Bomba iz Italije: Milan hoće odmah Lazetića, poslao je Zvezdi 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.01.22. | 12:56

Tutomerkato tvrdi da je posao blizu realizacije

Pričalo se o tome jesenas, potom je u igru ušao Torino, ali člni se da je Milan aktuelizovao priču oko dovođenja napadača Crvene zvezde Marka Lazetića. Tako bar piše italijanski sajt Tutomerkato, uz informaciju da je rukovodstvo Rosonera poslalo ponudu crveno-belima tešku 5.000.000 evra.

Prema informacijama brojnih novinara sa Apeninskog poluostrva Milan želi odmah Marka Lazetića, omladinskog reprezentativca Srbije rođenog 2004. godine. Skauti sedmostrukog prvaka Evrope tokom jesenje polusezone uživo su pratili igre talentovanog napadača. Bili su prisutni i na oktobarskom derbiju kada je Lazetić u drugom poluvremenu dobio šansu i imao vrlo zapaženu rolu.

Izabrane vesti

Međutim, Milan je potom ućutao, čak se verovalo da je odustao od projekta dovođenja srpskog napadača. Torino je nudio crveno-belima 3.000.000 evra, bonuse i procente od dalje prodaje. Zvezda je sa druge strane želela fiksno obeštećenje od 5.000.000 evra.

Rat živaca je trajao, ali je izgleda Milan spreman da zadovolji zahteve čelnika Crvene zvezde.

Praktično, Lazetiću se otvorio put ka Milanu posle odluke tog kluba da ne otkupi ugovor Pjetra Pelegrija iz Monaka. Kneževi su se odlučili da pošalju u Torino Pelegrija, i potraže novog napadača, koji bi bio treća opcija. Jasno je da Zlatan Ibrahimović prva devetka, dok tu ulogu mogu da pokriju Leao i hrvatski reprezentativac Rebić.

Međutim, u slučaju da završi transfer u Milano, Lazetić bi napravio veliki skok u karijeri.

Omladinski reprezentativac Srbije je bio jedan od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde koji je osvojio titulu pod komandom Marka Neđića. Potom je prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar, gde je na 14 utakmica postigao četiri gola. Ove sezone upisao je 14 nastupa i premijerni gol u seniorskom timu Crvene zvezde u Lazarevcu.


tagovi

Marko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara