(©Reuters)
(©Reuters)

Birmančević stigao u Tuluz na lekarske preglede

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 14:29

Javili se Malmeu i drugi klubovi za srpskog fudbalera

Pričao je Veljko Birmančević kada je iz Čukaričkog otišao u Malme da mu je cilj da koju godinu posle toga zaigra u nekoj od liga Petice. I na dobrom je putu da mu se ta želja ostvari.

Kako javlja švedski list Sportbladet, Malme je dobio više ponuda za Birmančevića, a najkonkretnija je stigla od Tuluza. Doduše, nema ni reč o tome koliko je povratnik u prvu ligu Francuske spreman da plati za srpskog krilnog napadača. A, kako saznaje Mozzart Sport, Birmančević je već u Francuskoj, na lekarskim pregledima i ako sve bude u redu, potpisaće ugovor sa Ljubičastima.

Izabrane vesti

Srpski fudbaler, kako pišu Šveđani, nije trenirao poslednjih dana sa ekipom, spakovao je kofere i čekao realizaciju transfera. Imao je brzonogi krilni napadač uspone i padove u švedskom klubu, koji je na kraju pristao da ga pusti da ode, iako ima važeći ugovor do 2024. godine. Potpisao ga je u martu 2021. kada je došao u Malme iz Čukaričkog u transferu vrednom 1.000.000 evra.

Veljko Birmančević je odigrao 71 utakmicu za Malme, postigao je 27 golova, dok je za 13 asistirao.

Tuluz je prošle sezone igrao u drugoj ligi Francuske, ali je uspeo da se vrati u elitu i solidno je startovao u tekućem prvenstvu.


tagovi

Veljko BirmančevićMalmeTuluz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara