Milan Borjan (©Starsport)
Milan Borjan (©Starsport)

Borjan: Želim da oborimo sve klupske rekorde

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.04.21. | 22:37

Zvezdin kapiten očekuje duplu krunu

U 164. večitom derbiju fudbaleri Crvene zvezde upisali su 18. uzastopnu prvenstvenu pobedu. Partizan je savladan 1:0 i sada zaostaje 12 bodova razlike.

Četvrta uzastopna titula je na dohvat ruke, što bi bio klupski rekord. Ne prvi za ovu generaciju crveno-belih, a Milan Borjan priželjkuje da ih bude još mnogo.

Izabrane vesti

"Smatram da smo odlično odigrali meč. Prvo poluvreme je bilo malo teže, a u drugom delu igre smo pokazali karakter i veliku želju. Borili smo se kao lavovi na ovom meču. Uspeli smo da postignemo gol i da dođemo do pobede. Kao kapiten tima mogu da kažem, da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, čitav klub i naravno navijače. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da dignute glave nastavimo da ređamo uspehe. Ovo je fantastičan niz i želim da nastavimo da obaramo sve klupske rekorde", izjavio je Zvezdin golman posle utakmice.

Govorio je i o odnosima u timu, koje smatra veoma bitnim za ostvarivanje dobrih rezultata.

"Atmosfera u svlačionici je fantastična, a to pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Funkcionišemo kao pravi tim, što je jedan od uslova da bi se ređali ovakvi uspesi. Želim da nastavimo u ovom ritmu. Čeka nas utakmica sa Javorom u nedelju i moramo da budemo maksimalno fokusirani u svakom meču, pa da onda polako privodimo prvenstvo kraju".

Crvena zvezda će igrati u polufinalu Kupa Srbije, u kom su još Partizan, Radnik i Vojvodina, tako da ima priliku da osvoji duplu krunu. Poslednji put pehar Kupa podignut je 2012. godine.

"Crvena zvezda uvek ide na duplu krunu. Smatram da to možemo da ostvarimo ove sezone i hrabro ćemo se boriti kako bismo ostvarili cilj. Pokazali smo večeras da smo ozbiljni konkurenti za osvajanje oba trofeja. Smatram da je cela sezona pokazatelj da smo na odličnom putu i nadam se da ćemo uskoro obradovati sve kojima je Crvena zvezda u srcu", zaključio je Milan Borjan.



tagovi

Milan BorjanFK Crvena zvezda164. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara