Komentari na vest

Blekijevih 50

P

Princip

pre 6 meseci

Loš lošiji milenković
C

Cetnik 06 Cukarica

pre 6 meseci

Erakovic i Dragovic MORAJU biti starter I !
O

Oyster

pre 6 meseci

Kakav Dragovic, sta pricas ti?
d

dostojevski

pre 6 meseci

Ocekivo Sam vecu karijeru od njega. Mislio Sam da ima veci talenat. Da je Neki trener mozda uspeo da Mu upali mozak Bio bi bolji igrac. Njemu fali najvise mozak. Necu da kazem da je glup, nego on po meni nema Strukturu U igri. Nema ideje, duge lopte itd.
M

Mujagic

pre 6 meseci

Mnogo vise se ocekivalo od ovog momka…prerastao je u panicara koji gubi glavu, gresi, deluje da je potpuno izgubio samopouzdanje…
K

Krstangol

pre 6 meseci

Svaka cast momak, ovi "fudbalski strucnjaci" nisu dobri ni u svom poslu a pametuju za druge! vasi komentare su tu 24h a vasi zivoti se nastavljaju u istom svetlu... previse jadno! Previse jadna majka SRBIJA Umesto da navijamo, mi samo vredjamo..To nema Nigde!
G

Giliiikikk

pre 6 meseci

Uuu kakvi terzicevi botovii krenuli u akciju pred reprezentacijuu. Sve o nasim igracima najbolje govore ljudi u zemljama u kojim igraju, a to je samo postovanje i lepe reci koje nikada nece dobiti u zemlji u kojoj su rodjeni! To su srbi, najjadnija nacija koja postoji! Procitajte malo inostrane novine, i to kako se prica o Milenkovicu, Pavlovicu, Lukicu... samo kad bi bar malo videli od vase ogranicene terase i kada biste razumeli neki drugi jezik.. Tuzni u svojim zivotima pa bi sve drugo da ocrnite samo da bi zaradili 1000 din za sendvic... srbija srbija srbija = maf.
D

Delija penzioner

pre 6 meseci

Bolje da je bilo ko i iz naše lige nego ovaj drveni ....
a

auuu 23

pre 6 meseci

Na staru slavu se ne igra ali kod može to.
7

73

pre 6 meseci

Realno, jako los igrac...
S

Sunking

pre 6 meseci

Što se mene tiče, mogao bi neku utakmicu da izostane
ć

ćkomi

pre 6 meseci

Novi Vidic🤣..ni kriv ni duzan 50
V

Veljko9

pre 6 meseci

Dobar igrac, previse uvreda na njegov racun a decko ispasta zbog toga sto klasicno krilo igra wing beka a vezni red ne postoji, protiv Madjara Gudeljov igrac nam daje bombu jer Gudelj kasni iz napada ali i dalje Piksi ga stavlja od pocetka svaku tekmu..
S

Sega89

pre 6 meseci

Milenković je uvek tu jer bolje nemamo ali je on toliko nazadovao da ne zaslužuje da igra prvu postavu ali opet ponavljam bolje nemamo…da je otišao pre 3-4god.iz Fiorentine jer je tada dostigao maksimum u tom klubu možda bi danas imali ozbiljnog štopera ali šta bi bilo kad bi bilo…
L

Lazeta

pre 6 meseci

Upravo tako, bolje nemamo, sta je tu je
p

postic

pre 6 meseci

bas sam slicno tako nesto napisao
V

Volim fucu

pre 6 meseci

Bolje da ima jedva 10 utakmica, bolje bismo prosli.
D

DraganKojic

pre 6 meseci

50 je broj golova koje smo primili zahvaljujuci njemu ?

Sliks17

pre 6 meseci

Iskreno ocekivao sam vise od ovog decka ali on ocigledno stagnira pa cak i nazaduje zadnjih godinu dana. Na svake 2-3 utakmice po jedna kardinalna greska. Talenat ima, ima srce, ali nesto mu fali... Svakako i takav trenutno je i dalje jedan od najboljih u odbrani
L

Logos

pre 6 meseci

Realno gledajući dečko je prosečan štoper u najboljem slučaju a opet dosta sigurniji od Pavlovića što samo po sebi dosta govori. Mada i mnogo veća imena od njega poput Subotića i Vidića su bili ne baš sjajni u reprezentaciji pa i on i ne ispada toliko loš jer ipak nema tu reputaciju. Uopšte gledajući naši štoperi su staromodni, slabi su na lopti i spori uglavnom.
p

postic

pre 6 meseci

pa sta to pricas Vidic slabiji,samo onu jednu je odigrao slabo na Sp ako hoces reci zbog ruke..ali dok je on igrao ma ko god mu bio parter u rep..imali smo dobre rezultate
Z

Znik

pre 6 meseci

Jedinstven lik, 50 utakmica 47 losih. A ovako je jako dobar momak, prizeman.
b

buskando trabaho

pre 6 meseci

Ma bolji je Kosmodisk-Degenek.
p

pato58

pre 6 meseci

Pa to sve govori, kad je Milenković čovek sa 50 nastupa za reprezentaciju i stub odbrane onda je jasno koliko je reprezentacija pala. Sa Vidića, Ivanovića i Subotića na Milenkovića.

Gostimir

pre 6 meseci

Pa i taj Vidić za reprezentaciju nije igrao ništa posebno, pravio je kardinalne greške i on i Subotić.
g

grobar32

pre 6 meseci

Mozda si i u pravu, ali realno gledano ni ti nisu bili nista bajni od ovog.
J

JacaOdbranaSlabijiNapad

pre 6 meseci

Pala sa Žigića i Pantelića, na Mitrovića i Vlahovića