Komentari na vest

Bomba! Ćabi Alonso novi trener Gladbaha

C

Cica lule

pre oko 3 godine

Pa igrao je za bayern naucio je nemacki vljd
G

Gost4

pre oko 3 godine

Ima facu za ozbiljnog trenera!
G

Gost 323

pre oko 3 godine

Deluje mi da će biti bolji trener od Pirla i Lamparda.
W

WWIII

pre oko 3 godine

Ne znam odakle vam informacija da zna nemacki!Kao igrac ga nije znao,jedino ako je pohadjao neki brzi kurs u skorije vreme onda ok.
B

Bayerac

pre oko 3 godine

Neosporno je da je Levandovski sjajan napadac ali ovo silenje da posto poto obori Milerov rekord nije u redu.Od 35 golova koliko je dao iz penala?Koliko su ga puta uposlili saigraci kad su i sami mogli da zavrse akciju i da daju gol?Zbog toga mislim da nije u redu,sve mi to lici na Colaka i turski scenario kad su mu malte ne na samoj liniji dodavali.Opet kazem,sjajan igrac ali ipak ne na taj nacin.
@

@bayerac

pre oko 3 godine

procita li ti o cemu je ova ves uopste? iili samo ostavljas taj tvoj glupi komentar po vestima redom pa makar bile i o bocanju?
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Brate Gerd Miler je na 718 utakmica u karijeri dao 658 golova (celokupna karijera) Lewandowski dosad u karijeri na 742 utakmice 516 golova. Mislim da je svako ko iole prati fudbal svestan koliko je Mileru malo trebalo utakmica a brojke se mogu lako izguglati. Ti pricas kao da pamtis svaki od Milerovih 658 golova pa znas da njemu nisu namestali... a sto se Levandovskog tice od 35 golova dosad 7 su iz penala, sto i nije neka brojka... (imobile prosle godina od 36, 14 iz penala). I nemoj mi reci da su Gnabri, Koman, Miler, Sane, Gorecka itd vise zasluzili da sutiraju penal. Sve u svemu neznam kakve veze sve to ima sa Alonsom kao novim trenerom Borusije iz Menhengladbaha :)