Komentari na vest

Blindiranje Arsenala: Rajsu zeleno svetlo, Timber do kraja nedelje i napad na još jednog beka

X

Xhaka srbin3

pre 10 meseci

E sad jos da dodje uz timbera i lavia u slucaju prodaje partija (sa cim se iskreno ne slazem) bice to ekipa koja moze konkurisati u ligi sampiona opasno, jaki na svim pozicijama, eventualno im fali neki fizicki jak spic, ali verujem da ce arteta tu smisliti nesto. Tako da finale lige sampiona sledece godine: Arsenal-Njukasl :)
R

Rusko

pre 10 meseci

Da ovo je odlicno. Arsenal napokon sklapa brutalan tim. Ali i city je toliko potrosio i odmah plasticni Tim? Zar ne?!
G

Gost300

pre 10 meseci

Hocemo li napokon docekati da bude zvanicno?Steta sto je placen samo 122mil.da se narod vise cudi

gunner4life

pre 10 meseci

Bice zvanicno nekad utorak - sreda pod uslovom da ljekaraski bude u petak. Imaju taj obicaj da razvlace zvanicne potvrde ko sad za Havertza. Procurile slike 3 dana pre njihove potvrde
G

Ganer

pre 10 meseci

Koliko god mislili da je Rajs preplaćen, upravo je takav igrač bio potreban Arsenalu. Odličan taktičar i njegovo pozicioniranje da oteža protivniku prenos lopte je besprekorno. Timber i Haverc mogu pokriti po 3 različite pozicije, isto kao Tomijasu, Vajt, Zinčenko, Trosar i drugi. Fudbal se menja kao i NBA skorije, igra se "positionless" - ne obraća se pažnja na pozicije striktno već na atribute igrača. Želim da verujem da će Arteta pogoditi i sa ovim pojačanjima jer su sva bila uspešna osim Sambi Lokonge koji je polusezonu u Palasu odigrao odlično. Dodatno, dobra stvar je što će imati celu ekipu već na početku priprema što daje dodatn oštrinu. Jedva čekam novu sezonu. COYG!!!
m

molim vas

pre 10 meseci

Postedite nas komentara da Rajs ne vrijedi taj novac. To je ocigledno a i toliko komentara smo culi na tu temu gde se moze primetiti i mrznja prema englezima i njihovom fudbalu, ne znam iz kog razloga. Vlasnik kluba je amerikanac i covek ovu kupovinu dozivljava kao investiciju. Te pare nisu drzavne zaradjene preko poreza tako da nemate osnova za ljutnju. Iznesite misljenje ali ne da se pravite sveci koji otkrivaju svijet nanovo. CTA je da lupite - bio bih vam zahvalan.
S

Spasoje Mitic

pre 10 meseci

Arsenal sledece godine 6 na tabeli,zivi bili pa videli
A

Aleksejko

pre 10 meseci

Pa bre nek budu i 6 ako ima boljih,nek igraju dobar fudbal kao prošle sezone i super. Neko potroši 611 mil pa bude 12 na tabeli, a još po kvalitetu fudbala nije zasluzio ni 18 da bude.

Pule

pre 10 meseci

Svaka cast Arteti ,sve sto je potrebno uzima , ne trpa sve zivo
Ž

Žezualdo Pereira dos Santos

pre 10 meseci

Ove godine Arsenal je taman za top 6 - Liga Evrope. Dobar je Arteta, ali on nije kapacitet da odmah skocka sve ove igrače u tim za top 4.
A

Azzu

pre 10 meseci

Znači Arsenal će ovaj prelazni rok potrošiti oko 300-350 miliona eura? I to nije kupovina titula, uništavanje fudbala i ostalo? Zanimljivo.
r

realno1

pre 10 meseci

Ako nadjete jedan mec na kome je Tomijasu igrao stopera ja pojedem telefon!
D

DeRosi

pre 10 meseci

Spanija vs Japan
S

Steta sto

pre 10 meseci

neces moci odgovoriti jer ces pojesti telefon, al frajer je kompletan staz u bologni proveo na poziciji stopera. Bon apetit!
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 10 meseci

Jeste da je mnogo para , ali kad se podeli u 3,4 rate Arsenal nece ni osetiti. Po meni ovo je vrhunski posao jer ovo arsenalu fali vec 10 godina. Ovim transferom su na dmf zavrsili 6,7 godina. Odlicni transferi ove godine Arsenala , jos mali Timber i kad bi spica doveli tipa Tonija kockara da im sluzi kad se protivnik brani da probiju bunker . Ozbiljna stvar je da Arsenal prosek godina 24 .
y

yololo

pre 10 meseci

Nova imperija u PL.. bice u top 3,4 narednih 10 godina sigurno ,sa ovim potencijalom ,godinama i sistemom, sad kolko ce uzeti trofeja,da vidimo..
L

London is Blue

pre 10 meseci

Imperija? Sinko, idi igraj PES.
p

pdk

pre 10 meseci

Za tri sezone su survali dooobre pare, ali napokon igraju kako treba. Konkurentni su, slabo su gresili sa izborima isto je najbitnije oformili su mlad tim za narednih par sezona. Skupe ulaznice, pun stadion i eto njima za dve godine sve isplaceno.
L

Ludi Linac

pre 10 meseci

Nikad jači Arsenal ! Ako ne osvoje Premier Ligu ili LŠ treba da se ugase . Imaju tim i igrace za 10 ! Nikad bolji prelazni rok nisu uradili . I jos sto je bitno zadrzali su okosnicu tima . Biće milina da se gledaju . Bas moćno deluju .