Komentari na vest

Benfika želi Miloša Kerkeza, Milan zadržao pravo preče kupovine

D

Dejani

pre oko 1 godinu

Ovaj Kerkez će da bude svjetska klasa. Vidim ga na u jednom od top 10 klubova Evrope kao startera. Gledao sam kada su igrali protiv Tuzla City. Onaku glad za loptom sam rijetko vidjao. Momak je hiperaktivan, nervozan, pokretan, imam osjecaj da mu ništa ne promakne, brz je.. Ima ogroman potencijal, samo je još pitanje kako će ga iskoristiti i da li će ga zdravlje poslužiti. Šteta sto neće da igra za nas.
D

Delija33

pre oko 1 godinu

Igrao bi za nas da smo ga zvali u mladjim kategorijama nego mu je madjarska pruzila ruku kada srbija nije (:( Zasto bi covek koji je rodjen u srbiji i 3/4 srbin igrao za madjarsku ?
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Za Ristića mi apsolutno nije žao. Bolje sa je ostao Ligi1 ili npr otišao u Holandiju. A ovako sluša menadžera ps propade.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Njemu bi bolje bilo da se vratio u Zvezdu. Nije on nešto da možeš reci da je dobar. Ali kada bi igrao u Zvezdi to bi bilo još od srca pa bi bio motivisaniji i trudio bi se više. U godinama je gdje je dostigao maksimum za svoju poziciju. Teško da može da napravi neki boom u evropskom fudbalu.