Tomislav Mijatović (©MN Press)
Tomislav Mijatović (©MN Press)

Efes ipak ne menja trenera!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.24. | 12:39

Potpisan novi ugovor sa Mijatovićem

Bilo je raznih priča i spekulacija, Efes ih je sve pogazio i stavio tačku – Tomislav Mijatović ostaje trener dvostrukog evropskog prvaka!

Uprkos svemu što se pisalo, istanbulski gigant odlučio je da produži saradnju sa hrvatskim stručnjakom na još dve godine i po slovu istog na poziciji šefa stručnog štaba trebalo bi da ostane do kraja takmičarske 2025/26.

Izabrane vesti

Hrvat je postao privremeno rešenje po odlasku Erdema Džana u februaru i za kratko vreme potpuno je oživeo Efes. Od tima pri dnu tabele, postao je sastav koji melje sve redom, zbog čega je uspeo da stigne do plej-ina. Tamo je ipak Efes doživeo sunovrat pred svojim navijačima posle poraza od Virtusa.

I pored toga, Mijatović je dobio pohvale vodećih ljudi kluba i igrača, koji su govorili samo najlepše o njemu. To je podstaklo Efes da batali pregovore sa drugima i fokusira se na čoveka koji je u klubu od 2010. godine, ali u ulozi pomoćnika Velimira Perasovića, Dušana Ivkovića, Ergina Atamana...

Efes je u plej-of turskog prvenstva ušao sa prvog mesta na tabeli i skorom 25-4. Imaće prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.


tagovi

Tomislav MijatovićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara