Komentari na vest

Bez zadrške, sa zerom komšijske zavisti: Najveći!

L

LUKA MODRIC

pre 5 meseci

je najuspesniji fudbaler sa Balkana i to je cinjenica...nije bitno odakle je covek...evo ja sam iz Makedonije ,jako sam bio ponosan kada su Pandev sa Interom i Panchev i Najdovski sa Zvezdom osvojili LS,koliko smo se radovali kao nacija kad smo usli po prvi put na Euro U21,a da ne pricam za zadnji EURO...a Modric vec ima 2 i 3 mesto sa SP ,osvojio titulu najbolji igrac sveta,5 pehara u LS,svetski kup ,LA LIGA...decko je najdominantniji igrac iz Balkana kojii traje vec dugo i sportski je da se pokaze postovanje za sve to sto je on uradio u svojoj karieri...mozda su bili tehnicki potkovaniji i Dejo i Piksi i Dzajic i ne znam jos ko ti ne iz nasih prostora,ali to sto je osvojio Modric sa reprezentacijom,na klubskom i individualnom novou ,to je samo za RESPEKT...sportski pozdrav
A

A gde su

pre 5 meseci

Rnić, Miljkon, Bajalica, Tintor, AK99, Neca, Lola, Slavoljub Ðorđević i Nenad Piksi Kovačević ?
g

gost101

pre 5 meseci

Nema poredjenja sa Modricem, a da Hrvatska nije tamo neka slavenska zemlja, UEFA Ili FIFA bi do sada izrezirala reprezentativnu titulu I za njega, bas kao sto su uradili za Mesija I Ronalda.
D

Dex15

pre 5 meseci

Vodi ga kuci.
z

zar je bitno

pre 5 meseci

srpkinje radjaju heroje...
М

Марјан

pre 5 meseci

Каква завист? Који комшија? Лик је Србин!!!
g

gost098

pre 5 meseci

Ma naravno da je. Svemir je Srbija. Bog je Srbin! Svi smo mi nebeski Srpski narod!!! 🤣🤣🤣
d

dovoljno je rećiiii

pre 5 meseci

Osvojio titulu naj boljeg svjetskog nogometasa u k9nkurenciji Mesija,Ronalda,Mbapea i tu prica zavrsava.
d

dovoljno je reci

pre 5 meseci

desetka real madrida 10 godina
N

Nerazuri Kraljevo

pre 5 meseci

Sve tacno, samo nepotrebno. Nije kao da je ovo neka tajna ili se ne zna.
l

lool

pre 5 meseci

Lepo je da se kod nas pise ovako za hrvatske sportiste.Komentare ljudi koji jos uvek zive u 90im svakako treba ignorisati.Sad realno i posteno treba uzeti godine u obzir.Za mladje je svakako najbolji Luka i tu nema dileme.Ja sam stariji,moj fudbal je bio drugaciji,glasam za Piksija,Sestica,Mancea...Ipak,fudbal je tada bio romantika.Danas je fudbal fizika.Toliko dugo se nositi na tom nivou sa alama i tamnoputim kostolomcima,sa onakvom konstitucijom moze samo veliki maestro.Luka,kapa do poda
Z

Zeder

pre 5 meseci

Sve je to ok prijatelju ali danasnji real ili city bi unakazili najjacu ekipu iz tog vremena o kome propovedas. Modric je najbolji igrac ikada sa ovih prostora.
m

moje misljenje

pre 5 meseci

Po meni , Ivan Perisic nema nista manji uticaj na igru hrvatske reprezentacije od Modrica. U ranijem periodu i Mario Mandzukic je ,takodje, ima znacajnog uticaja. Jeste Modric imao najblistaviju karijeru ali Robert Prosinecki i Davor Suker su najbolji hrvatski fudbaleri.
I

Ibrahima Gueye

pre 5 meseci

Što bi Prosinečki bio bolji od Modrića? Pogotovo što je Prosinečki pao na klupu kod Ćire na SP 1998. Sa Modrićem finale, treće mesto, finale Lige nacija. Bez Modrića ova selekcija suvi prosek...
Z

Zeder

pre 5 meseci

Ti Druze ne razumes srz fudbala. Fudbal pocinje od sredine terena a ne sa boka ili od napada. Da je radonjic imao modrica pored sebe sad bi bio u realu. Srbije nigde nema zato sto nema igraca kao sto je modric. A nemamo ni priblizno igraca kao sto su kovacic ili brozovic.
m

moje misljenje

pre 5 meseci

Za Zedera. Jos kad bi naucio gramatiku ,tako pametan , sigurno bi bio neki akademik. Opismeni se i ne ulazi u polemike jer si krajnje ogranicene inteligencije. Sa takvima poput tebe ne ulazim u razgovor a kamoli da polemisem na portalima.
Z

Zeder

pre 5 meseci

Za “moje misljenje”. Oprosti oko moje nisam hteo da te uvredim svojom nepismenoscu. Ali dalje stojim iza toga da se ne razumes u srz fudbala. Velika pusa za “ nebitno misljenje”. 🤣
g

gargamel89

pre 5 meseci

Najbolji igrac Balkana ikada i tacka . Uopste nisu potrebni ovakvi tekstovi . To sto neki ovde i dalje misle da traje rat pa mrze hrvate ,to je drugo .
J

Joo

pre 5 meseci

Kako je Piksi dominirao na terenu 90 godine na svetskom prvenstvu u Italiji to nije vidjeno,pogledajte utakmice protiv Spanije i Argentine gde je tehnicki dokazao da je u tom trenutku bio najbolji fudbaler na svetu to sta su se igraci ispromasivali nije on kriv ali on se igrao sa dvojicom trojicom koliko je bio tehnicki potkovan nazalos povrede su ucinili svoje!!!
R

Realnoo

pre 5 meseci

Sve je to tačno, ali to su dve utakmice. Zamisli da je Piksi to mogao kao što Luka može da radi nekih 15 godina, šta bi se tek onda pisalo i mislilo.
G

Gost 12

pre 5 meseci

Kakav Piksi kakav Dejo. Mijat je najbolji srpski fudbaler modernog doba.i po karieri i po uticaji na igru i po ljudskosti
B

Bane15

pre 5 meseci

hahahahahaaha
J

Jovo Dobri

pre 5 meseci

Mijat je crnogorac.
Z

Zeder

pre 5 meseci

Zigic, 10 mesta prazno pa onda Pantelic I onda tek Modric.
b

bnj

pre 5 meseci

Da nije bilo rata mozda bi i dejo postigao to sa reprezentacijom ko zna. seti se gola u finalu za milan,dalje polufinale u minhenu i gol bajernu..hocu da kazem da je imao direktniji uticaj na rezultat od modrica..posle 2000 najveci bez dileme je modric,do tada nije..imamo deju mijata jugu ..hrvati su bili treci 98 god..stvar je dojma..ronaldinjo je bolji od svih koje sam gledao mnogima nije.tako da ,svako iz svog ugla gleda..ako su rezultati merilo onda to stoji al tim kriterijumom je npr ramos bolji od modrica a sam modric od zube ronalda..nije to bas tako..pozdrav
A

Auuux

pre 5 meseci

Tako npr ja mogu reci za djokovica. stvar je dojma. Bas me interesuje kad bi se ti slozio s tom konstatacijom
b

bnj

pre 5 meseci

Fudbal i tenis nisu isti sport i iz tog ugla poredjenja tog tipa nisu moguca.fudbal je timski a tenis individualni sport.
M

Mitros

pre 5 meseci

Po toj logici onda je najbolji Šuker, bio najbolji strelac svetskog prvenstva. To je najdirekntniji uticaj na neki rezultat kakav niko pre ni posle njega nije ostvario, još bio prvak Evrope i Španije sa Realom. Ali kladim se da se ne slažeš sa tim?

1992

pre 5 meseci

Evo uzmemo za primjer da je bolji Ramos od Modrića zbog trofeja, ali i u pogledu trofeja ima li neko više od Modrića na Balkanu ? Timski i individualno. Nema. Modrić je najbolji. Tačka.
x

xxy

pre 5 meseci

Prosečan fudbaler ,ništa spektakularno!
g

gost098

pre 5 meseci

Apsolutno,samo"prosečni fudbaleri" osvajaju to što je on i znače za svoju momčad koliko znači on. Bravo za komentar👏👏👏
x

xxy

pre 5 meseci

Da je Modrić dobar ,dobar je ali prenaduvan fudbaler!I u Rusiji nije bio najbolji od hrvatskih fudbalera niti je zaslužio Zlatnu loptu.Bezveze.A na prostoru ex Juge bilo je boljih fudbalera i to daleko boljih.
Z

Zeder

pre 5 meseci

Razumes se u fudbal , vidi se
d

duduk

pre 5 meseci

Ja sam izrastao prvo kad je Dzajic poceo I Pele vise puta je rekov da je najbolje levo krilo na svetu I bio u Tim Sveta dva tri puta....e sad of tad do danas voleo sam Susica ,Zuti,Savicevic,Pixija ja volim igrace koji su lucidni,driblaju daju majstorske golove it'd it'd ..e sad ko je najbolji za mene bi Bilo ovako 1 Vidic 2 Modric 3 Dzaja 4 Pixi onda Susic Savicevic..jedini problem ja imam SA Modricem je sto je igrao skoro celo vrema u RM I sto NEMA mnogo golova I asistencije..poz
g

gost098

pre 5 meseci

Logično da je Vidić na prvom mjestu kao netko tko je lucidan,dribler i daje majstorske golove!
Z

Zeder

pre 5 meseci

Mi srbi smo nerealni. Cuj Vidic ispred Modrica. 🤣🤣🤣 nidje veze.
f

fontana9

pre 5 meseci

sto u isti kos sa dobrim igracima stavljate devojcicu Draganu Stojkovic Pixetu,odigrao 10 dobrih utakmica u reprezentaciji i u onom gradjevinskom klubu i bio rezerva u Olimpiku i zavrsio u mrtvoj Veroni,da je bio dobar igrao bi u Realu,e Modric je dobar zato i igra u Realu.
b

bosko2020

pre 5 meseci

U ovoj eri top 5 naj veznjaka bez problema.
b

bnj

pre 5 meseci

Navijam za partizan al porediti modrica i savicevica je smesno.dejo je najveci majstor na ovim prostorima i tu nema zbora.
h

hahahar

pre 5 meseci

Hahhaha hahha
O

Oleg Salenko

pre 5 meseci

Moguće je ali nije pitanje ko je najveći majstor već ko je više postigao u karijeri. Većina fanova u svetu tenisa će ti reći da je Federer imao veći talenat za tenis od Đokovića pa to ne znači da Đoković nije najveći u istoriji po svim merilima. Tako isto važi u ovom slučaju, nije jedino merilo talenat mada isti ni Modriću ne manjka. Postoje i neki druge stvari kao što su mentalna snaga, fizička kondicija, spremnost na odricanje. Od svega ovoga Dejo je imao samo talenat i zahvaljujući tome je sve postigao.
N

Nerealni

pre 5 meseci

Zuti P.je vise dao Zvezdi neko Pixi,a godinu pre nego ce u Olimpik,Zuti je sve radio i trcao a i sa loptom sve znao Jos onda na SP Pixiju se zameralo na nedovoljnom trcanju ko juce se secam..sujetan.prgav,nervozan zvao ga prijatelj Vengen u Evropu da uci trenerski posao,nije hteo ovo pisem, kao ex zvezdin simpatizer o sinu,majke Radojke,suvisno je Luka se radja jednom u 50 godina. L
p

pa daaa

pre 5 meseci

mradonini naslenici traze pertlu od ubavog
@

@ssss

pre 5 meseci

Treba praviti razliku između najboljeg,najvećeg i najuspešnijeg.Druge su okolnosti nekada bile.Recimo samo tri stranca su mogla da igraju u inostranim klubovima.Pitanje je da li bi Modrić bio u ta tri stranca u grupi igrača u kojoj su bili Ronaldo,Benzema,Marselo,Kros,Ozil,Kurtoa,Kazemiro,Varan i mnogi drugi.Mislim da bi Ronaldo i Benzema imali zacementirana mesta,a za treće mesto u ekipi bi se borili ostali.Ne treba zaboraviti da je Luka često sedeo Ozilu na klupi dok je Ozil bio u Realu.Zatim nekad je samo prvak igrao Kup šampiona pa neki igrači nisu imali toliko mogućnosti da uzmu to takmičenja poput Luke koji je svake godine igrao LŠ zahvaljujući tome što svake godine četiri španske ekipe igraju ovo takmičenja.U svakom slučaju Luku sam voleo dok je igrao još za Totenhem.Ali za mene nije najveći.Po meni je na četvrtom mestu.Prva tri mesta su Safet Šušić,Piksi i Dejo Savićević svejedno kojim redom.Luka je svakako velemajstor ove igre.
L

Ljuba S 89

pre 5 meseci

Kao mladji stvarno sam verovao u to srbovanje, da su svi protiv nas,da svi mrze srbe ,Ali Kako starim vidim da su me debelo isprali mozak. Citajuci ove komentare mogu se uveriti da je to tacno, ej bre ljudi pisu da je PIXI bolji igrac ?! Pixi koji je u karijeri odigrao 17 dobrih utakmica. Koji nije mogao meda u evropi. Pa i moja Zvezda je najveci uspeh ostvarila bez tog Pixija..
g

gost 007

pre 5 meseci

Najuspešniji svakako. Teško mi je poverovati da postoji neko bolji od Sušića, pa i Stojkovića ali ovaj momak ima rezultate i karijeru da se smrzneš. Njegov uticaj na igru Reala i reprezentacije je bio ogroman. Bez Mamića a još malo i njega Hrvatska ide u čist prosek. Real će kupiti zamenu ali Hrvati će dugo čekati da se rodi neko sličan i da se neko pobrine za karijeru kao što je to maestralno radio Mamić.
h

hahahah

pre 5 meseci

Nadan se da idemo u prosjek Hrvati su uvijek imali vrhunske igrače evo sad mali Gvardiol 21 godina najsluplji i vec sad ponajbolji obrambeni igrač svijeta.Imali smo Bobana, Prosinečkog, Rakitića, Modrića, sada dolaze vec Sučić, Baturina, Zvonarek mali strašan igrač u Bayernu tako da mi Hrvati imamo talenta i rezultata na pretek.Rađe se vi brinite za sebe jer onih 2-2 s Bugarima prije par dana su katastrofalni ponovno ni skupinu necete proci dok mi redovito medalje osvajamo 🙂
g

gost 007

pre 5 meseci

Dragi moj hahahah na duge staze itekako će se osetiti nedostatak Mamića. Veruj mi. Bobanova generacija je plod dobrog rada u onoj bivšoj, Vama mrskoj državi. Ovo posle je dobrim delom Mamić, njegov nos i njegov rad. Za dalje... Videćeš i sam. A što se nas tiče verovatno si u pravu. Treba nam puno godina infrastrukture, zasukanih rukava i talenata da bi se ukazalo neko svetlo. A mi imamo samo menadžere. Nažalost...
Б

Бибарс

pre 5 meseci

Завидимо звезди што је њихов земљак један од најбољих играча.
а

а...

pre 5 meseci

...зна се ко је одакле, нема потребе да се спинује.

Delija

pre 5 meseci

Nikada ali nikada nece biti veci i bolji ni po kom parametru ni kao covek da nepisemo sada o njegovom UJAKU sta i kako ga je tretirao i kako se odrekao MAJKE RODJENE JER JE SRPKINJA, itd a fudbalski jos manje od PIKSIJA, jeste ima LŠ ali ko od vas moze da kaze da je ovaj bolji od ZUBE RONALDA? I ako nema LŠ, ni lopte ne moze da mu skuplja na treningu. Ma sta ja trosim svoje vreme na nekog lika skroz nebitnog u mom zivotu.
A

Armirani beton

pre 5 meseci

Evo ga, jos jedan lik koji nije ni procitao tekst, samo je kliknuo na vest i odmah usao da komentarise neku nebulozu. Jos se raspravlja sam sa sobom.
P

Plavi 10

pre 5 meseci

Hahaha smesan si delija, bolje da si cutao neko bi pomislijo da znas nesto o nogometu. Zamisli da ja sad kazem da je Ivanisevic bolji teniser od Djokovica, tolika je razlika Modrica i Piksija i kao igraca i po titulama.
š

šid

pre 5 meseci

Piksi je bolji za detinjste ljubitelje fudbala koji mnogo vole pokoji slobodnjak a bez rezultata. Dovući Hrvatsku do finala je za istoriju +5 LŠ. Šteta da nismo bolji u fudbalu.

Delija

pre 5 meseci

Sta pises, RONALDO ZUBA je SAM FUDBALSKI BOG za ovog, i ako nema LŠ. Ti se razumes u fudbal ko ja u botaniku.
Х

Х Х

pre 5 meseci

Реално је најбољи екс Ју играч у овом миленијуму. То није мала ствар и ту су поређења могућа. Али ако погледамо да некада играчи нису могли пре 27 године да напусте државу, да су 90тих, кад је на овим просторима била најталентованије генерације, био рат, па су ускраћени за доста тога, не може се рећи да је најбољи свих времена. Има и пре тог времена неки Џаја... Модрић је трофеје само освајао са Реалом.
р

реално...

pre 5 meseci

...није. Нема потребе да убеђујеш било кога у то.
@

@...реално

pre 5 meseci

По достигнућима јесте. Други је вероватно Видић. Трећи Џеко. Ал све је то тешко мерити, различите позиције, улоге у клубу, времена различита...
р

реално...

pre 5 meseci

...није ни по достигнућима. Видић је тата, а Џека не знам где си ископао.
s

srbindokraja

pre 5 meseci

Iskreno nije da ih nesto volim, ali definitvno su za klasu jaci od nas, to je cinjenica.... Jeste vidili onaj intervju nakon njihove utakmice pa pitanja za selektora i igrace? Modric i Dalic vec znaju i to javno kazu da oni moraju popraviti neke stvari u svojoj igri, kako bi bili konkurentni na ep kao sto su i do sada bili! Ako ste slusali nase baletane i onog baletana posle 2:2 od bugarske ladno kaze "dobro smo igrali, rezultat je savrsen idemo na to evro da napravimo nesto veliko", eto to vam je razlika izmedju naseg i njihovog fudbala.....
e

ej

pre 5 meseci

ma oni samo popravljaju a svercaju se na penale i na srecu...
T

Tripko 04

pre 5 meseci

Sve je tako i jeste mozda najbolji ali nikako ne bih moga ni Vidica da stavim na lestvicu ispod. Ipak biti u idealnih 11 u istoriji Mancester junajteda ne moze da se zanemari nikako
n

nd

pre 5 meseci

Junajted je jedno, Real dinenzija za sebe, po meni Vidic je najbolji Srpski igrac koga sam ja gledao, najkonsantniji sa najvecom karijerom. Ali na ovim prostorima Modric je najbolji ikada i to bez premca, toliki uticaj na igru nakveceg kluba na svetu toliki niz godina, nokoliko osvojenih LS(pet ako se ne varam, po tom parametru ninjedan Balkanac mu nije ni blizu) pregrst titula, drugo i treve mesto na Mundijalima, zlatna lopta. Nikad Balakan nije imao igraca koji toliko dugo traje, i koji je toliko dugo tako bitan sraf jednog takvog giganta. Cast Saviceviscu, Dzajicu, Piksiju Prosineckom, Sukeru, Mijatovicu ali Modric je odmakao daleko ispred njih u svakom segmentu i po duzini igranja na najv

1992

pre 6 meseci

Najbolji i tačka. Nemam problem s tim što je čovjek hrvat. Na terenu i u pogledu 🏆 najbolji.
и

ипак...

pre 5 meseci

...није. И тачка.

1992

pre 5 meseci

Naravno da jes' 😁😁
G

Goust

pre 6 meseci

Očekujem i pošteno bi bilo da svi srpski ljubitelji fudbala budu neopterećeni niskim strastima i priznaju činjenicu da je Luka zaista najbolji igrač sa prostora bivše SFRJ, isto kao što je, na žalost mnogih ljubitelja tenisa naklonjenih Federeru, Novak najveći svih vremena.

Delija

pre 6 meseci

Mozda posle PIKSIJA, DZAJICA, SEKULARCA, RAJKA MITICA, ITD.
Х

Х Х

pre 6 meseci

Један од највећих сигурно. Ал опет освојити 5 ЛШ са Реалом, није већи успех него нпр Дејо Савићевић 2 са Звездом и Миланом. Или Југовић. Друга времена, тешко је одмерити све то. Реално по трофејима, успесима са репрезентацијом, вероватно је највећи. А са друге стране, по фудбалском умећу, овај гад што нам је селектор је далеко најбољи.
G

Goust

pre 5 meseci

@Delija Pre svega, Piksi ti je zalutao u to društvo jer je on ozbiljan fidbal igrao samo u Zvezdi i na SP u Italiji. Ostala trojica su bili veliki igrači, naročito Šeki i Rajko ali karijerama, rezultatima i trofejima ne mogu se uopšte porediti sa Lukom. Osim toga, gde su ti Tirnanić, Bobek, Galić, Sušić, nabrojao si samo naše, a tako ozbiljni ljudi ne smeju da rade jer Zvezdaštvo je jedno, a realnost nešto sasvim drugo.
I

Igi33

pre 6 meseci

Kao neko ko potiče iz ustaničke a kasnije i četničke kuće, kao osoba koja je veliki i rodoljubivi Srbin moram iskreno iz sportskog ugla da kažem da je on najbolji fudbaler sa naših prostora tj sa Balkanskog poluostrva konkretno. Prosto je tako. Neko ko ima toliko osvojenih LS, toliko titula i ostalih trofeja, ličnih, Zlatnu Loptu itd. Ne postoji igrač sa Balkana koji može da se meri sa njim a pogotovo ne sa tim da je čovek sa toliko godina i dalje najvažniji igrač i u klubu i u reprezentaciji. Mnogi njegovi vršnjaci su završili karijere još pre 4 ili 5 godina a on i dalje igra na najvišem nivou u najjačim takmičenjima i dalje je važan šraf u klubu i reprezentaciji. Kapa do poda za sve postignuto i za fudbalsku veštinu. Ipak ima tu i Srpske genetike koju je nasledio od majke 😉
P

P.R.

pre 6 meseci

Ujo džabe se pretvaraš i kucaš tekst na google translate da bi bila ekavica. drićMo je jedan solidan igrač tipa Kataldi ili Bonaventura i ništa više od toga.
I

Igi33

pre 6 meseci

@P.R Evo ako sam ja hrvat koji se pretvara da je srbin. Dao mi Bog da ujutru ne ustanem iz kreveta i sve najgore da mi se dogodi. Čoveče opterećeni mržnjom ja pričam o fudbalu o toj strani Luke Modrića. Boli me briga kakvo on ima mišljenje o nama Srbima i kakvu on politiku podržava. Isto tako mogu da kažem i za Mariju Šerifović recimo, ne dopada mi se ni kakav stil života vodi ni njena seksualna orijentacija i još mnogo stvari. Ali što se muzike tiče, žena ima najjači ženski vokal na ovim prostorima. Isto tako ja pričam o onome čime se Modrić bavi. Prosto podaci, statistika i njegova veština su ono što ga postavlja na mesto do sada najboljeg fudbalera kojeg je Balkan dao. Ja bi voleo da je to neko ko je naš, Srbin od glave do pete ali eto nije. Možda bude jednoga dana.I moramo da budemo ponosni na to što imamo najvećeg i najboljeg tenisera ikada, košarkaša koji je na putu da bude jedan od najboljih na Svetu, imamo vaterpoliste, odbijkaše i odbojkašice i razne druge sportiste koji su nam na ponos i najbolji su ne samo na Balkanu već i na Svetu. Ali ovde kada pričamo o Modriću ne pričamo o politici ni o odnosima između Srba i Hrvata već samo o fudbalu. A bez dileme on zasluženo nosi taj epitet kao najbolji na Balkanu ikada.
Х

Х Х

pre 5 meseci

Све је то ок, ал освајати ЛШ са Реалом, је тешко колико да освојиш титулу у бившој Југославији нпр. Нпр један Белодедић је освојио 2 титуле ЛШ, једну са Стеауом, другу са Звездом. Мислим да је једини играч, који је освојио са 2 различита тима, која су освојила само једном ЛШ. Да није било распада државе, вероватно би Дејо Савићевић узео још 1-2 ЛШ са Звездом, ко зна шта би било на ЕП 1992 и 1996. Или на СП 1994 и 1998. Многи талентованих играча са овог простора, су 90тих нису имали шансе да покажу свој пун потенцијал као што је Модрић то успео. Свакако у топ 3 сигурно са ових простора.
f

fausto

pre 6 meseci

Kakvo poredjenje igraca iz odbrane,i majstora fudbala. Uozbiljite se malo
R

Respekt

pre 6 meseci

Svaka čast autoru teksta što je, u opštoj atmosferi koja skoro da nema nikakve veze sa sportom kada su takve teme u pitanju, skupio ličnu hrabrost da u Srbiji napiše da je Hrvat najbolji fudbaler sa ovih prostora. Jer autor može i da ne bude u pravu pošto je reč o stavu, a ne o naučnoj činjenici, ali mu svakako treba čestitati što je bio spreman da podmetne leđa pod udare šovinista i onih koji u ovakvim slučajevima mahom prebrojavaju krvna zrnca.
f

filing

pre 6 meseci

Kakav vidic da se poredi sa modricem,nikako druze.nije vidic igrao y carlton,nego utd i osvojio 1 l.s.,svaka cast. modric brojao do 5,alooo drug??? Ovaj kao fydbaler daleko iznad svih u sfrj...
з

зато...

pre 5 meseci

...је Видић највећа легенда у историји Јунајтеда, а од овог је и Мијат омиљенији у Реалу.
A

Argumentacija

pre 6 meseci

Argumenti za Modrića kao najboljeg igrača sa ovih prostora su sportski i fudbalski, a argumenti koji mu to osporavaju nemaju veze sa sportom već sa nečim sasvim drugim. I kad se to jasno uoči, lako je izvući pouke i zaključak.
Г

ГостГост

pre 6 meseci

Поента текста није била да је Модрић највећи икада у свету него највећи икада на Балкану (бившој СФРЈ). И то је тачно. Ниједан други фудбалер са ових простора нити је имао толико великих трофеја и успеха са репрезентацијом, нити је успео да толико дуго игра на највишем нивоу. Човек и дан данас има јак утицај на игру Реала. Види се да има наше крви. Исто као и Дражен Петровић.
R

Realan skroz

pre 6 meseci

Joj vas... Polako sa tim ko je najbolji....
2

24.232

pre 6 meseci

Fudbal ja tebi ti meni. Dodavanja na 5m najvise. U svim pravcima. Asistencija i golova isto koliko i neki bek... Samo cinjenice. A rezultat dolazi timskom igrom. Kad ne igras sa boranijom sve je moguce. Jedan igrac u fudbalu ne znaci nista za najvece uspehe.
m

mali majmun

pre 5 meseci

Ziv primer mesi 😆😆😆sa prosecnom reprezentacijom argentine osvojio😆😆😆bez njega bi bili 12 ti😆😆😆
B

Batica Mirkovic

pre 6 meseci

Realno prosecan veznjak. Imao par dobrih sezona, ali nista spektakularno.
W

Wewewe

pre 6 meseci

O njemu treba da se vodi debata da li je jedan od najboljih veznjaka sto su igrali fudbal u Svetu generalno a ne za ex Jugu, tu nema konkurenciju uopste i ponizavajuce je to dovoditi u pitanje da li je najbolji. I Ronaldinjo je verovatno talentovaniji od Ronalda a cak mozda i od Mesija, ali ne moze u istu recenicu sa njima iz razloga sto je imao fazon 3 dobre sezone a oni 20. Po mom misljenju prvi je Modric, drugi Vidic i treci Savicevic.
б

буквално...

pre 6 meseci

...не бих знао ни да постоји, да није оваквих текстова.
D

Daj faul

pre 6 meseci

I onda ti i tebi slicni daju sebi za pravo da komentarisu bilo sta vezano za fudbal… Ne, Sasa Lukic i Maksimovic su najjaci igraci, kakav crni Modric… a ovaj drugi gore komenatrise kako dodaje samo na 5m… iskreno se nadam da je u pitanju ironija jer je u suprotnom komentar vanserijski sraman
v

vroom

pre 6 meseci

Odmah se vidi da si strasan poznavalac fudbala ...
G

Gde npr

pre 6 meseci

imamo Velibora Vasovića kao kapitena Ajaksa ili Nemanju Vidića kao kapitena Mančestera koji su u mnogo težim uslovima i sa kakvim klubovima bili capo di tutti cappi. a vi "navijaćuzakomšije" iskulirajte malo.
H

Haahahahahah

pre 6 meseci

Aj ne budali leba ti...zlatna lopta covjek alo zemljace...cus vasovis i vidic
R

Realan skroz

pre 6 meseci

Bravo, daj da se uvuku nekom, nije bitno vise ni kome... Preslo u naviku
@

@hahahaha

pre 5 meseci

Има и Панчев Златну Копачку. Био други те године за Златну Лопту. И то играјући за Црвену звезду, а не за Реал Мадрид, који је опште познато, најјачи клуб, најутицајнији и између осталог пресудан за освајање те Златне Лопте.
I

I onda

pre 6 meseci

se spomene jedan od njih još 20 kao Serhio Ramos koji ima još više trofeja,prvak sveta i evrope etc i cela priča o "ubogom Luki" postaje šuplja.
p

povelikoglavati

pre 6 meseci

Steta sto nije igrao za Partizana, da je i dalje SFRJ MODRIĆ bi igrao u mojega Partizana. Pozdrav sa albanskog primorja od jednog NEKRSTENOG DECAK povelikoglavatog
m

missisipi

pre 6 meseci

Nase dete, steta sto je morao da se odrekne porekla i da kaze da je Hrvat jer je ipak bila borba za prezivljavanje ali znamo da u naseg Luku kuca Srpsko srce.
a

ajde

pre 6 meseci

tako i oni teslu svojataju...
m

mario17

pre 6 meseci

stanic
2

2024E

pre 6 meseci

Luka je maestro a Srbija će pobediti Hrvatsku na Euru dogodine
a

aahahahhahahahahahah

pre 5 meseci

Vi Bugare nemožete dobiti brukate se redovito a ne da ce te trece na svijetu
m

monteroo

pre 6 meseci

11 g real madrida u najjacoj generaciji u istoriji kluba i sada udje sa 40 godina u el klasiku i preokrene ga. Ljudi ne shvataju koliki je njegov uticaj na igru cini stvari lakim,taj jedan njegov potez na bilo kom delu terena je automatski visak...to mogu samo najveci. Piksi dejo su bili veliki igraci ali piksi ozbiljan fudbal napolju nije ni igrao ...dejo u konstantnoj svadji s nekim ,onaj momenat u atini ....ali da je hteo da trenira bio bi kao seva,kaka...ikona. Luka traje ali na top nivou ...
J

JBL

pre 6 meseci

Svako onaj ko kaže da Luka nije No1 laže sam sebe.To je osoba koja nema svoje ja.Jadno je i bedno osporavati nešto što NE MOŽE da se ospori nešto što je potkrepljeno brojnim titulama i priznanjima.A biti igrač REALA najvećeg kluba na našem kontinentu i to biti nekoliko godina nosilac igre u tom timu govori sve.Ja kao navijač Partizana skidam kapu pred Lukom Modrićem.A vi koji sami sebe lažete i osporavate ovog VELIKANA od igrača ste jako,jako mali ljudi i pakosni ste do bola....i ta pakost vam nikada dobro neće doneti.
з

значи...

pre 6 meseci

...свако ко мисли другачије од тебе је зао и лоша особа? Занимљиво. Други људи немају право да им се допада други играч? За мене је највећи Роналдо, значи да сам лош човек?
j

jovic ognjenovic

pre 6 meseci

modric, pa ti vidi
J

JBL

pre 5 meseci

@znači....ja sam mislio samo to da je on najbolji igrač svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije ali nisam napisao.Moja greška.
и

ипак...

pre 5 meseci

...није. Није највећи ни из Хрватске, Роби је већи играч. Бољи су и Дејо и Мијат из ЦГ, Деки, Миха, Југа из Србије, Панчев из Македоније. О Пижону, Џаји, Шекију не бих, то је неко друго време. Може се ето рећи да је већи играч од свих активних српских играча.
S

SimoSabrosa

pre 6 meseci

Luka Modric=Fudbal. Covek u sebi ima sve fudbalsko, ponašanje, volja, srcanost, ZNANJE. U ovom prljavom svetu fudbala, koji je postao vise biznis nego igra, Luka je retka svetla tacka. Cast mi je gledati takvog majstora, ziv bio Luka
V

Vikomb

pre 6 meseci

Covek je uzeo zlatnu loptu u eri Mesija i Kristijana Ronalda, nebitno od epohe, fudbalskog smeka ili sta sve ljudima sluzi kao argument protiv, ta zlatna lopta je pecat na svaku dalju diskusiju.
U

U se i u svoje kljuse

pre 6 meseci

O njegovim kvalitetima ne vrijedi trošiti riječi,broj klupskih trofeja i reprezentativnih medalje sve govori.Uz sve to izuzetan porodičan lik,prototip pravog sportiste.Smeta mi to svojatanje iako je na nivou regije.Mi smo raskrstili 1991. godine na način kako jesmo i nemamo se mi više šta grupisati i svojatati po bilo kom osnovu.Nadam se da ćemo u budućnosti još više poboljšavati odnose ali uvijek i zauvijek možemo biti samo dobre komšije.
U

Uzeo je i Naco

pre 6 meseci

Sve moguce trofeje sa Realom i Spanijom. To je argument da je neko najveci? Da nije Naco mozda veci od Vidica?
v

vlajko jagodinac

pre 6 meseci

Ja kažem da je najbolji. Moj argument su 5 titula Lige Šampiona. Molim argumente za tvrdnju da su Šeki, Džaja, Pixi, Dejo... bili bolji.

Usput

pre 6 meseci

Bezveze ti je argument. Kao kad bi ja rekao nije bolji dok ne osvoji sa Dinamom... Bezveze je. Dole nabrojani nisu ni mogli napustiti Jugu do 27, išli u vojsku, relativno kasno počinjali trenirati itd itd. Druga epoha, drugo vreme, drugi sport ako je fudbal uopšte i dalje sport. Najbolji svog vremena je sasvim ok... Malo li je..
C

Centravanti

pre 6 meseci

Da li je Zlatan zaslužio da uzme LŠ? Da li je Bufon zaslužio? Nisu? Jednostavno, Luki su se sklopile kockice, čovek je bio dobar i igrao u Realu (što je najbitnije, jer se tu najlakše uzima titula). Što se tiče majstorluka, neću pričati za Džaju, Šekija, ne sećam ih se, ali zato znam da su i Piksi i Dejo bili bolji fudbaleri, potpisujem. Piksi je imao povredu i kasnije sam odlučio da igra u Japanu i pored svih ponuda, već je bio dao reč. Dejo je igrao u Milanu koji je bio nastavak najbolje ekipe Milana u istoriji, svih vremena, i koji bi tukao današnji Real, bez ikakvih problema. Takođe i Olimpik, u kome je igrao Piksi.... Zvezda je mogla još dva puta da uzme LŠ, ali politika nije dala, nije izgubila od najjačeg Milana ikada.... Luka je dobar fudbaler i imao je mnogo sreće, koja je u fudbalu preko potrebna i to je to.
и

или...

pre 6 meseci

...овако. Огњен Кузмић има НБА прстен. То је аргумент да је највећи српски играч икада. Молим за аргумент да су Ђорђевић, Даниловић, Ребрача, Дивац, Богдановић били бољи.
И

Илке

pre 6 meseci

Дејо и Модрић, као Зидан и Саша Илић. Тај је однос.
7

73

pre 6 meseci

Zavist je odlika slabih i slaboumnih...
В

Вук са Велебита

pre 6 meseci

Једном је Радомир Антић,рекао не може Модрић бити најбољи...Не дава голове,нема нешто ни пуно асистенција,а фудбал се игра за то,да даш гол.Добар играч,али превише дигнут...није ни у 30 најбољих у историји.У Реалу су и други освајали титуле,али их нико неће памтити кад прође мало времена.Имате играча који су далеко бољи,али никад нису ништа освојили...Једно је титула са неким,а друго фудбалско знање...Модрић,игра игру...прими лопту и дај пас другоме,и ту је добар.Нема дриблинга,нема голова,нема доста тога,што најбоље чини најбољим...Марадона,Роналдо Зуба,Меси,Зидан,Платини...
E

E ako je to

pre 6 meseci

Rekao ,onda je teska neznalica...citaj sta je Don Carlo rekao, malo je veci autoritet
p

prti

pre 6 meseci

Ozbiljno filtriranje je moralo da padne zar ne ? :D
P

Perun91

pre 6 meseci

Najveci igrac sa prostora bivse Jugoslavije i to je tako.
с

сигурно...

pre 6 meseci

...како да није 😂
N

Nekokojepravican

pre 6 meseci

Svi vi koji kazete da Luka nije najveci i najbolji igrac sa ovih nasih prostora zelim da mi navedete igraca koji je osvojio toliko trofeja LS sa najvecim klubom na svijetu Real Madridom i imao uspjeha sa maticnom zemljom - reprezentacijom?
h

hmmm

pre 5 meseci

znaci u kosarci su veci igraci od drazena petrovica, radje, divca, djordjevica i kuzmic, i milicic. klasicno lupanje gluposti. bez ronalda i benzeme broj njegovih lš bio bi 0.dobar igrac ali daleko daleko od najboljeg. jedan zvonimir boban i robert prosinecki imaju po lš. imaju trece mesto 1998. ali imaju i titulu iz cilea. i realno su bolji igraci od modrica. a definitivno najbolji DEJAN SAVICEVIC. da li je Luka modric najuspesniji fudbaler sa ovih prostora, da. jeste. isto kao sto je Toni Kukoc najuspesniji kosarkas sa ovih prostora. ali najbolji kosarkas sa ovih prostora sa najvecim uticajem na igru definitivno Nikola Jokic.
I

Ivke95

pre 6 meseci

Ne mogu vjerovati koliko losih komentara citam. Za Jokica je 24sata.hr (najveci internet portal u Hrvatskoj) kada je dominirao prosle sezone na dnevnoj bazi izbacivao tekstove koliko je odlican kosarkas. I treba da se pohvali i velica neciji uspjeh,broj trofeja,godine trajanja na najvisem nivou,uspjesi sa reprezentacijom,individualne nagrade. Upravo sve ovo cini igraca velikim,ne samo suvi talenat. Malo budimo objektivni,kod nas u 32. godini kazu da misle da ne mogu vise doprinijeti reprezentaciji (a kidaju za klubove jos bar 3-4 godine),ali zato doprinos u nocnim klubovima im je izuzetan.
!

!!!

pre 6 meseci

samo nastavite da pisete o njima nastavite da ih prizivate u zrebu… uzas, pisite o RUMUNIMA
B

BH

pre 6 meseci

A šta su Rumun i to uopšte napravili?Šipak
C

C7

pre 6 meseci

Ako se vec ovo kontrolise i postoji neki admin, daj onda nemojte da pustate svakakve komentare. Vredjaju inteligenciju i mozak boli dok ih citas, koliko ogranicenih ljudi samo ima.
C

Cccc

pre 6 meseci

Nisam im uopšte zavidan na njihovim uspesima,momci su zaslužili i kvalitetom i ponašanjem i borbom za nacionalni dres. Niko me nece niti će moći ubediti da je Luka Modric najbolji igrač sa ovih prostora koji je ikada igrao fudbal. Kad bi gledali pojedinačno majstorsko nebi bio ni medju 20 njih. Luka je imao sreću što je okružen momcima koji su drukčijeg mentalitet od balkanskog i koji daju sve za ekipu i svoju zemlju a uz to i približno su istog kvaliteta. Hrvatska će biti fudbalska sila i bez Luke kao što je i bez Bobana, Robija, Sukera itd itd. Znaci Luka je samo jedan dio o tog motora koji od nastanka hrvatske kao samostalne države radi kao sat.
U

Uff a

pre 6 meseci

Ti se razumijes vidi se...
m

miki34

pre 6 meseci

Au kakvo lupetanje...jeste sjajan igrac ali daleko da je najveci.
h

hahahahha

pre 6 meseci

Momak ti i fudbal dva različita pojma koga briga što ti misliš kad je Luka Zlatna Lopta i daleko največi vezni igrač u povijesti nogometa.5 Liga Prvaka momak ima osvojenih alooo 😁💯
C

Cer

pre 6 meseci

Mora da je dragisa binic bio veci
U

Una2010

pre 6 meseci

Lupetanje? Text tačan od a do š. Bez konkurencije na ovim prostorima,,a fudbal pratim cirka 45 godina.Drugi posle njega miljama daleko, po svim parametrima. Zadnjih 10 - 12 godina najbolji vezni igrač ma svetu. U istoriji je u top 3 na svetu. Ti se momak me razumeš u ovaj sport, kad možeš da napišeš da je ovo lupetanje.
m

miki pokrij se

pre 6 meseci

usima
G

GOST098

pre 6 meseci

a tko je največi?
J

Japp

pre 6 meseci

Jedna cinjenica za ovog fudbalskog maga.Sa 21 je uso u prvi tim dinama,prije toga je bio na raznim pozajmnicama.Vjerovatno na veliku scenu je doso malo kasnije radi njegovg sitnog tjela.Posle dinama,totenhem pa onda real.Znaci sve je to teklo pravim putem i to je od njega napravilo jednog od najvecij u svetu.Danasnji klinci se prodaju po 100 mil sa 18 godina zato se posle 1-2 godine izgube i nema ih nigdje.Srbim sam 43 god ali ja nepamtim konstantnijeg i boljeg igraca pa mozda i u evropi na svojoj poziciji.Respekt

1992

pre 6 meseci

Koga briga jesi li Srbin, Eskim, s Jupitera ili iz Indijskog okeana čovječe.
f

filly

pre 6 meseci

Феноменалан играч. Светска класа. Али да не мешамо бабе и жабе. Некада се у иностранство није могло пре 27.године. Такође,код нас су играли искључиво домаћи играчи. Да је највише освојио,јесте и свака част. Да је најбољи? У првих 11 јесте,али није најбољу. Није биљи ни од Шекија,ни од Џајића ни од Пиксија,ни од Деја...
B

Bubka

pre 6 meseci

Sine, mozes li da nabrojis sta su od relevantnih trofeja osvojili dzaja, piksi i seki? Dejo je i medju njima za tri koplja ispred, a opet daleko iza Modrica.
B

BiggestEver

pre 6 meseci

Najveci ikad i gotovo. Nije bitno tko je sta je bitne su cinjenice. Poz za normalne ljude
a

aman za aman

pre 6 meseci

Osnovna greska na klizavom terenu poredjenja je u sledeca...Porediti se mogu samo igraci u istim epohama,zbog fudbalskih pravila,sudija,terena,odbrambenih "fudbalera",medicinske pomoci itd.Ipak ,najvecu razliku su cinila pravila koja bi izuzetno naudila i danas igracima tipa Modrica.Piksi ili Savicevic za pocetak su morali da sacuvaju "zivu glavu" u domacem prvenstvu a i u medjnarodnim utakmicama(citaj-povrede)...Zato su polemike ovoga tipa za mlade koji ne pamte te okolnosti.
@

@aman za aman

pre 6 meseci

Ima istine u tome ali pogledaj evo i danas koliko se igrači povređuju i to baš Lukini saigrači koji su po 15 godina mlađi od njega, Kamavinga, Čuameni itd. Imati izdržljivost i snagu je isto deo onoga što čini nekog igrača velikim, ni Mesi, ni Ronaldo ne bi bilo to što su bili da su stalno bili povređeni. Ko se seća Piksija zna da je bio veliki majstor ali jako laka građa sa tankim nogama, zato nije ni trajao toliko. Modrić ima sa druge strane jednu čvrstinu u igri. Ovakve diskusije me podsećaju na to kad neki omalovažavaju Novaka i tvrde da je Federer veći igrač jer je navodno igrao "lepše", na kraju se gleda samo šta si postigao a Luka je najviše postigao.
L

Lopta može,igrač ne

pre 6 meseci

Hadžialagić,Župić,Rojević i Najdoski daju potvrdu svemu ovome napisanom.Ako nisu zaustavili bar dvadeset karijera onda ni pok. drug Tito nije bio mašinbravar.
P

Prolaznik1

pre 6 meseci

@Lopta mo... Sveti Ilija nije nikada nikoga povredio. Bio je izuzetno čvrst u duelu, ali nikada nije uradio ništa slično o ome što je uradio Dragović na utakmici protiv TSC.
D

Delije Boljevci

pre 6 meseci

mi ipak vise cenimo Roberta Prosineckog
g

gost455

pre 6 meseci

Po meni je luka modric najbolji igrac ikada sa balkana
а

а

pre 6 meseci

Златко Крмпотић??брзо заборављаш ...
Z

Zeder

pre 5 meseci

A Neca Tomic? Brzo zaboravljas
З

Зорањ

pre 6 meseci

Није ни до колена нашим мајсторима фудбала. Било да ли играју у одбрани, вези или нападу. Чему овакви текстови и оволико дивљење просечном играчу. Шта више није ни хрват него ето да мало југословенишемо пошто смо се опоравили од концерта дине.
g

gost098

pre 6 meseci

reci ,da li boli?
Z

Zdravko Stanišić

pre 6 meseci

Luka je najveći igrač sa balkanskih prostora svih vremena, među pet najvećih u Evropi i među 20 na svetu svih vremena. Dostignuća sve govore, a i stil igre i trajanje. Svaka mu čast.
T

TzT

pre 6 meseci

Ovo medju 5 u Evropi svih vremena da je Modric to je netacno.Kao i medju 20 na svetu svih vremena.Na Balkanu da je najveci jeste.Ostalo sto si naveo nikako.
Х

Х Х

pre 5 meseci

Зидан, Ћави, Инјеста, Пирло, Крос, Ћаби Алонсо су сигурно бољи. То онако на прву и само везњаци. Сад ту додај да су негде његовог ранга Џерард, Лампард, Сколс... Значи човек је у најбољем случају у топ 20 европских везњака. Пошто се позивате на трофеје итд, само погледај шта су ови људи освајали. Златна Лопта уколико је битна, знамо зашто му је додељена (јер игра за Реал).
g

gost gostic

pre 5 meseci

X X znaci po tebi je Kristijan Karembe najveci igrac u istoriji jer je osvojio sve sto se osvojiti moze? Znaci po tebi je Lukas Vaskez medju najboljima u istoriji jer je ni kriv ni duzan 4 puta sa Realom osvojio LS? Poceo si da gledas fudbal 2010. godine i mislis da ista znas o fudbalu... Sve ove igrace koje si naveo su losiji igraci i manje su trajali od Luke.
@

@gost gost

pre 5 meseci

У фудбал се разумем далеко више него ти, то је сигурно. Ово је контрааргумент свим овима што тврде за Модрића да је највећи због трофеја. Сви ови играчи поред тога што имају трофеја колико и он, неки и који више, неки и који мање су играли фудбал са више магије од Луке. Лука на врхунском нивоу игра 12-3 година. Толико је играо и свако од набројаних, само што су они раније полечи да играју врхунски фудбал, са нпр 21 год и онда 12 год додаш то је 33. А Лука је кренуо са 26 и на то додаш 12 и то је 38. Различита биологија. Тако да ти гледај електронски фуднал, јер се у прави не разумеш ни стоти део колико се разумем ја.
g

gost gostic

pre 5 meseci

O cemu ti covece pricas?? Modric je poceo da igra fudbal sa 26, a ostali sa 21. Ostale koje si nabrojao su spanci, italijani, nemci, englezi... poceo je da igra u Hrvatskoj, sta je mogao, sa 13 da predje u Liverpul ili Bajern? Presao je kada je pokazao sta zna. I o cemu onda ti pricas?? Zavrsavali karijere u 33 a on igra sa 38. Izgleda da ipak ti treba da se pozabavis elektronskim fudbalom kakve nebuloze pises. U pravu si, poznajes fudbal mnogo vise od mene. Pomalo mi te je cak i zao...
K

Kuku lele

pre 6 meseci

Zašto ne analizirate kako su braća Rumuni od poraza protiv Crne Gore 6-0 pre dve godine postali super organizovana ekipa, koja igra super fudbal i nema nijedan poraz. Ponoviću opet izgubili 6-0 od Crne Gore pre 2 godine a sada su završili prvi u grupi sa igračima, kvaliteta realno najmanje duplo slabijeg od nas. Nije sramota pitati ih kako su uspeli da naprave toliki zaokret za tako kratak period. Ajmo o njima tekstove i analize
G

Gost nedragi

pre 6 meseci

Moguce da nema puno uplatnih mesta u Rumuniji? Da je,recimo,Bugarska napravila ovo sto su ucinili Rumuni,pisali bi se hvalospevi danima na ovim stranicama. Dosta se tamo igra na 1,2, gg 3+... Malo manje nego o Modric Luki od Velebita stenovitog! Cuj,cinjenice govore da je najbolji na ovim prostorima svih vremena? Kao da sam igra za Hrvatsku! Treba li da nabrajamo koje su sve azdaje igrale za Hrvatsku sve ovo vreme? Eto,za mene kao "ludog" grobara do smrti,cinjenica je da je Piksi za jedno koplje ispred svih na prostorima bivse nam zemlje. A,nikad u zivotu nisam navijao za Zvezdu! I da,svaka cast Rumunima za rezulate u ovim kvalifikacijama. Veliki ispeh sa vrlo skromnim timom!
B

BH

pre 6 meseci

Čemu to kada će popušiti na EP
L

Logos

pre 6 meseci

Najveća razlika između Luke i ostalih velikih igrača iz ex Yu je njegova posvećnost i profesionalizam kao i dugotrajnost. Piksi je recimo sa već nepunih 30 godina bio igrač na zalasku, doduše i povrede su dosta tu uticale. Dejo je po čistom talentu možda najbolji Jugoslovenski igrač ikada ali isto nije bio konstantan kroz karijeru i izgledao je skroz potrošeno kad se vratio u Zvezdu drugi put, nije bio ni senka onog igrača iz 1991. Prosinečki posle Zvezde nikada nije uspeo da uhvati taj nivo opet, već je bio samo povremeno na visokom nivou. Treba istaći još i Šukera kao vrv najboljeg napadača u istoriji ex Yu fudbala i jedinog koji je bio najbolji strelac svetskog prvenstva, ali i njegova karijera pada u vodu u poređenju sa Lukinom.

Usput

pre 6 meseci

Ma bezveze je porediti uopšte. Pa taj fudbal nekad je bio drugi sport.. Možemo samo da nagađamo kakvi bi igrači bili nekad da se fudbalu pristupalo nekad kao danas. Savičević sa koliko godina je počeo da trenira fudbal, sa toliko godina klinci danas prestaju, odustaju.. O nivou treninga, analiza i slično da i ne pričamo...
A

Asad

pre 6 meseci

Luka Modrić je hrvat. Ne vidim da oni o Đokoviću ili Jokiću pišu ovakve tekstove. Dokle mi da glumimo neke "jugoslovene"?
C

Czz

pre 6 meseci

Koji je problem priznati da je neko najbolji ? Pa necemo valjda da budemo kao svi oni koji zavide uspjesima i dostignucima sportista jer nisu “nasi” ? Zavist je odlika malih i neostvarenih ljudi. Decko i u ovim godinama pomijera granice isto kao i Nole. Jokic je mladji ali je medju njima. Dosta vise o ratovima i nacionalizmu. Kad podjes u tudjinu hrvat, albanac, srbin, crnogorac, bosanac su prvi tu da ti pomognu bez obzira iz koje si zemlje balkana. Svudje smo braca samo smo kuci ljuti neprijatelji.
e

ecka siti

pre 6 meseci

Bravo...
b

bojan8524

pre 6 meseci

Oni stalno pisu pozitivne tekstove o Djokovicu. Sto je i normalno, samo neozibljan neko ce reci da Djokovic nije najbolji tenise, kao i da Modric nije najbolji fudbaler sa nasih prostora.
@

@

pre 5 meseci

Naravno da ne vidis kad ni ne ides na njihove sajtove. Oni su puni postovanja prema nama samo sto ces naici kao i ovde na "one" likove u komentarima.
B

Bar Kohba

pre 6 meseci

Glavna stvar kod Hrvata u fudbalu jeste sistem na relaciji igraci, struka, savez i niko nije iznad tima i reprezentacije. Tako je stvoren kult. Igrac koji ne postuje sece se, trener koji ne donosi rezultat, otpusta se, savez koji ne valja, menja se i tu nema puno price. Kod nas su Savicevici, Terzici, Karadzici, Kokezi, sad matori Dzajic i Nedimovic globili i crpili savez, kod nas se skidala traka jednom Banetu Ivanovicu, nije igrao Rambo Petkovic, oteran je Luka Milivojevic, osudjivan Nemanja Vidic, Tadic izostavljan, Matic kritikovan, stalno su nefudbalske srvari bile u epicentru. Mi smo uvek imali igrace talentovane, ali nikada nisu igrali najbolji i posledice su bile prazna kasa i neodlazak na turnire. Sam Mamic je 100 puta govorio da mi imamo najvise talentovanih igraca jer smo najveca drzava, ali nas sistem ne valja, kao kod njih u kosarci isti slucaj. Oni ni sada nisu bili nista specijalno, ali na turniru ce da izginu ako treba, podrsku ce imati citave Hrvatske, a kod nas navijaci se bave levim stvarima, tako da se atmosfera od starta pravi nakaradno, mediji nasi su takodje uzas. Nepravda je kod nas zaokruzena na primeru Antica i Muslina, oni su mogli bar na EP 2012 i 2020 da nas odvedu, isto kao sad Piksi i onda da smo imali kontinuitet, sada bi smo imali rezultat iz Katara i spreman tim za Nemacku da ode bar do cetvrtfinala.
@

@bar kohba

pre 6 meseci

toliki si tekst napisao samo da mozes nac manu hrvatima i modricu, nevjerovatno kakav kralj na sta gubis vrijeme. Umirem od smijeha znaci
n

ne budali

pre 6 meseci

Hrvati su po talentu u sportu miljama ispred svih u Ex Ju dovoljno je samo pogledati broj medalja 3 u zadnjih 5 godina sa SPa i Lige nacija.Da ne govorimo da Hrvatska ima duplo više medalja sa Olimpijade od Srbije.Pametnome dosta.

Usput

pre 6 meseci

Da je dvaput toliki tekst, pa bi možda i ti shvatio poentu...
g

gost gostic

pre 6 meseci

Jedna rec: Najveci! Mozete pisati sta hocete ali ako ste objektivni i ne posmatrate jednu utakmicu ili dve tri sezone, Luka je jedan od najboljih veznih igraca u istoriji. Ima jedan Pirlo nekoliko LS, titula, jedan Sedorf sa tri tima tri LS, veliki je bio i Zidan, Lampard, Dzerard...veliki su bili i Ruj Kosta, Figo, Redondo... Cavi, Inijesta, Gigs, Skols... ranije Gulit... Ali Luka je konstantan i igra skoro 20 godina na najvisem nivou i to u Realu... Naklon do poda!
g

glavati ateisto

pre 6 meseci

Objasni ljudima na sajtu kako je lepo u Albaniji.
M

Makks

pre 6 meseci

"Veliki je bio i Zidan". Reci mi iskreno, smatras da je Modric veci i bolji igrac od Zidana?
Х

Х Х

pre 5 meseci

Лука игра 12 година у Реалу колико ја знам. То је скоро дупло мање од 20.
g

gost gostic

pre 5 meseci

Rekao sam da igra skoro 20 godina na najvisem nivou, konstantno dobar, bez oscilacija, da od toga 12 godina u Realu ali pre toga u Totenhemu, pre toga u Dinamu... Proceni sam, Zidan je zavrsio karijeru 2006., uzmi eto samo tih 12 godina za koliko ovaj pise da je Modric u Realu, gde je Zidan i kakav je igrac bio 1994.? Da, mislim da je Modric sveukupno bolji igrac od Zidana. Zidan je pored sebe imao i Desaija, i Anrija, i Trezigea, i Desama, i Djorkaefa, i Makelelea, i Karembea, i Vijeru, i Blana, i Tirama...treba li da nabrajam dalje? i osvojio je SP. Modric nije imao ni blizu takve igrace i vodio je ekipu do drugog i treceg mesta na SP. Da ne pricam o pet LS gde je uvek bio najbolji vezista u ekipi, posle Ronalda najbolji, uz Ramosa. Nije nas, zao mi je sto nikad i necemo imati takvog igraca ali to je cinjenica, najveci je...
M

Makks

pre 5 meseci

@gost, Ne bih se upustao sa tobom u raspravu jer samo amater moze reci da je Modric sveukupno bolji igrac od Zidana. Pod 1, Modric ne igra "skoro 20 godina na najvisem nivou" jer je tek 2008. godine potpisao za Totenhem. Dakle, moze biti najvise 15 godina. Nikako 20. Ne lazi i ne preteruj. 2. Zidan je imao Djorkaefa, Trezegea, Karembea itd. ? Imao je i Modric Mandzukica, prvog napadaca Juventusa, Bajerna, Ateltika... Imao je i Ivana Rakitica, standardnog igraca Barselone, Matea Kovacica koji je igrao u Interu, Realu, Celsiju i trenutno Sitiju, Olica iz Bajerna, Perisica iz Intera, Lovrena iz Liverpula, Corluku iz prajma u Sitiju i Liverpulu, Darija Srnu koji je u svoje vreme bio Top 5 desnih bekova Evrope, Brozovica, Dadu Prsu, Tudora, Darija Simica, Niku i Roberta Kovaca, Niku Kranjcara... Sve igraci u vrhunskim evropskim klubovima. Predstavljas Modrica kao da ih je doveo do finala SP sa deset igraca HNL-a. 3. Sta znaci da je "Modric bio najbolji vezista u ekipi"? Kako se to meri? Čime? Kazemiro i Kros su sta? Vodonose? Modric je u prvoj i drugoj sezoni u La Ligi dao 1+1 gol, u trecoj 2, u cetvrtoj 1, u petoj 1... Dakle, u pet godina u Primeri Modric je dao 6 golova. To ga cini najboljim vezistom ekipe? Sveta? U 11 sezona Lige sampiona dao je svega u 8 golova. OSAM GOLOVA U LS za 12 godina u Madridu. Najbolji vezni igrac? Bolji od Zidana? Svako dobro (trebace ti), sportski pozdrav
g

gost gostic

pre 5 meseci

Jaca logika. Srbija ima Vlahovica u Juventusu kao prvog spica, Jovica u Milanu, pre toga u Realu, po tebi su to vrhunski fudbaleri? Vlahovic ne moze u istu recenicu ni sa Moratom, da ne trazim nekog malo boljeg jer od Morate ne treba puno da neko bude bolji. Pa sto onda Srbija nije druga na svetu? Igrac sredine terena, posebno zadnji vezni, ne sluzi da daje golove, jos jaca logika od ove prethodne. Ja Real ne volim, za njih nisam nikada mogao da navijam ali je cinjenica da su pet puta bili prvaci za nekoliko godina. Cinjenica je da je Ronaldo medju najvecim igracima ikada i da, veci i od Zube, pogledaj sta su pojedinacno uradili, ne lozi se na price koje cujes. Modric je za to vreme imao najveci uticaj na igru posle Ronalda, uz Ramosa, ne treba puno da zakljucis. Zidan ima jednu LS za njegovo vreme provedeno u Realu. Ronaldinjo je bolji od Mesija, atraktivniji ako gledas jednu sezonu, a ako gledas 10-15 ne moze da mu pridje. Izadji na ulicu i prepricavaj deci sta si gledao na you tube, hvali se kako si vrsni poznavalac fudbala, za drugo i nisi. Pozdrav
M

Makks

pre 5 meseci

Ok, prepricavacu svima, a ti se sagni Lukici pa mozda dobijes jos nesto. Sportski pozdrav
М

Мито Бегејац

pre 6 meseci

За мене, најбољи фудбалер на Балкану, од кад ја пратим фудбал !!! Убедљиво !!! '90-то сам годиште ... Чак сам и Реал Мадрид почео да гледам и "симпатишем" због њега 😀 ... Свака част на каријери, не треба му завидети ! Него сви спортисти који хоће да буду прави професионални фудбалери треба да се угледају на њега ... Спортски поздрав
I

Inzaghi

pre 6 meseci

Logično najveći. Osvojio najviše i najduže trajao od svih sa ovih prostora. Na kraju, tu je i zlatna lopta, da li je pravodno uzeo ili je radio Perezov lobi, to možemo da diskutujemo, ali niko drugi sa ovih prostora je nema.
A

Aksel

pre 6 meseci

Bez konkurencije na celom Balkanu. Luka svaka čast.
V

Vasilis

pre 6 meseci

Apsolutno najbolji exYu igrac svih vremena i to koplje iznad onog drugog, ko god to bio (ja bih rekao Vidic). Znam neki pricaju Piksi, ali selektor nam je imao vise nego skromnu karijeru u Evropi, stariji ce reci Dzaja, Pape Susic, neko ce reci Dejo kao najveci talenat, ipak mislim da je Luka nesto neverovatno. Po mom misljenju, on je u rangu najboljih veznjaka svih vremena u svetu, jedino bih rekao da je Zizu bolji, kog doduse smatram i top5 fudbalerom svih vremena. Cavi, Inijesta, Pirlo, Skols, Dzerard, Kros, danas KDB, niko od njih nije bolji od Luke, vec samo mogu u istu ravan.
n

nemanja1512

pre 6 meseci

ma kakva zavist, bio sam u hrvatskoj da radim, ljudi me docekali bolje nego u srbiji
g

glavati.ateista

pre 6 meseci

Uh kada bi dosao u jugoslovenski Partizan. A da smo pametni u KK Hezonju i Musu.
M

Mislis ko

pre 6 meseci

Robi Prosinecki??
g

glavati

pre 6 meseci

Ne, mislim kao tvoj deda sto se odrekao pravoslavlja za jedno i po soban stan, glavati.
B

Bioskop

pre 6 meseci

Smarate drugosrbijanci. Ajmo tekstove o Rumunima, napravili su veliki podvig i završili prvi u grupi bez ijednog poraza, popušili kaznu zbog isticanja da je Kosovo Srbija i dobili šipce i jedne i druge. Ajmo o njima tekstove
J

Junker

pre 6 meseci

Al si ti zatucan zemljace. I najgore od svega ti ces sutra decu vaspitavati na taj nacin i tako u krug i posle nam kriv neko drugi. Ti apsolutno ne znas nista ni o cemu, evo ne poznajemo se, ali sam siguran u to. Pratis neke kanala na youtube i mislis da to samo vi “pametni” kapirate, brines neku narodnu brigu iako pojma nemas ni o istoriji, geografiji, kulturi, tradiciji, nista, kao june, al mrzis i volis neke iako ne znas tacan razlog toga.
K

Kazablanka

pre 6 meseci

Ladno koristis izraz "drugosrbijanci" a imas verovatno izmedju 25-30 god? Jos gore ako je vise od toga.
@

@bioskop

pre 6 meseci

Dobro je plakat manje ces pishat i koristit vodu. Disi duboko, znamo da boli
@

@

pre 5 meseci

Najsramotniji komentar i pokazatelj zasto smo toliko zalutali.
g

glavati.ateista

pre 6 meseci

Kad bi dosao Modric u FK a Hezonja u KK Partizan, nego ne daju nam ovi pravoslavci.