Komentari na vest

Borjan: Želim da oborimo sve klupske rekorde

D

Del.p

pre oko 3 godine

7. Zvezdina zvezda.
C

Cccc

pre oko 3 godine

Momci su izbili novinarima u Srbiji adut iz ruku, neće više moći spominjati koliko je partizan dobio utakmica u nizu. Zvezdu nisu ni dosad pominjali pa nadam se i odsad.
D

Dobrodosli u srpski fudbal

pre oko 3 godine

E moj prijatelju, cidtog fudbala nema. To svi znamo. Ako je cisto da zvezda od duple krune Partizana 2026/17 odigra 133 prvenstvene utakmice i pobedi 117 puta, 12 puta remizira i izgubi 4 meca. To je srvarno apsurd, pa i Steaua za vreme strahovladavine Čauseskua nije imala toliko “uspeha”.
9

951357

pre oko 3 godine

Videli smo danas sve. Izmedju ostalog i to ciji je niz pravi a ciji lazan.
n

neko treci

pre oko 3 godine

O cemu pricas leba ti, zadnjih 30 godina se fudbal kod nas svodi samo na crno ili crveno bele, sta je cudno u tome sta si napisao? Dal zvezda i partizan nece gubiti utakmice od lucana, macve, novog pazara???
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

Ali jeste Partizan u vreme SPS-a samo što si ti mali pa ne pamtiš to. U diktatorski nastrojenim državama uvek neki klub ima svoje "trenutke". Samo zavisi za koga navija diktator ili ekipa oko njega.
F

Familija

pre oko 3 godine

Samo napred gazi familijo
P

PukoPatlidzan

pre oko 3 godine

Pregazila ih Zvezda danas lagano
Z

Zvezdas21

pre oko 3 godine

Dogodine u...
.

...12

pre oko 3 godine

Ponekad se pitam da li sam ikad imao priliku da na domacoj sceni gledam cist fudbal.Ne samo u ovoj zvezdinoj eri,nego i onoj oartizanovoj,ne vidim svrhu biti simpatizer nekog kluba kada u ligi postoje dva tima kojima se periodicno podvladjuje zatitulu.Dugo vec ne pratim nas fudbal ali sam hteo da pogledam danasnji derbi.Da bih onda negde cuo informaciju kako oba kluba imaju vec niz od skoro 20 vezanih oobeda.Pa ima li to igde sem kod nas.Mene bi zaista bilo sramota da u takvim uslovima igram za sampiona ili vicesamp.ova nasa liga je odavno ozbiljna krimino industrija gde vise nema mesta za prave ljubitelje fudbala,vec samo za adolescente koji se generacijama smenjuju.Da neko ne zameri i jasam bio jedan od tih klinaca.
9

951357

pre oko 3 godine

Ne lupaj molim te. Ako vec hoces cist fudbal, gledaj Zvezdu. Nije svaka utakmica cista, ali 90% njih jeste. Makar si u drugom delu sezone mogao da gledas odlicne utakmice Zvezde, koje su bile muske, postene, ciste, sa dosta golova. Gromadu batali da gledas, oni imaju 5 postenih u poslednja 5 meseca a i u tih pet su ih sudije dobro pogurale. Ne vidim zasto se toliko izjednacavaju Zvezda i Partizan, kada Zvezda igra bar 10x postenije.
l

ling long

pre oko 3 godine

@951357 Molim te ne pričaj gluposti, ova liga je čista glupost 20 ekipa je previšeee, vrh je 14 ekipa. U drugim ligama Partizan i Zvezda bi se borili za opstanak ili bi bili u sredini, ima par dobrih ekipa ovde ali ostali su užaš počevši od terena pa na dalje.... Da ne navodim ostalo
9

951357

pre oko 3 godine

@ling long - ja sam pricao samo o regularnosti utakmica vecitih. Slazem se da liga treba da ima minimalno 10, a maksimalno 14 ekipa, slazem se da su tereni uzas, stadioni isto, da se mnogo namesta, da se radi losa selekcija igraca, da se treneri bave i obucavaju igrace za neki fudbal od pre 30 godina, ali opet s obzirom na to koliko sve ne valja, jos i dobre rezultate imamo u Evropi, narocito Zvezda u poslednje vreme. Ali tako je kako je, i to da se promeni nece jer mnogima koji zapravo odlucuju o promenama odgovara ovakav sistem. Druga stvar, videli smo da je ova i ovakva Zvezda kadra da nadigra Milan koji je u tom trenutku prvi u Italiji, i to sa 10 igraca, sto ce reci da bi bar u Italiji bila minimum na sredini tabele a verovatno se borila za LE. Sto je odlicno, jer do pre 2 godine nismo imali ekipu kadru za tako nesto. Problem je sto kstale ekipe kaskaju za Zvezdom i Partizanom mnogo, a sve je to upravo zbog mesetarenja u ligi i razvodnjenog kvaliteta brojem ekipa. Kad na sve to dodas razliku u finansijama ekipa iz zapadne Evrope i nasih, i kad dodas debilne limitirajuce faktore broja stranaca i obavezu igranja bonusa, jos i nismo toliko losi kao sto deluje.
l

ling long

pre oko 3 godine

@951357 Uglavnom si u pravu što si napisao, ali ja samo želim kao i većina ljudi koji prate fudbal i sport uopšte, da se politika i sport ne mešaju, da se ne nameštaju titule, pare, sudije da se igra kao pre, neka pobedi bolji na terenu a ne prvo na stolu... I tako dalje, verovatno razumeš šta hoću da kažem
9

951357

pre oko 3 godine

@ling long - svi to zelimo, ali taj brod je otplovio i nece se vratiti u luku uskoro
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

Ali da bi stekao realniju sliku moraš pogledati i druge klubove i njihov kvalitet. Tada bi verovatno i shvatio da na žalost nije ni realno da neko uzme bodove Zvezdi ili Partizanu. Tek bi to izazvalo sumnju. A shvatio bi, ponovo na žalost, da je onaj krš što si juče gledao za klasu (jeste da zvuči nemoguće) bolji od ostatka lige. I to je realnost našeg loptanja, da ne kažem fudbala. To je već neki drugi sport.
G

Gost2020

pre oko 3 godine

Dok je Vučko na vlasti vi ste sve rekorde oborili i one dostižne i one nedostižne koji nisu oborili čak i najveći klubovi sveta. Da imaš za 4 godine 117 pobede 12 remija i 4 poraza to nigde nije viđeno, ali kad dođe Evropa hvala Bogu tamo vas trpaju svi....
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

Pa vi to iz iskustva pricate iz vremena Toleta i Tadica :D
r

re>2o2o

pre oko 3 godine

Bolji cutati da drugi samo sumnjaju da si glup, nego da progovoris nesto i time razbijes svaku sumnju. Brukas se covece.
G

Gost1204

pre oko 3 godine

Za 4 godine koliko on osvaja trofeje,vas u evropi nema,vise ste 4 godine smesni u nasem prvenstvu, a u evropi da ne pricamo
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Pa slucajno imamo odlican tim, 4 sezone redovno igramo Evropu a to nam sigurno nije Vucic sredio. Prihvati da se dobro radi u klubu i da smo sjajni i gledaj u svoje dvoriste. Sve dok krivca trazite u Vucicu nece vam biti bolje, cistite svoje dvoriste i ne prosipajte bodove na svakom koraku, zaostajete preko 100 bodova u 4 sezone, stidite se!
9

951357

pre oko 3 godine

I opet - otkad je on na vlasti Partizan ima vise trofeja od Zvezde, tako da to ne pije vodu. Drugo, otkad je on tu vama je vise puta placena licenca sto Zvezdi nije uradjeno. Tako da, zahvali se coveku i ne lazi i sebe i nas.