Komentari na vest

Borjan gledao šou Zvezdinog bisera: Maksimović pasom pocepao odbranu, pa odapeo strelu

F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Svidjaju mi se ovakvi projekti sa mladim igračima. Svidja mi se i način na koji Grafičar igra i kako ih trener vodi. Bilo bi dobro Nedjića pridružiti povremeno Baharu u prvi tim i spremati ga za prvog trenera jednog dana kada Bahar ode. Pre neko veče gledam Salcburg protiv Intera prosek godina 21. Najstariji igrač u postavi Aleksa Terzić koji je ‘99. godište, svi ostali 2000. i mladje i na kraju ih jedva Inter dobio 4:3.
L

LazzzzZZAR

pre 9 meseci

0 prodatih talenata zadnjih 10god, jedina svetla tacka Grujic, Radonjica i Racica ne zelim da pominjem kao i Erakovica. Zvezda nikad nece umeti da napravi igraca, pruzi mu sansu sa 16/17god i proda ga sa 18-19 za 20M..

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Mali Maksimovic je cudo od deteta. Ima ono mangupsko u nacinu na koji igra, tu sportsku drskost, a sto je neophodno da bi postao strasan igrac. Odavno mi se ovako neko nije svideo. Dobri su i ostali decaci. Bravo. Bravo i za sefa.
S

Sekcija Lajkovac

pre 9 meseci

Ofk Beograd i Graficar u super ligu!
t

taman

pre 9 meseci

Da celo prvenstvo igraju samo sa filijalama...izbace Partizan i TSC i juhuhuuu
?

???

pre 9 meseci

Graficar kida. Kad su ovako razbili jedinstvo, stv su dobri
V

Veljko9

pre 9 meseci

Dzabe kad zvezda ne ume sa mladim igracima, evo ga Sljivic greje klupu, Mituljkici 20god i vrte se po pozajmicama, Stankovic i Radulovic besplatno +50%... Sramota!