Komentari na vest

Bern čeka Zvezdu: Jang Bojs igra gore no što rezultati govore? Strah od Bukarija i paranoja zbog Delija

Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Pokušavali su devet godina, ovi šibicari koji vode moju Zvezdu da nam zamažu oči sa “pojačanjima” iz Afrike i nisu uspeli! Propao je njihov anti-fudbalski koncept i neka se odmah povuku posle Berna! Hoću da Zvezdu vodi neko od njenih legendi koji su obezbedili svoju egzistenciju i koji neće dovoditi “pojačanja” iz Afrike da bi se ugrađivali u njihove ugovore! Hoću takođe da državni finansijski forenzičari uđu u Zvezdu i da malo pročešljaju njeno poslovanje. Tragovi novca se ne mogu sakriti! Kad bi se ovo drugo desilo, niko više ne bi pričao o izborima, ratu u Gazi, Kosovu!
P

Penzioner

pre 5 meseci

Sta tebe briga za tragove novca u Zvezdi? Ima li novca u tragovima kod vas ili sledi intervencija FSS sa novim milionima.
r

re>zvlat

pre 5 meseci

Covece, kada bi kojim slucajem finansijska usla u FK i KK Partizan od vas ni dugmici ne bi ostali. Samo gledaj sta ce sledece godine biti sa vasim KK Igokeafuzija Partizan. Bice i kuknjave i placa. Ni srpsku opstinsku ligu nece igrati.
c

cipar

pre 5 meseci

Za huligane, udri milicijo!
d

dzabe

pre 5 meseci

lozite narod i stvarate nerealnu sliku jang bojs ima kolo manje i ako dobije prvi je a zvezda je ta koja je druga i igra gore nego sto rezultati pokazuju.Jang bojs je klimav u gostima u ligi ima skor u gostima 3 3 2 ali i takav je odigrao sa zvezdom iks na marakani a kuci su masina za mlevenje..u ligi skor kuci 5 1 0 dali 20 golova a primili 2 plus vestak na kom se zvezda po tradiciji lose snalazi sve sem lagane i ubedljive pobede jang bosja bice ravno cudu

Usput

pre 5 meseci

Zvezda je po tradiciji uvek imala brdo tehničara a malo trkača... Sad su stvari drugačije i mislim da veštak može da bude ono što će večeras da bude od koristi Zvezdi. Tehnički odavno nismo bili tanji a brzinski nikad brži, veštak može dobrano da nam legne... Videćemo
B

Bostandzija

pre 5 meseci

Minimum 10 nula za zvezdu !!
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Večeras će se desiti bolno prizemljenje! Trenutak istine! Da se ne lažemo, za Zvezdu navijam od zabavišta, ali noćas navijam za Jang Bojs! Neko će se pitati zašto?! Zato, što hoću da se već jednom okonča ova farsa oko bacanja narodnih para u rupu bez dna, u afričke drugorazredne olupine, koje nenarodni menadžment Zvezde unapred proglašava za pojačanja! Kome oni ispiraju mozak?! Naše mlade igrače uz nadmeni prezir puštaju niz vodu! Današnja Zvezda je drastičan primer stradanja i poniženja za mlade igrače Zvezde, koji su nestali u Zvezdinom bermudskom trouglu! Mi se nalazimo u kolonijalnom ropstvu! Ovo perverzno licemerje današnjih tzv. rukovodilaca Zvezde mora jednom da se okonča! Hoću u Zvezdi da gledam našu decu i igrače iz drugih klubova SLS, a ne nekvalitetne Afrikance!

Usput

pre 5 meseci

Kako smarate sa mladim igračima... Koji bre mladi igrači, ne živite u brazilu otreznite se. Naši omladinci su nekad bili jaki u mlađim kategorijama zbog fizike naroda sa ovih podnebljaa a posle nestajali, danas ni toliko.. Sa Englezima igraju do deset. Da to ide tako kako baljezgate pa niko normalan nebi cent potrošio na transfere...
@

@vlado

pre 5 meseci

Kakva glupost,fizika naroda?pre smo bili crnci sad vise nismo?Struka je glavni problem,moderan nacin treninga,vaspitavanja i usmeravanja igrača ka pravim vrednostima od malena,zdrava atmosfera u porodicama i klubovima i Jos puno puno toga.Fizika idi begaj

Usput

pre 5 meseci

Izvrćeš šta sam rekao... Fizika je itekako važna u mlađim kategorijama, msm uvek je ali u mlađim je to najviše očigledno. Nismo mi crnci, nismo ni bili, ali su drugi postali crnci.. Bukvalno :D Naravno da nije samo fizika, takođe se slažem da nemamo struku, pisao sam o tom mnogo komentara ali je činjenica da kad se dodje do A tima i kad nas drugi fizikom sustignu mi se vise ne vidimo.
j

ja sam jaaaa

pre 5 meseci

A zvezda pa igra bolje. Vec ko zna koliko utakmica primili su barem jedan pogodak. Najveci problem zvezde je bahar, sa bilo kojim drugim trenerom sigurno bi obezbedili trece mesto u grupi. Dovoljno je videti da i najjadniji Partizan u istoriji drzi prvo mesto

Usput

pre 5 meseci

Kod Zvezde je obratno xg je mnogo veći od datih golova, mnogo manji od primljenih... Statistika o kojoj se ovde priča govori da Zvezda igra mnogo bolje nego što rezultati pokazuju ali kao što se u tekstu kaže to je samo statistika.
Б

Бранка Џајић..

pre 5 meseci

пита мој Драган кад вечерас звезда игра против Базела?
i

iz sljivika

pre 5 meseci

A hoćete da kažete da nam liga nije divlji Zapad? Da volimo "dugine boje"( ja prvi ne)? Da na najmanji mig protivničkih navijača ostajemo ukopani kao pi*kice? Sve su lepo napisali i sve su u pravu. I neka im je upravo zbog toga Bog u pomoći, jer mi se ne menjamo!
P

Popsi

pre 5 meseci

Bolje da se pozabave lošim terenima i ruinama od stadiona.
D

Dejani

pre 5 meseci

Osakaceni YB ako ne dobijemo onda će biti ogroman razlog za nezadovoljstvo svih navijača Zvede. Za YB neće igrati sigurno 4 važna igrača. Jedan ima crveni karton, Itten se povrijedio, mislim da do januara neće zaigrati, Imeri je već digo pocrijedjen i ima još jedan koji je povrijedjen. Rezultati im nisu bas na zavidnom nivou. U padu su forme. Sve osim pobjede je neuspjeh. Na TM je normalna vrijednost ekipe oko 50M , oduzimajući igrače koji ne mogu da nastupaju vrijednost im je oko 40M . Znaci Zvezda igra protiv ekipe koja je u padu forme i na nivou je Partizana/TSCa koji još uvijek ima ambiciju, ali činjenica je da im je forma u padu..
D

Drndo

pre 5 meseci

Au brate ala smarate sa tim transfermarktom i koliko ko vredi po njima. Kakve to veze ima zivota ti? I Briz je recimo prosle sezone vredeo pet puta manje od Porta i Atletiko Madrida i obe ekipe je pregazio u grupi i sa 12 bodova prosao dalje. O cemu ti pricas? Koliko puta vise vredimo od Cukarickog i Vozdovca pa smo izgubili? Kakve su to gluposti? Koliko vredi Mancester po tom sajtu a koliko Galatasaraj koji ih je pobedio na Old Trafordu? Cuj to, transermarkt. I Serif je vredeo manje pa kada je izbacio nas,deklasirao Dinamo Zagreb,Sahtjor,dobio Reala u Madridu i sa treceg mesta u grupi LS nastavio u LE pa tamo dobio Bragu cena mu je narasla ako je uopste i validno to sto pisu. Ne pobedjuje vrednost nego borbenost. Drugo je kada je razlika kao Man.Siti i Zvezda ali ovako,ove gluposti citati.
B

Birokrata

pre 5 meseci

Predlazem da se ubuduce utakmice i ne igraju, samo se proveri vrednost na Transfermarktu i ko ima vecu nosi bodove.
D

Dejani

pre 5 meseci

Tm je neko mjerilo na papiru i bas rijetko se dešava da neki Sheriff dobije Reala… Možda si htio da kažeš da je Sheriff one godine vrijedio 200M ? Ima izuzetaka, fudbal je igra, ali TM je jedino mjerilo koje ja poznajem.. Briz bio u dobroj formi, ostali se nisu dobri pripremili ili pad forme i onda se desi to sto se desi… Je li Zvezda možda vrijedila 200-300M kada je dobila Liverpool koji je iste sezone osvojio LS?
d

druze

pre 5 meseci

dejani jesi ti meni dobar??Tebi je neki sajt jedino merilo vrednosti igraca a ne tvoje oci??? Ti si onda samo statisticar koji nista o igri ne zna....e moj druze pa taj sajt precenjuje engleze i trpa im cene kakve im ni rodjena majka nebi dala...bedni arsenal kog skoluje sporting u ligi evrope koji nije bio prvak 20 godina je po tom sajtu najskuplji tim...toliko o tome
D

Drndo

pre 5 meseci

Druze Dejane,matematikom kojom se ti bavis se zove Zeks Pantic matematika. Cuj to,Briz bio u formi a ovi nisu 🤣🤣🤣. A Zvezda je inace u izuzetnoj formi? Nego lepo priznaj da si navijac Partizana i da ovde pises te nebuloze cekajuci ako Zvezda izgubi,sto uopste nije iskljuceno pa da pises Terza izjavio prolaz u grupi, dato 10 miliona na pojacanja bla bla bla

Usput

pre 5 meseci

" za YB neće igrati 4 VAŽNA igrača"... " Nabroji tri i onda kaže " I još jedan što je povređen ". Toliko je važan da ne znaš ni koji je, Oplakah.
e

el magico t

pre 5 meseci

Young Boys je za nas trakalica.
В

Војска преко Дрине

pre 5 meseci

Док се земља око сунца креће! Ту смо! ГАЗИ ЗВЕЗДО!
б

брже,јаче,

pre 5 meseci

боље...
k

kop22

pre 5 meseci

1 i3+ poklon!!!Koje Zvijezda raspala
П

Паун

pre 5 meseci

Зато звезда игра много боље него што резултати говоре.
s

slavuj

pre 5 meseci

Sva sreća da Zvezda igra bolje nego što izgleda. Vama nije dao gol samo onaj ko nije šutnuo prema Glazeru. Teško će biti, ali sa beogradskom štampom vi ste prošli jer eto niko, kao vi nema gardiste, a tek Duletov i Mirkin mali. Prolazite.
F

Florentino

pre 5 meseci

3:0
z

zvezda do pobede

pre 5 meseci

Ma da, strah hvata jer su svideli kako mi vrhunski igramo, bez greske tako reci, odbrana nam utegnuta maksimalno.