Beše kratko i neuspešno… Nani je slobodan igrač

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 15:59

Italijanski klub potvrdio rastanak

Portugalski veteran Nani je slobodan igrač.

Njegov dosadašnji klub Venecija saopštila da su se rastali sporazumnim raskidom ugovora godinu dana ranije.

Izabrane vesti

Nani je zimus stigao u redove Venecije koja se sezonu ranije vratila u Seriju A nakon 20 godina. U tom trenutku je Venecija bila iznad zone ispadanja i Nanijev dolazak je trebalo da makar malo popravi situaciju. Na debiju je upisao asistenciju posle samo 117 sekundi na terenu i delovalo je da će to biti srećan brak.

Ali se završilo neslavno…

Venecija je odigrala loš drugi deo sezone i ispala, a Nani je u tom periodu upisao još devet utakmica i nije ostvario nikakav učinak. 

Sada je dogovoreno da sa rastanu godinu daa pre isteka ugovora. Nani verovatno neće morati mnogo da čeka na novo zaposlenje pošto je u odmaklim pregovorima sa australijaskim Melburnom.

Portugalac ima 35 godina, ponikao je čuvenoj akademiji Sportinga iz Lisabona a najslavnije dane je proveo u Mančester Junajtedu čiji dres je nosio sedam sezona. Potom se na kratko vratio na jednogodišnju pozajmicu u Sporting da bi sa Old Traforda definitivno otišao 2015. u transferu teškom 6.000.000 evra kada je potpisao za Fenerbahče. Fener ga je sledeće leto prodao Valensiji, ona ga posle godinu dana pozajmila Laciju gde je proveo jednu szeonu. Usledio je novi povratak u Sporting ali je tamo izdržao samo šđest meseci i potom prešao u američki Orlando. Namon tri godine u Americi je zimus stigao u Veneciju.

I završilo se kako se završilo…


tagovi

VenecijaNaniLetnji prelazni rok 2022Melburn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara