Komentari na vest

Kralj peterca El Fardu Ben

P

Pametnom dosta

pre oko 3 godine

Postoji kralj peterca i kralj jedanaesterca!
P

Pedja108

pre oko 3 godine

Svojevremeno je Gerd Miler bio jedan od najboljih strelaca Nemaca. Nista posebno nije igrao, niti je imao neki dribling, tehniku, ali se uvek nalazio gde treba i ubacivao je lopte u mrezu, davao je silne golove iz "otpadaka". I takvi igraci su uvek korisni, koji daju golove. Ovi koji ga osporavaju, pa kao niko se ne interesuje za njega, cena itd. To je sve normalno, kad god je neko stariji igrac, tu nema posebnog interesovanja niti moze da se dobije neka dobra cena, osim ako se ne prezivas Ronaldo ili Mesi. Pa Saleta Ilica su u Partizanu kovali kao legendu, pa ko se interesovao iz inostranstva da ga uzme?
G

Gos

pre oko 3 godine

I zaboravili ste još jedan gol koji je gospodin Grobari Čokot poništio zbog ofsajda koji nije postojao na derbiju :) naravno pravićemo se da se to nikada nije ni desilo
1

126

pre oko 3 godine

U tekstu se kaže da je Mohamad Ben postigao 46 golova u SLS, a ne kaže se koliko od toga je Mohamad Ben postigao iz penala! Odgovor: jedno 70%! Ne kaže se takođe ni da niko u svetu ne traži ovog “najboljeg stranog strelca u istoriji Zvezde”! Ko zna zašto?! Ne kaže se takođe ni da Mohamad Ben nikada za tri godine provedene u Zvezdi nije rešio ni jednu situaciju “1 na 1”! Ima li ovo ikakve veze s tim što ga niko iz inostranstva ne traži, prosudite sami!
N

NoName1

pre oko 3 godine

Samo 70% iz penala? Pa Srbin Bibars Natko ima 100% iz penala. Sramota za Bena
0

011.011

pre oko 3 godine

Ben 5 golova nije dao iz penala.Pomesao si ga sa Penaltkom.Los pokusaj.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Najbolji stranac koji je ikada igrao našu ligu je ARSEN NIKOLOV ZVANI BEBETO. Suze krijem same teku.
f

fljubic

pre oko 3 godine

Штета и за пречку из слободњака против Партизана у полуфиналу купа
G

Gostloljjj

pre oko 3 godine

i onu protiv Milana...
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Професионалац до коске! Играч који прави разлику, разуме фудбал, и са лоптом и без ње. Неправедно потцењен, аматерским потезом непријављен за групну фазу ЛП, теран сваког прелазног рока, стигао до статус најбољег странца у историји клуба. Тихо, ненаметљиво, професионално. Свак ти част мајсторе. Позз
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

Secam se kada je dosao, pljuvacina. Posle dve odigrane utakmice sam rekao da mi nismo do sada imali boljeg stranca. Iz aviona se videlo. Mozda Castiljo. Inace, Le Talek, Donald, Castiljo, Vieria, Ibanjez, Marin, Boaci, Ibrahim.... stranci koji su vredeli. I svi su iza Bena.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Gde je bila pljuvacina, ja se ne secam? Lik je dosao iz Olimpijakosa posto je dao gol grobarima i vecinom su ljudi bili zadovoljni njegovim dolaskom. Mozda se ja slabo secam, nekima sve smeta.
R

Realno_

pre oko 3 godine

Ugo Vieira 28 golova za jednu i po sezonu.
A

Aksel

pre oko 3 godine

Mohamed El Faradu Ben. Jedan i jedini. Za svako poštovanje. A zasto da ne sme da se pomene. Pa imali smo mi i Refika Sabanadzovica i Husrefa Musemića itd. To su sve bile vrhunske igračine.
Z

Zašto bi pominjali

pre oko 3 godine

dotične, kad oni nisu strani igrači? Ne znam zašto se uopšte polemiše o vjeri bilo kog igrača kad je to individualna stvar? Nije ni Diara koji je igrao u Partizanu bio hrišćanin, već musliman, pa mu se klicalo.
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Има ли Срба код вас?
N

NoName1

pre oko 3 godine

Pa kraće je, druže. Iz istog razloga i za vašeg kapitena ne pišu Vladimir Mustafa Stojković. Nego samo Mustafa.
z

zvezdanaesterac

pre oko 3 godine

Kralj jedanaesterca.
a

argh

pre oko 3 godine

Nije kralj, već tatko jedanaesteraca, u narodu poznatiji kao Natko.
9

951357

pre oko 3 godine

Nije ovo clanak o Nathu, pogresio si.
S

Statler

pre oko 3 godine

Naravno da Vidić nema nikakve šanse u ovom blatu. Samo pominjanje Lukića i vađenje iz naftalina Lekovića već dovoljno govori o tome u pravcu će se odvijati ova tužna srpska fudbalska priča.
z

zak

pre oko 3 godine

To je teško pored Natha.
P

PFC iz Humske

pre oko 3 godine

Penaltik Futbool Club!
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Vjerovatno si mislio na Natka?
G

Gost novak

pre oko 3 godine

Ipak su principijelni i istrajni elitni delije sa severa:niko ne sme da pomene ime igrača MOHAMED! Ponos i dika dela SRBSTVA, nadam se manjine!
d

dr ph. med.

pre oko 3 godine

Pa je li moguće da je prvi komentar i odmah iskompleksiran i klerofašistički. Tužno je momče kakav ti je život. Sa psihološke strane nije nimalo lako gledati ga. Nadam se iskreno da za tebe još nije kasno, mada je teška situacija. Nije važno na kojoj si strani brda, jednostavno si bolestan. Što prije prihvatiš, prije će ti se pomoći. To isto važi i za one crvene bolesne sa druge strane brda. A čisto sumnajm da ste i jedni i drugu dovoljno hrabri da stanete jedan naspram drugog uživo. Ubiće te momče frustarcije i mržnja. Da si nam zdravo, ali nisi. SRETNO
l

lool

pre oko 3 godine

Nismo se mi sami iskristalisali kao Srbi, vec ste nas vi ucinili takvima. Jedan od razloga je tvoj komentar gde pokazujes kako pojma nemas sta je Srpstvo. Jedan je brat nas MUHAMED El Fardu Ben ubica grobara!
G

Gost novak

pre oko 3 godine

Lažni @dr, ti i ne znaš više od pola reči koje si upotrebio u tekstu i nauči da je klerofašizam upravo to što ne sme da se pomene ime MOHAMED a ne insistiranje na njegovom pominjanju!