Komentari na vest

Blamaža u Hrvatskoj: Osijek ispao od Kizilžara, navijači tražili ostavku od Bjelice

I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Smejete se Osjeku, a Niš? Meni je mnogo veća bol što je Radnički onako ispao nego sreća zbog tuđe nesreće. Dokle god energiju budemo usmeravali na tuđu propast umesto na vlastiti napredak neće nam se dobro pisati.
L

LukeCage

pre gotovo 2 godine

Suština fudbala na ex-yu prostoru - razliku prave Czv, Partizan i Dinamo, sve ostalo je bućkuriš.

Delija

pre gotovo 2 godine

Partizan ne to nikako!
Z

ZZ Crew

pre gotovo 2 godine

Sta kazu Dion Dreno 10000000? Ako je kuna,moze...
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

A Oni su se Nama nesto smejali kompleksasi...
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Mali Krle sam vodi ove u grupnu fazu!!!
b

bravo

pre gotovo 2 godine

komšije
T

Tako to tamo

pre gotovo 2 godine

Kakva crna ostavka? Dobro je prošao, s obzirom na ime i prezime, sva sreća pa mu nisu sipali kiselinu iz akumulatora u stomak.
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Uživancija je gledati propast hrvatskog fudbala jer su se ujedinili na svim portalima pre godinu-dve da ih Srbi nikad neće prestići i imati 2 predstavnika u kv za LŠ. E pa imamo i moramo ako nam žele loše i mi njima želeti još gore, navikli su da im Srbi ćute, kad uzvratimo odmah kukaju. Opterećeni su nama, moramo ih uvek vratiti na fabrička .
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Ti pises o njima, a govoris da su optereceni nama. Vi koji imate potrebe za mrznjom kao takvom, ste shvatali da je za vas najlagodnije da je usmerite prema necemu dalekom kao sto je susedni narod, kao sto je deo njih tamo to shvatio. Ali, vi zajedno ne shvatate, da vi ne volite svoj narod, nego da je obostrana mrznja posledica vase licne hendikepiranosti. Ti si patriota jer se radujes neuspesima hrvatskih klubova jer su njihovi mediji pisali da ce biti bolji nego Srbi, pa to je logika vrtica . Koga briga sta oni pisu, ja ne citam ni sta pisu mediji u Srbiji.
P

Pljuste komentari

pre gotovo 2 godine

Tek koliko smo mi optereceni Hrvatima, dovoljno je pogledati info portale, pored glavnog aktera, clanci vezani ili za Rusiju ili za Hrvatsku, to donosi klikove.
G

Gosthr

pre gotovo 2 godine

Prijatelju isto tako a možda i više ste vi u Srbiji opterećeni sa Hrvatskom. Dogoditi će vam se isto što i nama, ali volio bih da se zadržite ispod 15mjesta što duže, naravno volio bih i da vas stignemo. Kao što bi volio da i vi kao i mi jednog dana dočekate najmanje srebro na SP . Do tada, Lijepi pozdrav i svako dobro
T

Tanko jeee

pre gotovo 2 godine

Bravo kraljino moja za komentar... svaka cast...
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Svi ovi debakli sportski i ove i prethodnih godina na prostoru zapadnog Balkana, svedoce o drustvima, koja to nikada nisu ni postala raspadom zemlje. Osijek ima solidan budzet, finansira ih Orban, Bjelica odlican trener, imaju nekakav kontinuitet, ali struktrura kluba nikakva, da Orban padne s vlasti ili da se predomisli, sve u klubu se menja. Sve druge klubove sa ovih prostora takodje jedan ili dva dogadjaja bi ih okrenula naopako . Sve to izazav grc i anksioznost u odnosima unutar klubova i neretko se desavaju i ovakvi debakli, a kada se desi nesto odlicno, pad je izvestan jer nema nikakvog programa i plana kako da se to sto je dobro odrzi.
e

eee1

pre gotovo 2 godine

brate koja si ti faca, daj da pričamo
a

abc

pre gotovo 2 godine

Vidi, ti kao navijač partizana ne bi trebao da se dotičeš raspada zemlje i fudbala koji se igra posle raspada. Zna se ko je bio ozbiljani klubovi pre raspada u vreme kada se igrao vrhunski fudbal, Zvezda na prvom mestu, Hajduk je imao dobre sezone u Evropi, Dinamo i partizan mrtva trka ko je gori, malokrvniji, anksiozniji...Željo, Rijeka, Radnički imali su osamdesetih dobre nastupe, partizan i Dinamo velio NIŠTA. Drzi se ti perioda 2008-2013 najsvetlijeg perioda tvog kluba, ono kad ste igrali sami sa sobom, partizan i fudbal...ne ide to zajedno.
@

@abc

pre gotovo 2 godine

jel to kao što zvezda sada? okrenulo se kolo Sreće za Zvezdu,Partizan propada i tako će sve u krug..

The Intersect

pre gotovo 2 godine

Balkan(al) od fudbala