Komentari na vest

Bomba! Fenerbahče ponudio 6.000.000 evra za Mateusa Saldanju

I

Inšalah

pre 4 meseca

Ako je volja velikog Alaha da Saldanja ode u klub koji je srcu Alaha bliži - pa to je Njegova volja, i neka tako i bude.
b

bida

pre 4 meseca

ma bolje kupite lukovica za 5 milki nadavaose golova samo tako xaxaxaxa saldanja 10 milki mimimum zivi bili pa videli
B

Bgd555

pre 4 meseca

Malo za takvog igraca!
K

Kon

pre 4 meseca

Pa ovo je panjina teška, ko će za njega dati te pare. Šerif od Adane je izmislio fudbal za ovog panja. A tek Mesi iz Salerna, Kuli - ban, Dioni, Rišairo, Van la Para, pa to su igrači koje bez magije se ne može dovesti.
B

Bida

pre 4 meseca

Svesi rekso krciniji a miga doveli za tepsiju ribe oni za 3 igraca dadose 15 milki
M

Ma kako da ne

pre 4 meseca

Ma 60 milki nude kakvih 6.
G

Gurona

pre 4 meseca

sa li iko veruje u ovo…?
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

'izuzetak bi bio da se pojavi ponuda koja ne moze da se odbije"...haha i gle cuda ta se ponuda uvek pojavi kod vazure .Sakrila se kafe kuvarica ovih dana dok e prodje prelazni rok, ko veli prodace i mene
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Zasto da ne..i ovakva prodaja uz adekvatnu zamenu nije na odmet.Partizan nema taj luksuz kao C.Zvezda da im se namestaju titule,otpisuju dugovi,drzava da namece sponzore tako da moramo i da se snalazaimo.Rekao bih i da nije bila losa ova sok terapija neigranja u Evropi jer barem nismo doziveli ponizenja kao LC.Zvezda koja je gubila od drugih timova u LŠ i proglasena kao najgori tim ovog takmicenja.Losi rezultati dovode i do toga da igraci nemogu da se posalju ni na pozajmicu sto mozemo da vidimo na primeru C.Zvezde tako da prodaja Saldanje i Ilica moze fino da rastereti klupsku kasu a i da za 5.mil.dovedu dve adekvatne zamene sa kojima cemo osvojiti titulu i ko zna ponovo zaraditi na slicnom transferu.
N

Nedeljko Kokot

pre 4 meseca

Sto se tice mene i pravih navijaca prtizana PRODAJI ODMAH i ne cekaj ni trena,jer nije nista posebno,klasican prosek od igraca kakvih ima po nasoj ligi koliko hoces,ja bi ga poklonio i za pola od ove sume!
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

A volio bi ga i u Zvezdi umjesto Serifa Endiajea, jel tako?
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

Suma je propao ...ne bi ga ja dao za pola Sume
8

8 Titula

pre 4 meseca

SAMO PRODAJITE I RADUJTE SE TOME A TERZA SA ZVEZDOM UZE I 8-MU🏆 I OVE SEZONE!
L

Logitech

pre 4 meseca

Ne nego ce za Mijatovica.
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Kako se trudite da oslabite Partizan, neverovatno! Partizan, ako misli da osvoji titulu, koja vredi bar koliko taj transfer, ako ne i puno više, ne sme da oslabi tim. I prodaja Ilića je jedva zadovoljavajuća, posebno što će za godinu, dve vredeti barem tri puta više. Još više bi šteta bila prodati Belića ili Saldanju. U tu kategoriju spadaju još Natko i golman Jovanović. Što ne pišete o prodaji Dragovića, Ivanića, Kataija, Mitrovića. Jedino spominjete ovog malog špica za istu cenu kao i Saldanja, mada je brazilac neuporedivo kvalitetniji igrač trenutno.
I

I nemas pojma

pre 4 meseca

Ili 3x vise. Ako je tacna ova cifra koja se spominje, to je cista pljacka, decko stvarno niti vredi niti ce vredeti ikada toliko. Osim visine nema nikakve druge predispozicije.
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Koliko nude za endijajea Neka uzmu jaje za 60 soma
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Običnom navijaču je bolje da Saldanja ostane jer ćemo gledati dobrog igrača na proleće i zadržati bar malo nade za titulu.Ako ode tim će biti drastično slabiji a pare niko od nas osim Vazure neće videti.Ako baš mora da se proda za četri,pet ili šest miliona onda dovedi Jovetića i daj mu milion.Dovesti nekog anonimusa bez obeštećenja je direktan put do četvrtog mesta.
L

Luba

pre 4 meseca

Vama iz Partizana ništa ne odgovara pa ni to kada ste prvi na tabeli. Uvek vam je neko drugi kriv za sve. Sada dobijate 6 miliona za prosečnog igrača i opet je neko drugi kriv, predsednik,država,Zvezda.Bilo bi vreme da se zapitate jeli sa vama sve uredu???
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Pa doneo vam je titule u svim sportovima kad je zaseo na čelo države, to samo slepac ne vidi. Prvaci pod diktaturom.
p

pozzzzzz

pre 4 meseca

Svako ko veruje u ovu vest neka potrazi strucnu pomoc. Da ga hoce Fener i da na nudi ovoliko para on bi vec danas potpisao za njih jer ni igrac ni klub ne bi mogli da odbiju ovu ponudu. Ovo pre izgleda kao spin uprave koja ce "herojski odbiti svaku (nepostojecu) ponudu i kako im pare nisu bitne". Samo nisu bas svi toliko ograniceni
V

Vladsss

pre 4 meseca

Viđeno za vreme prethodne vlasti i za vreme tadašnjeg predsednika FSS Karadžića. Nadam se da će ugasiti uspešno Partyzan 😊
H

Hitnoo

pre 4 meseca

Prodati saldanja i vratiti što pre Božinova ili videti ako može za neku masnu lovu (trange frange) da se otkupi Šcepa iz Pazara. I onda napadati 4 mesto..
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Ovakav treba Madjiji,e tad bi bio transfer bar 3 milke....😂😂😂👏👏👏👏
M

MegaBot

pre 4 meseca

Tada bi transfer bio bar 20mil, i jedni i drugi su jaki pregovarači a pare ničije bi postale nečije
B

Bruka

pre 4 meseca

Stiglo naredjenje, prodaj sve sto vredi i daj pare da ne ugasimo klub, a petokolonasi Vazura u Vucelic bespogovorno izvršavaju naredjenja. Pa to se ne sme desiti da Partizan bude prvak, ni u ludilu, ko je bolestan od mržnje tu leka nema.a to što fantomska firma Zvezdi da 10 mil evra za porez nema veze, nema veze ni oprosteni dugovi Agrobanci I Marfin banci 23 mil evra, nema veze ni trenutni dug od najmanje 85 mil evra. Biće podnet izveštaj, izvršili smo svoj zadatak Partizan više ne postoji. Prokleti bili svi koji uništavaju Partizan 10 godina, neka vam se sve vratiti, uživajte licemeri I bolesnici, samo da nam je Zvezda živa I zdrava. Jedna država jedan klub. Nikad nigde vidjeno.
i

ijaooo

pre 4 meseca

kako placete nesrecnici
A

Auu

pre 4 meseca

Sine pa ti se bodes hahaha
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

lepo tvorza reko ' napusticu klub kad ne budemo sampioni" ...to dovoljno govori kolko je on siguran u sistem
M

Moljjjh

pre 4 meseca

Zar nije bilo rec o 10 miliona?
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

neto...ovo mu dodje bruto :):)
x

xyzet

pre 4 meseca

Za Sldanju bi trebalo nacediti još 2 mil. i prodati ga. Ako ode poželeo bih mu da napravi uspeh tamo, na mnogo višem nivou. Bilo bi to dobro i za Partizan i za Srpski fudbal u totalu. Svet bi video da odavde može da se dobije veliki igrač i to ne za avione, kamione, već za relativno mali novac. Donekle se obistilo i moje predviđanje kako trebamo da se fokusiramo na tržišta Afrike, J. Amerike, pa i Azije i da se može i na strancima zaraditi lep novac. Svi bi mi voleli da uzmemo veliki novac za momke iz naše škole, ali to je retko kada moguće, a Partizan mora da radi i živi svaki dan, 365 dana u godini. Partizan mora da gleda na to iz ovog ugla i da svoju sreću traži gde god može da je nađe.
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

6 miliona su fine pare za igraca koji je prije samo 6 mjeseci placen malo vise od milion, ali gdje je tu plan? Kako misle da zadrze prvo mjesto na tabeli ako ce opet da rasprodaju sve sto valja? Kako misle da opet igraju neko grupno takmicenje u Evropi sa timom koji se svake godine formira iz pocetka? Prodati prvog spica i najboljeg strijelca lige na polusezoni je uspjeh za klub velicine i mentaliteta Cukarickog, a ne Partizana, pa nije vazno koji novac da se nudi. Vazura i ekipa su za ovih 7 i kusur godina od Partizana napravili upravo to - drzavni Cukaricki. Vladar mora da se lupa nogama u guzicu dok cita ove vijesti. Nista ne radi, a para samo kaplje.

Banda

pre 4 meseca

To je kod nas praksa godinama nazalost sada je mozda ovo i iznudjeno nismo imali prihode zbog ispadanja iz Evrope dugovi veliki u koje su nas uvalili pa sada stavljaju sve na rasprodaju tako ce biti dok duo VV ne ode ili se klub ne ugasi.
G

Guess

pre 4 meseca

Kako došao iz japanske Čibe kad je došao iz Nefčija.
D

Da sa sa da

pre 4 meseca

Ovi iz mocart veze nemaju!Igrao za Nefči protiv Zvezde nije se video.
r

r.g.

pre 4 meseca

prvo da se pregovara sa kezmanom koji je trenutno bez kluba,pa ako se dogovore onda prodati saldanju
i

igor978

pre 4 meseca

A ne spavaju mirno ni Šćepović i Ožegović…
D

Dunav

pre 4 meseca

Prepali se da slucajno ne budu prvaci,pa za svaki slucaj rasturaj.
D

Dunav

pre 4 meseca

Prepali se da slucajno ne budu prvaci,pa za svaki slucaj rasturaj.
k

kalauz007

pre 4 meseca

Dunav , cuvaj se ti da tebe neko ne rasturi !!!!!!!!!!!!!!
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Kalauza sto se mene tice vi ste rastureni i ta tabeli a i na terenu
l

ljubi

pre 4 meseca

ako nije za prodaju svima iznesi da je cena 15 miliona pa ako se javi neko na to onda prodaj i kupi zamenskog za 3,sta je 6m niti ce ti zakrpati rupe niti ces osovjiti titulu bolje prodati pantica pavlovica zivkovica sanicanina i jos po nekog starieg za 1-2 miliona ukupno i skinuti ih sa plate a forsirati mladje umesto njih.
S

Soko

pre 4 meseca

A hocel neko da kupi
G

Gost1234

pre 4 meseca

Ako je ovo istina onda bravo za Partizan!!!!! Sa prodajom Ilica za 5 miliona i Saldanje za 6, plus pobeda u derbiju, celnici Partizana su ponizili kompletnu upravu i sportski sektor nase Zvezde!!! A najvise samozvanog najboljeg rukovodioca u istoriji Zvezde!!!!!!!!!!!!!! Sram te bilo Terzicu!!!!! Ponizava te, a samim tim i klub i navijace, ovakav ubogi Partizan!!!!!!!!!! 80% stranih igraca koje si doveo su potpuni promasaji, i u takvom procentu to nikako nije greska, vec jasna i ocigledna namera…………..
k

kalauz007

pre 4 meseca

Gost1234 , ti si veci bogac , jer lupetas bez veze .
V

Vratolom

pre 4 meseca

Kako politicari peru novac kroz ove transfere, majko mila. Kazu ljudi rekordan broj prodatih stanova na Dorcolu, Vracaru...
S

Salamander

pre 4 meseca

Iskreno, da povećaju još za 300 000 i to je to. Čista zarada od 5 miliona, plus ih čovek popeo na vrh tabele. Partizan ume da nađe špica, dovešće opet nekog za milion, milion i po, a sve i da ne osvoje titulu, isplatiće im se.
b

batabane

pre 4 meseca

Nije problem ako ode Saldanja za toliki novac.Ali je veliki problem što ostaje penzos,debeljan,sporac Nikolic.To je ukop za Partizan.Pa koji je to špic koga ne žeki nijedna ekipa.Samo kod Vazuru,može da igra.Isti slučaj je i sa Šcekicem.Spor neokretan do bola.Bekovi katastrofs,a za najboljeg medju njima (Živkovica), nema mesta ni na klupi.Pa Saničanin, pa Menig,pa Kalulu,i t d ,još poneki,i od titule nista.
b

boc

pre 4 meseca

Ronaldo sunce ti...
c

crno beli tigar

pre 4 meseca

Da li je neko brojao jos koliko su golove sudije .......ponistile zbog ....faula, ili ofsajda, poneki ofsajdi se nisu ni mogli videti !!!! Lagano, lagano, mogao je da ima 18 golova, !!! Nista ispod 10 miliona, inace ja kao bivsi grobar i partizanovac kazem da ovi iz Partizana sto rukovede klub trebaju biti u zatvoe, ili kao sudbinu Bulatovica iz FSS !!! Bog voli hrabre, verne i postene !!!
s

srka

pre 4 meseca

Partizan ako proda Saldanju, može da se oprosti od titule. I ovako su mu male šanse da je osvoji, a ako ode Saldanja, onda su nikakve. Mada poznajući rukovodstvo i ako je ovo tačna vest, mislim da će se oni za 6 miliona eura i 4 koliko će uzeti za malog Ilića i videćemo koliko će uzeti za Belića, verovatno negde oko 3 miliona, to je 13 miliona eura. To je kao da su igrali Ligu šampiona. Teško da će oni ( Vazura i njegovi činovnici ) odreći ovih para. Titula je svakako teška priča, a veliki keš im se smeši. Nisu oni ljudi, koji će ovo da odbiju. Priča će biti, kako imaju Nikolića, koji svakako zaslužuje veću minutažu. Tu je supertalentovani Jovanović, iskusni Andrija Pavlović. Ima ko da nadomesti odlazak Saldanje. To ne kažem ja, to misle oni. Duljaj se svakako ništa ne pita.
R

Retro

pre 4 meseca

A terza i mrkela ne mogu od 50 igraca jednog da ubodu al cuva ih sns sever. Jbg. Mi se ne pitamo tu mnogo
E

End.

pre 4 meseca

The Jaje, vredi 4 milj. Što znači da Saldanja vredi makar 16, brži, mlađi (23 godine) , levonog, i bolja glava..
G

Gostza

pre 4 meseca

A gde je onaj Bukari od 11 miliona? Ako za ono nude 11 miliona, onda za ovog traziti 13. I Sevilja je ponudila 6 miliona, atraktivnija je od Fenera koji ima bar tri napadaca. Ima vremena za prodaju, a ako igrac zapne, prodaj, samo da nam ne ostane nezadovoljnik.
V

Vazura...

pre 4 meseca

samo puni dzepove svih odela....zato si doveden,zato si i ostao...kada ces.obezbediti pokolenja ako ne sada! 🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

Delija

pre 4 meseca

Ok lepa para, ako ste platili 1.3 mil, to je odlican posao, onaj vam mali ode sada ovaj saldanja, naravno neka zamena ni na vidiku ( za sada ) i onda sa kojim igracima vi hocete TITULU? Posle ne silazite sa neta, pisete gluposti kako vas neko urusava kako vam nije dozvoljeno da uzmete TITULU, teorije zavere, itd.
S

Samo jedan covek

pre 4 meseca

Pa urusava nas vazura koji proda dva mozda glavna igraca, stavi pare u dzep i ne dovede zamene! Sta ti tu nije jasno? A posto mu drzava i setka koja vlada ovom zemljom cuva ledja, znaci da nas indirektno urusava... A tituli Partizana mogu samo ovčice da se nadaju!
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

@Delija Ti izgleda bas nisi sposoban da saberes 1+1. Koje normalno i posteno rukovodstvo ce na polusezoni rasprodati tim koji ceka nastavak prvenstva na prvom mjestu? I dalje ne kontas? Jel treba da ti se crta?
k

katkad

pre 4 meseca

6000000 u danasnje vreme...pa ti je presmesna cifra al dovoljna za napredne pseda rastrgnu i mali plen
S

SB

pre 4 meseca

Ovo su znali jos pre 2 nedelje ali ono, prvo da prodaju Ilica ( posto nema para) a onda i Mateusa ( zbog ponude koja se ne odbija). Podseti me malo na tandem Leo i Djuka, ( psvadjali se i jednog moramo da prodamo, posto nece da saradjuju, na kraju odose i jedan i drugi). Taman posla da Partizan ima dobar tim, ako nema para sto ne pozajmljuju.
K

Kimmi

pre 4 meseca

Molim vas ponavljajte za mnom: NIJE. SVAKI. TRANSFER. BOMBA. a saldanja svakako jeste zaslužio jače takmičenja i jak klub. Vrlo dobar igrač.
m

merenzi

pre 4 meseca

Ja ga nebi prodao, za manje od 10 milijona,. 🖤🤍

Delija

pre 4 meseca

Ma 25 minimum.
R

Roto toto

pre 4 meseca

Pa turci i nude 10 miliona turskih lira.
G

Goet999

pre 4 meseca

Ovo opet po sistemu "drzava daje dve trecine"
A

Aebre

pre 4 meseca

To samo zaludjeni bolesnici mogu da odvale tako nesto...dobronameran savet druze potrazi pomoc jer si isfrustriran i ubedjujes sebe nesto sto nema veze sa zivotom a sve zbog klupske obojenosti
M

Mighty King

pre 4 meseca

Kao što si i sam primetio ima tu dosta da se doda za dve trećine love. Izgleda da će se država baš otvoriti, skoro kao za mezimicu. Čuj, država pokriva dve trećine tkz. transfera. Pa nije to Gazprom i Kina da naši igrači odu za dobru lovu i u kratkom vremenu se vrate nazad.
P

Prodati

pre 4 meseca

ga odmah je rce Zvezda sve jedno osvojiti prvenstvo.
D

Drndo

pre 4 meseca

Ovo je istina kao bonusi za Sadika
@

@

pre 4 meseca

Kako se kiselo smejete a na kraju se prodaju , samo vi slusajte ono nogov sto vam vodi klub i sanjajte o prodajama
5

56789

pre 4 meseca

NA ZALOST PARE NAM TREBAJU
G

Gnjatić Paviljoni

pre 4 meseca

Moze da prica ko sta hoce ali Ivica (bombaš), koji i dalje, doduše iz senke dovodi bombe za male pare da bi posle prodao za duplo. Sta Tvorza prodaje? Kupi skupo, proda jeftino. Iliev bar naplati nesto I za klub. Za svoj dzep ali I za klub. Prodaj ovo odmah, naći će Ika novu akviziciju. A zvezda(n) nek' crkne!!!
т

тифо

pre 4 meseca

ти си оболео сине. Капирам да немаш више од 22
П

Па...

pre 4 meseca

...нешто не верујем да се у Звезди брину због овога. Дошао, отишао, ми ћемо опет у Лигу шампиона.
Z

Za Tifa

pre 4 meseca

prijatelju 35, stara kajla, paviljoni rodjace, volim Partizana od svoje 20-e, ne stidim se da priznam da sam pre toga simpatisao Zvezdu. Ali od 20-e, tvrdo krilo Grobari Paviljoni plus PFC Aerodrom, gde radim. Vodim te dve grupe na sva gostovanja, sami sve placamo (da Vazura pomalo ali vise strpa sebi u dzep), na jugu smo regularni. Ne znam sta sam lose napisao - ziva istina je da Ivica Bomba ima nos za pojacanja, doveo za 1.3 prodaje za 6. Sa malim Ilicem cemo napuniti kasu sa 10 milki. Ovi odozgo ce da ocerupaju, da omaste brke ali ostate nesto i klubu. Gotivio sam Bureka kao igraca ali realno nema kapacitet za titulu, niti ce mu ovi to dozvoliti. Tako da, pali - ne žali. Odmah 6 meleona davaj, ima ovakvih Brazilaca na tone, kad ode Ika u favelu po robu.
M

Magicni

pre 4 meseca

Terza ne veruje.
V

Vučko1

pre 4 meseca

Šta je bre ovo sa Fenerbahčeom samo nekom nude ugovor
p

piolista

pre 4 meseca

Ode Firmino
Z

Zema

pre 4 meseca

6milki za ovog panja
B

Biće, biće

pre 4 meseca

Sve što vam vredelo prodali. Mislite sa panjevima da igrate. Duljaj napušta a vi ste na kraju četvrti. I ajklaj opet liga konferencije. Sve je to normalno. Jedino da od tih para kupite sudije da vam zatvore 10 tak utakmica.
B

Black&White

pre 4 meseca

Za Saldanju sve preko 1.5 miliona je 🤯.. A Ako je istina , uvalite im i Meninga za 3 ahhaha .. 6 miliona od Fenera za igraca koji ne vredi vise od 1.5 mil. € !
R

Realan15

pre 4 meseca

Ovaj vredi (1,5) a dao 15 komada u ligi kakva god ona bila ..a Serif vredi (4,3) a dao 2 … negde je zapelo
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Vala oni bi mogli i 10 da daju a to vec ne mozemo da odbijemo.
S

Smehoteka

pre 4 meseca

@sima smarac Ti se tu ni ne pitas nista... 🤡
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Pa nemojte ljudi samo kod nas da kupujete!Eno vam učesnik LS 500 m od nas.Oni imaju napadača na kilo!
П

Па...

pre 4 meseca

...тешко ће неко из Звезде тамо, рецимо Лазетић је у Милану.
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

Ovi ce da prodaju sve , jer polako pakuju kofere na kraju sezone i dolaze novi ljudi ! 2 mesto zagarantovano pa srecno vam bilo ! Uprava gleda koliko toliko da se opere sada kada je stavljena pred svrsen cin ! Da kasa ne bude bas dibiduz prazna , da za par godina mogu da kazu da nisu krali vec su Partizan ostavili sa stabilnim budzetom 🤣
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Po meni decko vredi te pare i naravno da je veliki udarac za klub ako ga puste ali jbg zaradice pa ce imati da dovedu dostojnu zamenu plus ce im ostatk dobra lova.Lik nam je dao gol u derbiju ali ga ne mrzim jer smo mi to i zasluzili useravanjem polusezone.Sa Milojem bice druga prica.
H

Haha

pre 4 meseca

U Feneru imaju dva vrhunska spica jos Dzeko rastura kako igra i oni kao traze Saldanju,dizanje cene,a na kraju ako ode za nekoliko miliona u Arabiju,a ovako ide za milion,dva,a manjina sto opet smislja teorije zavere kako im se unistava sampionski tim,kako se ugnjetavaju,kako drzava nece da im dozvoli da se desi sezone kad su zadnji put osvojili titlulu,nisi su sampioni,niti ih iko gazi jer im drzava pomaze rukama i nogama,Evropu ne igraju,publiku nemaju,prihod nemaju,ali to su oni,teoreticari,prodavaoci magle,prave zrtve od sebe u svakom sportu i samo cvile.
e

ej bre

pre 4 meseca

sest miliona ali dinara
k

koolerski

pre 4 meseca

prodaji,jasta...
V

Veljko9

pre 4 meseca

Treba prihvatiti ovo, ne verujem da cemo pasti sa drugog mesta a bez Evrope cena ne moze da mu poraste.
M

Mile led

pre 4 meseca

Lepo od tebe što si se oprostio od titule, bar znaš na čemu si.
a

ajde...

pre 4 meseca

Ja vam prognozira. 4 mesto.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Kako osvojiti titulu u zvezdinoj ligi brate hahah..
G

Gostivar

pre 4 meseca

@Mile Led Ajde ne pravi se lud. Pa i ptice na grani znaju da je prvenstvo namesteno i da prvak mora biti omiljeni tim velikog vodje, Samo su sad malo zabiberili i ucinili privid interesantnijeg sampionata.
M

Max alegri

pre 4 meseca

Ne bih se iznenadio da ovo zavrsi za Baharovu platu
0

0211

pre 4 meseca

Kao i sto Zvezdine pare od UEFE zavrsile za Partizanovu licencu. Srpski fudbal je lavor.
0

058

pre 4 meseca

Vazura bi prodao pokojnog dedu i babu samo da ima ko zainteresovan.UPRAVA NAPOLJE.
I

IQ

pre 4 meseca

Prodajte sve......... mamu vam je*em lopovsku
Г

Групни

pre 4 meseca

од титуле нема ништа, тако да и треба продати све што има вредност, док још нисмо показали колико вредимо у Европи .... само да добијени новац не заврши на заштићеним рачунима егзотичних острва ...
R

Rileaa

pre 4 meseca

Koje bombe,koji će im on kad imaju džeka i bačuajia
k

kevin_i

pre 4 meseca

Mi kao narod smo zaslužili da živimo možda i 5 puta gore, u odnosu na to ko nas i kako vodi. Zar uprava Partizana nije rekla pre 2 nedelje da ga neće prodati, nema teorije? I navijači sve to trpe i ćute? Ko je ovde zbog koga? Uprava zbog navijača ili navijači zbog uprave?
i

ivica king

pre 4 meseca

do juce nije bio za prodaju.
N

NDCZ

pre 4 meseca

Partizan ne može do UEFA licence i to je osnovni razlog prodaje. Nisu zaradili ništa u letnjem prelaznom roku i nisu učestvovali u UEFA takmičenjima. Za funkcionisanje kluba treba im oko 25 miliona evra godišnje. Ne igra ekipa stranaca za kikiriki tamo. Sreća je da imaju šta da prodaju, inače spasa ne bi bilo.
g

gostbre

pre 4 meseca

kako se slatko nasmejah ciganima kao drzava sipa u partizan a ne u rupu....i da moze partizan da uzme titulu pored nikad jaceg bajerna..pa zar nismo tukli taj bajern pre neki dan...i imamo iskustva u otimanju namestenih titula...lep pozz
B

Baxter88

pre 4 meseca

Kao prva drzava sipa u oba kluba i u KK i FK ali FKCZ ima prihode od Evrope a da drzava ne sipa u FKP ugasio bi se odavno al nece to vodja da dozvoli jer mu trebate, kao drugo FKP je pobedio zasluzeno derbi ali gledano sveukupno FKCZ JESTE Bajern za nasu ligu i to je tako al nema veze, zivite vi srecno i lepo, najjaci ste al vas krade ovaj i onaj i mora tako bla bla...
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Legendarne izjave sportskih trudbenika u rubrici "Za Riplija, verovali ili ne" ... "Kao što sam i ranije rekao, Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. On će 18. januara, po dogovoru sa Partizanom, doći na pripreme i nastaviće rad sa ekipom i u prolećnom delu sezone. Saldanja je jedan od nosilaca igre našeg tima, jedan od je najboljih igrača i sigurni smo da će biti još bolji u prolećnom delu sezone."
.

.....

pre 4 meseca

Grobari bez kukanja za dva meseca kako vam je neko politički oteo titulu. Ili daleko bilo kako vas je TSC ponovo prestigao u borbi za kvalifikacije za Ligu šampiona. Prodali ste Ilića, tako da su ovi vaši magistri i nekadašnji golmani transfer Saldanje mogli da odlože za jun.
a

au

pre 4 meseca

O cemu bre ti pricas partizan nece biti sampion za vreme ove vlasti sve su titule date zvezdi uz saglasnost partizanove uprave svih ovih godina grobari ne kukaju nego vi cigani slavite to to je razlika... Nije bitno juce sam pisao kakav je sastav zvezde i partizana.... Kao i onih godina kada je jadna zvezda sa srnicrm gobeljom rodicem dioniima i slicnima imala 15 +bodova nad partizanom sa pavlovicem zdjelarom stojkovicem osanom sumom sadikom tosicem
@

@....

pre 4 meseca

Ma kako si mi ti naivan, ma kako si mi ti posten, ma kako mi je sve ovo posteno, ma kako ste vi crveno beli simbol svega cistog i bez mahinacija, ma Vucic je Grobar svi zele zvezdu da uniste... jadni licemeri odvratni
.

.....

pre 4 meseca

@..... Dosta s tom jadnom patetikom. Partizanu sada dva miliona evra za licencu, Zvezdi 2014. izbacivanje iz evro kupova.
.

.....

pre 4 meseca

@au Sezona u kojoj je Marko Nikolić osvojio titulu te demantuje oko navodne unapred osvojene titule. "Jadna" Zvezda sa Srnićem, Gobeljićem, Rodićem i ostalima je dobila Liverpul, uzela bod Napoliju, bila egal sa Milanom, bila jedini naš klub koji je bio prvi u grupi nekog evropskog kupa. Naravno svako može da precenjuje igrače kluba za koje navija i da potcenjuje ove druge.
S

Stvarno ste...

pre 4 meseca

Nisam od onih koji provociraju suprotan tabor ali na ovakve bolesne komentare grobara ne mogu da ostanem imun.Naređenja,uprava ruši klub iznutra,nema titule bez Saldanje,prodato!Pa treba vas izmisliti!
U

U desetercu

pre 4 meseca

I opjevati za buduće udžbenike srpskog pjesništva!

Sakur

pre 4 meseca

Ma cuj uprava rusi klub odakle ti to ahahahah ono kada zvezdasi brane upravu Partizana ahahaha
D

Drko

pre 4 meseca

Uprava FK Partizan ako proda Matheus Saldanha prodata je titula
I

Inače bi

pre 4 meseca

sa Saldanjom osvojili titulu?
Z

Zombilend

pre 4 meseca

Nisi valjda ocekivao da FK Partizan moze da osvoji titulu?
p

pedja986

pre 4 meseca

druze, partizan ne bi sa mesijem bio sampion, a kamoli sa saldanjom...
u

uuuuuuu

pre 4 meseca

ahahaha pati kada je njima Saldanja titula ahahhahaaaaa klliko ste mali hahhahaha
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Ako bude visemilionska ponuda nema šta da se čeka!!!Uz Ilića da inkasira Partizan 10-12 miliona € je odličan posao;istini za volju tim ostaje bez šanse za titulu no to i tako Vučela i ekipa uspešno sprecavaju godinama!!!
r

rasa79

pre 4 meseca

a sta mislis koliki je procenat koji ide nekom drugom klubu i menadzeru, imas primer Belica pola ide Cukarickom od transfera a oni od nas godinama uzimaju igrace za dzabe. ko zna kakav su oni ugovor podpisali sa predhodnim klubom kad su ga dovodili.
Z

Zema

pre 4 meseca

Nema on klalitet ni za Srpsku ligu kakav cni Fenerbakce menadzeri ga guraju ali dzabe
X

Xnxx

pre 4 meseca

Poslao Dragovica u jednosmernu
m

mateusss

pre 4 meseca

bolji od svih zvezdinih trilionskig pojacajanja (pocevsi od van la pare pa do ohija ) zajedno!
P

Partymaker

pre 4 meseca

Ako ne uzme Partizan 7-10 miliona onda neka se ubiju...Danae je to ništa na fudbalskom tržištu a za naše uslove velika lova
V

Vrndza

pre 4 meseca

Kakvih 7-10 miliona, dal si realan? Iz ovog mulja od lige? Ako dobiju 1 milion, da pevaju i da igraju moravac.
G

Gosti

pre 4 meseca

Pouzdana info,30 milki za njega i kazu da vazura odbija!! Samo ne znam da li je sa keksom ili jagodama milka?
G

Gost1818

pre 4 meseca

Za 10 milki neka ide.
A

Asteriksovic

pre 4 meseca

Pa za 10 Milka cokolada i moze da ide, hahaha.
G

Goss

pre 4 meseca

Pa za naše se raspituju a za vašu ekipu od 50miliona bulja vidi se da ste kvalitetni al samo kad nameštate
r

rasa79

pre 4 meseca

za onog vaseg Serifa treba i da doplatite 10 milki da ga neko uzme, a sto se tice milki odra ce vas Bahar samo tako
R

Realnoooo

pre 4 meseca

Ako ovaj igrač institucije ode za 10 milki čokolade onda bi svi igrači sekte trebali da odu za jednu Mars čokoladicu.
d

da povratis

pre 4 meseca

Ali pazi stiglo naređenje da se igrac proda ahahahhahah pa ovi stvarno nisu normalni naviko je to da im drzava daje pare i onda sada samo kuka i kmeci
K

Kmeeeeeeee

pre 4 meseca

Kako mislite da prodate igraca Vazuro, Mi hocemo da nam drzava daje pare i niko drugi , Drzava mora da nam daje pare i niko drugi kmeeeeeeeeee
k

kalauz007

pre 4 meseca

Kmeeeeeeeeeeeeeeeee , kmeca ces i na kraju ovoga fudbalskog orvenasta , ali jace i duze , majstore .
R

Rafaelo

pre 4 meseca

Uzas, imate mladog Jovanovica ali on nema iskustva da sam iznese sezonu do kraja, bili bi strasan tandem
B

Batman4Ever

pre 4 meseca

Stiglo naredjenje da se proda sve što može, da se kojim slučajem ne desi čudo na kraju sezone. Jedan je neustrašivi vodja.
v

vidi se

pre 4 meseca

Mnogo ste napaceni
Z

Zvezda a

pre 4 meseca

Vam je non stop u mislima
K

KAKO TE NIJE

pre 4 meseca

Sramota da tako lupas?
V

Veljko9

pre 4 meseca

Sve iznad 8M odmah prihvatiti, nema sanse da mu poraste cena jer ne igramo Evropu, nakon 6meseci 6M zarade super posao.
Z

Zunzilend

pre 4 meseca

Moze, ali 8 miliona drahmi.
n

nema vama leka

pre 4 meseca

Pre sezone kazu "namestena titula za zvezdu" sad kazu moraju da prodaju da bi pomogli zvezdi da osvoji titulu? totalno ludilo u njihovim glavama
P

Pih

pre 4 meseca

Pa kad pre, tek je snimio reklamu za domaću kladionicu i ide.
V

Vazura:

pre 4 meseca

Saldanja nije na prodaju
R

Robokap XC

pre 4 meseca

Nisi dobro razumeo, Saldanha nije na prodaju, Saldanja jeste.
@

@@@

pre 4 meseca

Kako mislite da prodate igraca Vazuro, Mi hocemo da nam drzava daje pare i niko drugi
c

cile bg

pre 4 meseca

Da da Ivica Kralj se sigurno pita nesto kako da ne, pita se isto koliko i ja...sve vazura pravi šeme i uzima lovu i u svakoj je kombinaciji i jer zna da ce otici uskoro i samo on kombinuje sve
g

gost1978

pre 4 meseca

a zivi serif ocima ne veruje

Sakur

pre 4 meseca

Grobari ne znam cemu ovoliko nerviranje kada znas da ne mozes biti prvi dok je njhov vodja na vlasti,zato samo opusteno bez nervoze

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Pored Džeka, Bačuajia i Kinga, oni navodno traže Saldanju...smešno...
c

cajtnut

pre 4 meseca

Da,neverovatno.
P

Prela

pre 4 meseca

Ima da se naigra pored Dzeke, Batcuaia i Umuta :) , igra jedan a vec imaju 3 spica...
I

Igi35

pre 4 meseca

Neka ga prodaju. Kada se vec zna šampion. Zvezda moze sve da rasproda, Partizan sve igrace da sacuva opet ce Zvezda da bude sampion. Ne zato sto je bolja jer tako mora.
e

ejjj

pre 4 meseca

kukaj placi moli
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Kako no vi kazete "Jer tako smo u mogucnosti" :)
G

Girona

pre 4 meseca

sta sam ja rekao? cim su rekli nije na prodaju odmah znas da ga nude na sve strane
O

Ostriga

pre 4 meseca

Bese nije na prodaju?
B

Baggio

pre 4 meseca

Nek neko javi Turcima da nije to taj Mateus. Lotar je odavno zavrsio karijeru. Ovo je Firmino sa Kupinda.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 4 meseca

UPRAVA NAPOLJE!!!
P

PP

pre 4 meseca

Dzabe vi pricate o "ponudi koja se ne moze odbiti", citali smo milion jedan put te izjave o takvim ponudama, pa pustite igraca za 2-3 milke, tako cete i ovog, pusticete ga za 4 max...zivi bili pa videli

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Demontaza sampionskog tima je pocela! Sistem nece prepustiti nista slucaju kao 2017 kada je drzava dozivela udarac od koga se jos uvek nije oporavila!
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

🎯🎯🎯🎯
p

prti

pre 4 meseca

Vazi.
А

Ако...

pre 4 meseca

...се не варам, Партизан нема шампионски тим ни у једном спорту.
l

lolllll

pre 4 meseca

al je tebi dobrooo xD a dener i saldanja lolllll jos veci
A

Ayxd

pre 4 meseca

Svi se urotili protiv Partizana. Ovo je zavera na svetskom nivou. U SAD-u ozbiljno razmisljaju da novac umesto Ukrajini posalji Partizanu, a americki "jastrebovi" su ozbiljno naciljali Vazuru i Vucelica jer postoje osnovane sumnje da rade u korist Zvezde. U Ukrajini ozbiljno razmisljaju da privremeno prekinu sukob zbog ovoga, a spominju se cak i obustave napada IDFa u Gazi. Drzite se braco, pobedicete i ovo Zlo koje je vas je snaslo. Oduvek Avangarda, uvek protiv sistema, protiv bogatih i mocnih i tako od 1945.
z

zsla

pre 4 meseca

Kakav crni sampionski tim? smesni ste kao cirkus! imali ste srece nas je vodio onaj pacenik. necete vi titulu videti jos dugo,jako dugo. da vas sudije nisu gurale bili bi ste na 3,4 mestu sto po kvalitetu i pripadate.
G

GostHilti

pre 4 meseca

Pa šta misliš da ne igrate evropu a ne prodajte igrače.?Ako su ponudili preko 6 miliona evra normalno je da se proda kod nas igrač koji je igrao 6 meseci. To su dobre pare za naše uslove
?

??

pre 4 meseca

Kojeg sampionskog tima? Taj tim iz 2017 se davno rasprodao, a i ovaj ce uskoro. Umosto sto sedis u toplom i kukas idi tamo ispred stadiona sa ostatkom ekipe koja ne ide na utakmice pa protestvujte. Ljubi te vazurica, samo on nije kriv
К

Краљ

pre 4 meseca

Шампионског тима?! хаха са вама увек комедија 😂
P

Psi ho

pre 4 meseca

Au brt... idi momak cisti sneg, juri devojke, citaj knjigu, nesto korisno, batali ove gluposti
H

Haha

pre 4 meseca

Stvarno je tesko zaustaviti takav tim, pokazali su to osmi tim Azerbejdzana i peti tim Danske, posle usledili cuveni preokreti, koji su podjetnik na neka prosla vremena. Mislis na sezonu kad ste cmizdrili da je nemoguce da Zvezda pobedi svih sedam utakmica ali je moguce da to isto uradi Partizan. Prosla vremena kad ste imali +20, 30 pre prvog kola i kad su vam pola uprave cinili predsednici protivnickih klubova.
A

Aplauz

pre 4 meseca

Sampionskog tima cega? Ove kvazi-namestene lige? Druze, mene bi bilo sramota da se hvalim da igram fudbal u Srbiji.
S

Sta se

pre 4 meseca

to dogodilo 2017te?
n

naravno

pre 4 meseca

I na kraju nece biti nista od toga sve je grobarska laz
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

Ово је директно предавање титуле у руке "духовитој љубимици". Срам нас било, како смо смели да их победимо у дербију, покварили смо сан великом вођи и његовом "брату". Вазура је добио задатак и извршиће га без поговора. Него, како то да за фудбалере Партизана питају из колико толико етаблираних клубова, а за оне цециног дворишта увек Руси, који су под санкцијама и где је, бар тренутно, слепо црево фудбалских збивања. Ако су седам година за редом прваци, па морали би продати "некога негде" где се озбиљан фудбал игра...или они напољу знају нешто што ми овде само нагађамо?
p

pancevac9992

pre 4 meseca

Ne znam ako je Italija,Nemacka i Engleska "Rusija" onda dobro,ja bi i voleo da bude
П

Па...

pre 4 meseca

...ето, продали смо резервног нападача у Милан, скупље него што сте ви продали рецимо Александра Митровића.
L

Luja

pre 4 meseca

Platite iz svog dzepa plate igračima pa će Santanja da ostane. Od čega misliš da će klub da živi kada nemate nikakav izvor prihoda? Jeste li vi išta u životu radili?
H

Haha

pre 4 meseca

Da vam nije bilo cuvenih preokreta bili bi gde vam je mesto, a to su vam pokazali Azerbejdzanci i Danci.
е

еее

pre 4 meseca

Нема од овога ништа. Фенер већ има 2 врхунска шпица.
K

Kajli

pre 4 meseca

Pa im treci ne treba?
1

156

pre 4 meseca

Što onda traže Saldanju?
1

10 miliona ni evro manje

pre 4 meseca

Imaju vrhunske ali hoće još boljeg.
T

Tim za titulu

pre 4 meseca

Ilic,Bjelic,Markovic,Saldanja... Neka vode i Vucelica i Vazuru. Kada prodaju ceo tim neka neka sruse stadion i naprave neki poslovno stabeni kompleks.
T

Tema dilema

pre 4 meseca

Zasto sam njih, a Jovanovic i Zahid?
T

Tema dilema

pre 4 meseca

*zasto samo
k

kalauz007

pre 4 meseca

Tim za titulu , nisi ti gradio stadion , neces ga ni rusiti i tebi slicni ,
d

darkok

pre 4 meseca

Sprema se smena vlasti u klubu,odlazi kompletna uprava sa sve vazurom i vučelom a na klupskom računu velika 0 ili veliki minus od 40- 50.000.000e i sad da to nekako prikriju prodaće sve što mogu,odlaze sigurno,Ilić,Marković,Belić i Saldanja možda i Severina za koga takodje ima ponuda ići će i oni koji nisu bili standardni Baždar,Menig,Živković itd..skupiće izmedju 20 i 25.000.000e od transfera ono što me zabrinjava je koga će da dovedu od pojačanja dok bude smena vlasti u klubu kralj,duljaj i ekipa će dovoditi pojačanja ali neće potrošiti na to više od 2.000.000e a pitanje je za te pare može li se dovesti 7 novih igrača koliko će ih otići i da budu pojačanja
m

milo123

pre 4 meseca

cuj ovo, skupice 20 miliona :D ako nagrebu za sve to 10 tu me seci.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Ovi LOPOVI bi ukrali i pare sa ikone,da im se ukaze prilike,takve face imaju😡😡😡😡MARS IZ PARTIZANA!!!!😡😡😡😡
G

Gotovi

pre 4 meseca

Izbori,nastavljaj razaranje Partizana
K

Kezman 14

pre 4 meseca

Sve prodajte sto valja od nosioca tim da zvezdana bude sampion vazura i ostali odlazite iz Partizana.
P

POKER ASOVA

pre 4 meseca

Ilic-Nastasic, Belic-Petrovic/Brasanac, Severina-Sulejmani, (Aldo) Kalulu-Ljajic, Saldanja "Firmino" Jovetic/Djurdjevic.
n

ne znam odakle bi počeo..

pre 4 meseca

ajd prvo od pocetka..Nastasic letos nije hteo da dodje, do 31.avgusta je cekao bilo koga drugog, daleko mu lepa kuća..o tome sto je standardan u Majorci i ima jak ugovor i trebalo bi obestecenje za njega, to tek da ne pričam..i tako dalje i tako dalje..
0

0211

pre 4 meseca

Kako Jovetic pre Mijatovica?
P

POKER ASOVA

pre 4 meseca

Sad ce biti para za (bolji) ugovor za Nastasica, a zivo me zanima sta bi mogao da napises za ovu cetvoricu kad se vec pravis da si prepametan.
g

gost999

pre 4 meseca

kakav crni sulejmani, čovek dolazi u Železničar iz Inđije to je neka treća/četvrta liga.
P

POKER ASOVA

pre 4 meseca

Kakav crni Zeleznicar iz Indjije...
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Alo LOPOVI,Partizan nije vase vlasnistvo!!!! Niste pozeljni u Partizanu,gubite se iz Partizana!!!! Nije vam Partizan vas tekuci racun!!!! 😡😡😡😡
H

Hahahhahah

pre 4 meseca

Ala ih uplasi hahah, sve im se trese
P

Pedjahn

pre 4 meseca

Eto sad ispade da se onomad onaj preposteni gospodin za dzabe brecao na svoke fudbalere.Sad mogu i petlici do titule.
U

Ujesh

pre 4 meseca

Haha gluposti,zelen je ovaj za Fener.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Ovi ocigledno iz uprave traze,da im mi Grobari udjemo na stadion i da ih izbacimo naglavacke! Posto ocigledno nece sami da idu,ne ide im se na biro!LOPOVI SEDE NAM U UPRAVI!!!!😡😡😡😡
H

Hahahahah

pre 4 meseca

Ujkoooo mnogo ih ti plasis
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Msm da je ovo laz jer pogledajte koliko je Fener mocan u napadu, da li ce prihvatiti ulogu rezerve? Cisto sumnjam.
M

Ma kakvi

pre 4 meseca

Za milionski ugovor ima da prihvati i za rezervni tim da igra
D

D.G.82

pre 4 meseca

A što ne bi prihvatio? Feneru baš treba igrač koji može dobro da pokrije tri pozicije u napadu, a Saldanja je baš taj tip igrača (plus... dobiće više love nego u Partizanu, plus u Feneru već igraju igraju četiri brazilca pa mu neće biti teško da se prilagodi )
H

Hahahahaha

pre 4 meseca

Pa komedija smo od kluba i treba da nas urnišu kada nema navijaca da oteraju ove iz uprave.
V

Vazura Nedic ,Vucelic tri olosa

pre 4 meseca

VAZURA BI PRODAO I SVOJE RODJENE ! Nista novo za profitere
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

Dobra predstava bila sa onim kao vucela podneo ostavku na mesto predsednika Partizana.Koga vi mislite da zezate u zdrav mozak???? Krpelji jedni,znate gde je izlaz! Da vas ne gledamo vise u lozi Partizana!!!!😡😡😡😡
P

Prolaznik1

pre 4 meseca

Zar ne rekoše juče da nije na prodaju....
e

e, ako je on rekao

pre 4 meseca

:-))))))))))) Ko rekao? Vazura :-))))))))
Z

Znik

pre 4 meseca

Prodace pola tima samo da bi Zvezdi oslobodili put do titule.
S

Stogod

pre 4 meseca

Tacno tako , samo da bi zvezda uzela titulu,a ne da se nakradu jos malo ,ili da daju plate igracima :)
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Dete, nemoj da si smešan. Ove godine nemate para od Evrope, nemate gledalaca, nikoga niste prodali, nemate sponzora... Od čega , uopšte, živite kao klub?
j

jbg

pre 4 meseca

@ Kraljević Marko Živimo isto od čega i vi, kao i košarkaši i jedni i drugi... Od sirotinje koja sve to namiruje, a lopovi se bogate i daju hleba i igara....
m

milo123

pre 4 meseca

a gle odnosa pluseva i minusa na ovu budalastinu. stanje opste psihoze.
?

??

pre 4 meseca

Neverovatno je koliko vi partizanovci volite zvezdu. Vi samo o njoj pricate, u svemu vi vidite zvezdu. Samo zvezda, zvezda, zvezda, zvezda vam je sve, zvezda zivot je. Vi ste kao poturice. Lepo je lik gore napisao. Kako ne kazes "ovi nasi iz uprave samo da uzmu pare" sto bi svaki zvezdas napisao da je obrnuta situacija, al ne vi odma "da zvezda uzme titulu". Nije uzela do sad nikako, pa sad ne zna kako ce nego daj da se oslabi partizan kog je tsc raskantao, o dancima da ne pricamo. Vi ste jedini klub u evropi i na svetu koji osvaja titulu na polusezoni. Ovo nigde nema sto kod vas ima
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

@jbg , pusti košarku . Ovde je priča o fudbalu. Ove godine Zvezda je zaradila 15 miliona od LŠ , 13 miliona od prodaje igrača, 6 miliona od Gasproma, 5 miliona od ulaznica... Šta ste vi zaradili? Ništa.
I

IVAN 82

pre 4 meseca

Nosioci igre nisu na prodaju!!! Pa ovo je sramno i jadno. Ilic,evo i Saldanja i Belic i sve sto valja 80% tima ode!! A mi grobari sedimo i gledamo kako nam jedan Milos Vazura unisti Partizan!!!
s

smejurija

pre 4 meseca

Ponovo dizanje cene za kralja sklanjalica a onda kao Rikardo ode za milion
c

cirkus...

pre 4 meseca

Jaoooooo kakve lazi za decu
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

I kako da zvezdanka ne osvoji titulu OPET? Pa ko ce nama da igra???? Alo bre,lopovi MARS IZ PARTIZANA!!!! OPET gledate da napunite dzepove,a Partizan neka se krpi.😡😡😡😡
K

Kad je novi protest GROBARA?

pre 4 meseca

Uprava napolje. Gde nam je mesecima novi predsednik kluba? Zašto Vazura, Kralj i svi iz Skupštine Partizana ne podnesu ostavke? Da li se Partizan namerno sabotira?