Varan i Benzema (Reuters)
Varan i Benzema (Reuters)

Benzema i Varan ne treniraju sa ostatkom reprezentacije Francuske

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.22. | 19:38

Varan bi mogao da zaigra na premijeri protiv Australije, dok je situacija sa golgeterom Real Madrida nešto kompleksnija

Četiri dana uoči premijere reprezentacije Francuske na Svetskom prvenstvu protiv Australije, kadrovska situacija još nije blistava. Naime, Karim Benzema i Rafael Varan još ne treniraju sa ostatkom ekipe. Ni na drugom treningu od dolaska u Katar golgeter Real Madrida i štoper Mančester junajteda nisu imali prilike rade sa loptom sa ostatkom ekipe, već su to učinili odvojeno sa fiziom Sirilom Moineom.

Obojica su imali problema sa bolom u mišićima zbog kojih su propustili poslednjih nekoliko utakmica za klubove. Konkretno, Varana nije bilo od 30. oktobra protiv Vest Hema, Aston Vile i Fulama, dok je aktuelni vlasnik Zlatne lopte bio odsutan protiv Sevilje, Red Bul Lajpciga, Đirone, a posle odigranih 28 minuta protiv Seltika, morao da propusti i okršaja sa Rajo Valjekanom i Kadizom.

Izabrane vesti

I dok se Varan ukoliko bude bio spreman da izdrži intenzitet kompletnog treninga u nedelju očekuje u postavi Galskih petlova na prvoj utakmici protiv Australije u utorak, sa Benzemom je situacija nešto kompleksnija. Didije Dešan verovatno neće želeti da rizikuje i nepotrebno ga šalje na teren od starta protiv autsajdera Australije. Biće mu Benzema potrebniji protiv Danske u drugom kolu u utakmici koja je viđena kao direktan okršaj za prvo mesto u grupi D.


tagovi

Karim BenzemaRafael VaranKatar2022Fudbalska reprezentacija Francuske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara