Komentari na vest

Bilo nekad, sad se prepričava: Kad su Zidan i Sedorf zajedno bili jeftiniji od Mijata

D

Djukela

pre 4 meseca

Bili smo klinci
К

Кључно

pre 4 meseca

Износе у фунтама помножите са 3 и добићете вредност у немачким маркама! И те како су то биле велике паре тада!!! 45 милиона марака за Ширера или 38 за Роналда.... Нема сврхе романтизовати и тада су то биле баснословне паре.
b

bg

pre 4 meseca

Samo procitam imena i vratim se u detinsjtvo.
E

Ekstremno

pre 4 meseca

Je glupo ovako nešto pisati. Cena karte za utakmicu Real-Liverpul 2000 godine je bila 15eura, danas bi bila oko 300e, dakle 20x skuplja ulaznica. Evo u Srbiji, sećam se pre 20-30 godina, radnice u kineskim radnjama i radnici na trafikama su radili za 10-12k dinara mesečno, sada je minimalac 50k, dakle 4-5x veća plata. Stan u NS na novoj detelinari, novogradnja u izgradnji, mogao si da kupiš za 700e m2, pre nekih 10-15 godina, sada je cena 2400-3000e m2. Iz istih razloga povećane su cene fudbalera, kao i njihove plate i to je to.
M

Mitrandir

pre 4 meseca

Danas se kuka na Engleze a prvi su počeli Italijani pa Španci sa suludin trošenjem. Parma je posle bankrotirala jer nisu mogli da izdrže kad se povukao Parmalat, dok su Španci tek posle krenuli sa potpunim ludilom i galaktikosima. I sad su od Engleza izgubili u igri koju su sami nametnuli...
t

tako je bilo

pre 4 meseca

Zabari su trosili dok je bilo dozvoljeno 3.stranca,jer su dobro placali domace igrace,I bila im je vrh reprezentacija,kasnije,a I danas kupuju mnogo stranaca,ali sumnjivog kvaliteta.
B

Bnm

pre 4 meseca

2 GODINE KASNIJE ZA ZIDANA SI MOGAO KUPITI 34 MIJATA...
P

Poštuj,ne moraš ga voliti

pre 4 meseca

Real je sa Mijatom osvojio LŠ poslije 32 godine a Juve sa Zidanom nije ništa uradio u Evropi.Iako sam zvezdaš,cijenim ga jer je bio velemajstor fudbala.Postigao bi mnogo više da nije imao porodičnih problema i da nije bio prvi fudbaler koji je odbio da igra za Real zbog NATO bombardovanja SRJ.
S

Sasa1978

pre 4 meseca

Kasnije su timovi prodavani seicima pa su sa time I cene rasle ili je svet u medjuvremenu poludeo
d

davno

pre 4 meseca

Ovo danas je atletika,nije fudbal,zadnju fintu sam video od Ronalda na Marakani.
k

kakvi majstori

pre 4 meseca

Ronaldo,Rivaldo,Djovani.
И

И

pre 4 meseca

Zato sada gol iz slobodnjaka vidjamo jednom u 3 nedelje, a tad svaki dan.
S

Srbija 1991

pre 4 meseca

Srecna i lepa vremena za fudbal !
J

Jahran

pre 4 meseca

Nekada je i Ronhil koštao marku
A

Alex20

pre 4 meseca

To su bila vremena u svakom smislu i ono najbitnije kad je 'fudbal bio fudbal',ko razume shvatice.
N

Niko123

pre 4 meseca

Bilo normalno, sada ludo vreme, bio odlican fudbal, do pre 15 godina, sada ocajan, bilo šmeka, danas više "apoteka" tu mislim na "hemiju"