Komentari na vest

Biće skup kao Nagelsman, ali nećete žaliti para

M

Misim da će

pre 2 meseca

Ostati zbog Lige šampiona pa preuzeti Real od Don Karla mada vih voleo lično da nasledi Klopa..
A

AKrstic990

pre 2 meseca

Kako sad odjednom nema klauzulu da moze besplatno da predje u 3 kluba a dosad na svakoj vesti (pa i na onoj od juce) pise da postoji klauzula za Liverpul, Bajern i Real?
R

Realno samo

pre 2 meseca

Rekao bih da su po stilu igre, Klopu najblizi Nagelsman ili De Zerbi, direktan fudbal sa dosta trcanja i radilica na sredini. Alonsov Leverkuzen je takticki perfektno slozen ali dosta slicniji Ancelotiju ili Maldiniju.
z

za TEMELJNE promene

pre 2 meseca

Da li bi FSS mogao da priušti Nagelsmana?
F

FM

pre 2 meseca

Liverpul nikad nece platiti 25m za trenera. Mislim da on nije ni pravi za Liverpul. Liverpul da dovede Nagelsmana, iako znam da mnogi ovde misle da je Alonso bolji od njega. Ako ne Nagelsmana, dati sansi Dzerardu. Ako je mogao Lamparde, Ole, zasto ne bi i ovaj dobio sansu da se oproba u voljenom klubu.
o

ostertag

pre 2 meseca

klopa retko ko moze da zameni...podigao je liverpul iz pepela... a alonso obecava samo tako... bice steta ako ode u bajern.

Dag and Red

pre 2 meseca

Ovo je bas steta, zar nije bolje da ostane u Lever jos par sezona, uzima titulu ove god, sledece LS, ima Evropu i ove god da gura do kraja. Pa da se fino pojacaju za sledecu sezonu, para ce imati, a ne da sve sto iskoci odmah zavrsi u Minhenu.. Jednostavno veliki ne daji malima nista. Nadam se da ce ostati u Leveru
П

Певац 021

pre 2 meseca

Нажалост иде у Бајерн 1/1, има више разлога за то. Први је то што је један од најбољих младих тренера на свету, реће зли језици игра ЛЕ и Бундес, која није јака ко ПЛ, ал без обзира на све човек са лимитираним ростером после 6 месеци и даље нема пораз. Друго што Бајерн стандардно гледа да ослаби конкуренцију и да има бољу опцију нпр да доведу Клопа потписујем да би опет довели Алонса само да би ослабили Бајер. Трећи, лакше му је да доминира са Бајерном него са Ливерпулом, јер фактички нема конкуренцију и има буџет ко Лајпциг, Борусија и Бајер заједно, а у Пл то не би био случај где би лако мого да доживи бродолом јер долази на место Клопа и где су велика очекивања. Четврто, заборављамо да је играо 3 сезоне за Бајерн, да је тамо завршио каријеру и да је то његов клуб.

Dag and Red

pre 2 meseca

Kapiram ja sta ti kazes, ali onda se gubi smisao, mislim izgubljen je odavno. A da ostane i da se solidno pojacaju i Budes bi bio zanimljiviji, jer izgleda da bas maksimum i vise od toga izvlaci od igraca. Mlad je, ima vremena bukvalno za sva tri kluba za koje se pominje
ј

јнва

pre 2 meseca

ливе те чека батарооо