na dan utakmice sa Pari Sen Žermenov intervju El Fardu Bena za L’Ekip. Izjava i posle meča. Nije ni slutio da će tri nedelje kasnije na stranicama istog lista čitati vest o pokrenutoj istrazi povodom optužbi da je Crvena zvezda pustila Svece da pobede sa pet razlike. Ipak, 29-godišnji fudbaler srpskog šampiona nema problem sa novim obraćanjem za ugledni francuski sportski list. Nema šta da krije.
U klubu su nam rekli da o celom slučaju ne govorimo. Uostalom, sve što zam o ovome sam pročitao u novinama. Pošto sam sa reprezentacijom, daleko od Evrope, nije da sam se baš uznemirio. Spremao sam se za utakmicu sa Marokom. Trening, video analiza, nisam imao vremena da se bavim ovakvim stvarima“, počinje Ben priču.

Ipak, neke stvari je teško prećutati.
Kad pročitaš ovakve priče logično je da se iznenadiš, jer nikad tokom karijere, ni u Francuskoj ni u Grčkoj, nisam bio u ovakvoj situaciji. Iskreno, teško mi je da poverujem da neko može da namesti meč Lige šampiona. Uostalom, nikakvi dokazi ne postoje“.

Izabrane vesti

I u Zvezdi su kategorički odbacili sve tvrdnje.  Neimenovani izvor iz kluba je L’Ekipu rekao da klub “ima brojne neprijatelje“. Ben kao stranac ne ulazi previše u te priče, ali podseća na jednu stvar.
Moguće je. Crvena zvezda je veliki klub. I kao i u slučaju svih drugih velikih klubova možda je neko ljubomoran“, smireno odgovara El Fardu Ben, koga su novinari francuskog lista presreli između dve utakmice njegovih Komorskih Ostrva sa Marokom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara