Komentari na vest

Berluskoni i Galijani zovu Darka Lazovića

V

Većina

pre preko 1 godinu

Glupo razmišlja, dovesti Lazovića, a prodati Mitrovića.Treba dovoditi igrače, koje kasnije možeš prodati. Pogledajte ovo, Borjan, Milunović, Katai, Dragović ako ostane, Srnić, Gobeljić, Rodić, Pešić, još ih ima da ne nabrajam. Zvezda neće za njih ni evra zaraditi,neki su u godinama, a neki nemaju kvalitet.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Zvezda treba kvalitet na terenu, da li je mlad ili star to nije bitno, bitno je da je kvalitet i da donosi kvalitet, jer Zvezda treba da pravi pare kroz rezultate, kroz novac od Uefe, kroz pretplatne karte, kroz sponzore, kroz komercijalu a ne kroz prodaju igraca. Da smo iole normlna drzava(kao sto nismo) Zvezda bi bila Bajern Minhen(Srpski Bajern Minhen). Bajern prodaje samo ono sto mu nije potrebno ili sto vise nije za njih...Zvezda nikad ne treba da se mjeri sa Dortmundom vec sa Bajernom. Dortmund je klub koji pravi pare a Bajern je klub koji osvaja trofeje...To je otprilike vidjenje moje kao navijaca Zvezde sad vec dugih 35 godina. Zvezda nikad nije pravila pare preko obestecenja(do nesretnog rata i nesretnih devedesetih). Zvezda kad ima kvalitet na terenu ima i velike pare, jer njena velicina sama donosi novac ako imas rezultat, a da bi imao rezultat moras imati kvalitet na terenu. Tako da sve je jasno... Zvezdi dzaba obestecenje od 15 miliona evra za nekog igraca ako nije osvojila trofej(duplu krunu) i ako nije igrala najmanje Grupe Lige Evrope da ne kazem LŠ. Sportski pozdrav
@

@Joksa

pre preko 1 godinu

Sve si ti lepo nabrojao, ali od toga nema ništa. Klubovi sa ovih prostora, generalno istočne evrope žive od prodaje igrača. Nema publike i još gore smešne pare od tv para, a klubovi na zapadu žive od toga.
K

Koksana

pre preko 1 godinu

Joksa1986@ bas tako, jer Zvezda ulaskom samo u Ligu Sampiona dobija 20 miliona eura plus sponzori, plus karte, plus nagrade, plus ko zna sta jos i to izadje i na preko 30 miliona, sto znaci da je to duplo vise od recimo prodaje jednog igraca od 15 miliona. Slazem se sa vasim upisom, jer dzaba transferi ako nema rezultata,a rezultat zavisi iskljucivo i samo iskljucivo od kvaliteta na samom terenu, tako da koga briga da li ima 21 ili 31 godinu ako on donosi Zvezdi kvalitet titule, trofeje i evropske utakmice u prevodu DONOSI NOVAC !
@

@koksana

pre preko 1 godinu

Sad ćeš igrati ligu šampiona, i onda ponovo za 10 godina. A do tad ćeš od vazduha živeti, šta vi pišete vi živite u iluzijama, čovek gore spominje Bajern, iza koga stoji cela Bavarska koliko su ljudi nerealni.
P

Petrinjo7262

pre preko 1 godinu

Njemu je vreme polako da se vraća kući i priprema za Ligu Šampiona, zaslužio je to, mnogo vise nego Seriju b koja ovima predstoji.. dobro Pamtim sve
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Taman bi i osvojio ligu ako Bog da. Mislim da nije nikako osvojio. Ne bi trebao samo on da se vrati. Nešto razmišljam o Spajicu. Voli Zvedzdu, povrijedjen, a dobar je igrač. Mislim da nema ugovor ili ku istice. Otišao je iz Zvezde, jer je tada morao. Možda bi i on pristao da se vrati da odigra Ls. Možda jos neki. Sad ili nikad. Neka pokažu tim gestom koliko vole klub… Dragovic je mogao završiti u dosta boljim klubovima od Zvezde, a došao je jer voli klub.
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Pamtis ti ali pamti i Lazovic kako su se jos uvek aktuelni sefovi ponasali prema njemu zadnjih godinu dana i kako su ga sjebali. Tako da dok su oni tu on se sigurno nece vracati
l

legendica

pre preko 1 godinu

leva noga kvačilo, desna gas i to su njegove karakteristike :)
A

Angular

pre preko 1 godinu

Kao Zivkovic, samo sto je on kontra