Komentari na vest

Borusija Dortmund u problemu sa štoperima, ozbiljno razmatra bisera Zvezde kao rešenje

F

Fontana9

pre 10 meseci

Ako igra kao tata onda vredi 35 m i 85% od sledece prodaje.
l

lazzzzzaaar

pre 10 meseci

Ko mu je tata?
X

Xlxl

pre 10 meseci

Kako može da bude opcija za Borusiju a ne može za Zvezdu, budimo realni Borusija je viši nivo fudbala?! Kalo ovaj Drkušič nije interesantan Borusiji, nemoj da se zezamo Drkušić je prezime loše za imidž kluba, bar na ovim prostorima?!
g

gorankg

pre 10 meseci

Neznam da li se uopste secate koliki su bili transferi zvezde pre jedno desetak godina...a koliki su danas...mislim nije me nesto ni briga,ja volim da gledam dobar fudbal i da imamo rezultate sa nasim klubom,ali...ali...ali znaci i kad dobro prodamo nekog,a da taj neko posle i uradi negde nesto...
d

dr Marko

pre 10 meseci

obavezni % plus € i da se pozdravljamo odmah
c

ciki123

pre 10 meseci

5 miliona € + 15% od sledeće prodaje i srećan put
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Iskreno ne verujem da ce sad da ga prodaju jos je rano da ode da ostane par godina pa onda neka ide.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Priznajem da sam bio jako skeptican na pocetku ali sad skidam kapu doktoru Terzicu i verujem da ce uz pomoc Mrkele i novog trenera doneti pravu odluku (sedeće do kasno u noć) i prodati Lukića za masne novce. Hteli to da priznamo ili ne, dr Terzic je postao nas Zdravko Mamic koji prodaje igrace za ozbiljne novce i to iskljucivo u ligu petice. A ovo je tek početak!
M

Misko123

pre 10 meseci

Jel` to vazi i za Erakovica...
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Bolje priznaj da imaš problem u glavi. Svako ko ima gram mozga vidi da je tvoj tekst čist sarkazam, da u svim ostalim komentarima mučki prizivaš Zvezdu i Zvezdine strance. Već uveliko su te svi provalili da više i nema potrebe da ti odgovaram na komentar.
V

Vrhovni

pre 10 meseci

Decko ne lupaj gluposti, koji veliki transfer. Erakovic je otisao za pare koje zvezda dobija od Gasproma za sponzorski ugovor plus najvise milion, dva....kakvih 7 miliona to je najveca laz kao i sve u ovoj drzavi...
d

dr. hyypia

pre 10 meseci

Da se ne lazemo 3 milke i neka ga nose. Nije talenat kao erakovic i jako je spor za moderan fudbal.
M

MirkoBre

pre 10 meseci

Prodace ga terza ko dzak krompira ...
H

Herakle

pre 10 meseci

15 miliona i nosi
B

Bubanj

pre 10 meseci

Ne mogu da razumem logiku da ga Borusija Dortmund ( Borusija Dortmund! ) vidi u rotiaciji,a mi ne i pored svih nabrojanih igraca. Tu nesto ne stima. Ili je ovo novinarska "podvala" ili neko zeza sportskog direktora Borusije. Da je Borusija bila zainteresovana za Erakovica,mogu da razumem. Mlad,igra konstantno,reprezentativac,skuplji da,skoro duplo,ali,"gotov" igrac,a Lekovic tek u razvoju,pa jos i da im bude u rotaciji. Nema logike,ama bas nikakve.
B

Bavaria

pre 10 meseci

Druže,pratim dešavanja u Nemačkoj i jedno je sigurno,i Dortmund i Bayern su zagrizli za malog.To već noje tajna i piše se po sportskim novinama.E sad,zavisi od dosta faktora ali najrealnije je da mali ide u Bundes ligu.
C

Cccc

pre 10 meseci

Dace to Terza za 1200000 € najvise.
v

vbds

pre 10 meseci

Daniel Daga Nigerijac vrhunski igrač 2007 godište. Terza reaguj! Dovodi ga umesto Ada za vezni red.
S

Sa

pre 10 meseci

16 god, da igra LŠ. Brate ti se zezaš.
h

haha

pre 10 meseci

nije ti ovo menadzer pa eksplodira i prodas ga za 10 miliona
P

Pocinje

pre 10 meseci

Guranje , za sest meseci ako ne i pre dolazi poziv u A reprezentaciju pa licitiranje
c

cjepka123

pre 10 meseci

Ne dati ga ispod 10 mil i procenata!
Š

Šahmat

pre 10 meseci

10m+20%
Č

Čupo brate

pre 10 meseci

Bukvalno, kao da sam juče čitao iste komentare za Čupu 🙄🙄🙄
L

Lazaros

pre 10 meseci

Dobili 100 miliona od Gvardiola, i sad ga prodajte za 2_3 miliona!! Treba da daju dobre pare za njega, jer i mi dajemo za neke igrače pa ko nam garantuje da ce da uspeju!! A imali smo promašaja koliko hocemo, pa ko nas sisa!!!
v

vidoviti

pre 10 meseci

Da se mali Djuric prezivao Lekovic imao bi sada status u Zvezdi kao Stamenic i Mitrovic,a Lekovic bi u Sloveniji bio rezerva ako bi ga uopste i uzeli.Koliko prezime nekad znaci....
L

Legolass

pre 10 meseci

E moj prijatelju, tek u slučaju ovog deteta možeš pričati o značenju prezimena... Ipak, mislim da mali ima lepu budućnost, naravno uz kvalitetan rad. Pozdrav!
v

vidoviti

pre 10 meseci

Gledao sam i jednog i drugog pretpostavljam da si i ti,Djuric je bio vodja na terenu i imao je uvek "onu stvar" Dok Lekovic ne,sem visine nista,prijatelju daj boze da zaradimo na njemu 20m i da igra top,moja poenta je da su se ogresili o Djurica.
G

Gost1234

pre 10 meseci

Gde igra Djuric sada???
I

Izvor

pre 10 meseci

Grobari i ostali komentatori moraju znati da vest o interesovanju Dortmunda, Bajerna i Lajpciga nije plasirao Treza niti naš medij, već nemački Sport 1.
K

Kon

pre 10 meseci

Borusija u problemu sa štoperima,a sa Lekovićem rešavaju probleme? U bajke više ni deca ne veruju, možda poneki terzijaner veruje ovakve priče. Pruceva traži Zenit, 3m.evra,Lekovića Borusija 4m,a oni završe u Ofk-u,ili završe kap Motika, Nikolić.
A

Aco CZ

pre 10 meseci

Ako ga prodaju, treba da vrate Djurica iz Slovenije.
g

gc

pre 10 meseci

Volim zvezdu,ali je naslov smešan....zar bi oni malog lekovica za startnih 11?
s

siuks

pre 10 meseci

Mrkela radi dobar posao ??? Pa on se ne pita ni za nabavku toalet papira u Zvezdi.
m

monteroo

pre 10 meseci

U al ste pojacali....bajern, Dortmund ko je sledeci.... Njemu bi sad legla godina u Cuki...da malo dobije na rutini,osecaju....od pankova je bolji..mladji..a kad je onom drvetu koristilo i klincu ce.
M

Mjv

pre 10 meseci

Pripremaju nas ovi da ode u neku bragu za 3 miliona
L

Lijo

pre 10 meseci

Šta fali da ode za Bragu?
S

Steva ns

pre 10 meseci

Njegova prodaja kompletna glupost uz spajića dragovića degeneka pa i mijailovića ima samo da napreduje
C

Chiki Lav

pre 10 meseci

Odmah ga topnite, dok ne provale da je tanak kao žilet, ne može vodu da nosi Čupi!!
L

Laki92

pre 10 meseci

Ja prihvatam da ja možda nisam u pravu, ali ja ne znam kakve vi bajke pišete ovde o nekim milionima i procentima za ovog dečka. Možda ste u pravu, ali čujemo se za godinu/dve.
C

CaleB pravi

pre 10 meseci

Da, da....veoma simpaticna vest...jedna od onih iz rubrike "nikad se nije desilo". A ja bih jos dodao - niti ce se desiti. Osim, osim.....ako nije rec o nekoj Borusiji iz Cicevca..ili Donjih strnjika.
s

smf

pre 10 meseci

Ako mozemo da izvucemo bar 5 miliona i procente odmah ga prodati. Sansu u prvom timu nece dobiti pored Degeneka, Dragovica i sada Mijailovica koji igra sad 3. stopera. a iskreno nije bolji od njih niti je bio bolji od Erakovica. Prodati njega i zatvoriti tih planiranih 12 miliona od transfera o kojima prica Terzic.
e

eeeej

pre 10 meseci

Klub mora da postavi standarde po pitanju transfera.Dosta je bilo na ,,dodjem ti"fazona i fora ..... Na rukovodstvu je da odluci,dali ce prodati decka ili da ostane u ekipi.Ako bude prodaje, ispod 5 miliona i nekih 15 procenta od buduce prodaje.
А

Аb

pre 10 meseci

10m i 10%... Pa izvolite...
G

GOST 510

pre 10 meseci

On bi trebao da bude kapiten u klubu u rangu zvezde pa da jedna Borusija uopšte razmišlja o njemu. On ako nije u prvom timu i ne odskače onda nije ni za Ferencvaroš a ne za Borusiju.

AvantiStellaRossa

pre 10 meseci

Moze dajte 6 ili 7 miliona i eto vam ga
7

7346

pre 10 meseci

U prethodnom periodu pokazao je da poseduje ogroman potencijal. Nalazi se u odličnom okruženju, gde može mnogo da napreduje, uz iskusne saigrače i kvalitetnog trenera. Nadam se da će ostati i postati stub odbrane, mada je to malo verovatno. U svakom slučaju, zvezda se pokazuje kao dobro okruženje za mlade igrače što je stvarno lepo videti.
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Bild je ozbiljan izvor, izgleda da je na pomolu prodaja. Bolje je da ga Zvezda proda i da se razvija u odličnoj sredini bez pritiska javnosti jer mu je tata bio fudbalski funkcioner. Ovako dati ga uz solidne procente 15-20% od dalje prodaje, uz 4 M je sasvim dobar potez za klub. Sa druge strane Borusija dobija mladog talentovanog igrača sa reprezentativnim pedigreom iz mlađih kategorija. Svuda štoperi kasnije sazrevaju. Zvezda pak može da vrati Ðurića iz Slovenije da bude alternativa.
K

Krupanj

pre 10 meseci

bild je bukvalno tabloidcina na nivou Informera, o cemu pricas ti?
m

milo123

pre 10 meseci

Ono što Bild objavi to se i ostvari.
1

10.mil cena

pre 10 meseci

NEKA DAJU 10 MIL.I MOZE DA IDE...JEDINO TAKO!
K

Krupanj

pre 10 meseci

Moze Borusijo, frke nema, 15 miliona i klinac je vas. Ispod toga mozete samo svratiti do suvenir shop-a i kupiti privezak za kljuceve.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Apelujem jos jednom na Mozzart auditorij da mi ne kradu nik jer verujem da na ovom portalu imam reputaciju koju sticem godinama a i veoma smislenum komentarima. Hvala unapred. Apropo ove vesti, smatram da ga treba prodati jer moze da prica ko sta hoce ali cinjenica je da Mrkela radi preozbiljan posao. Onako znalački te će sve ovo lepo posložiti i bez ovog mališa. AKO TREBA JA I ZIVOT CU DA DAM I CEO SVET NEK ZNA DA ZVEZDU VOLIM JA!
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Ahahaha, lepo je što si ostavio baš ovakav komentar, da se svi ovde još jednom uvere da nisi navijač Zvezde, i da kradeš Zvezdaške Nikove pogotovo moj Nik. Mrtvo ladno je na kraju otpevao partizanovu pesmu, samo što je umesto partizan u tekstu pesme stavio Zvezda. Eeee mali mali sitna si ti riba, treba ti jedno 30ak godina redovnog hardcor navijanja na stadionu pa da bi mogao samnom da se nadmećeš u bilo čemu. Zamolio bih Gospodu iz Mocarta da mi puste komentar, hvala.
B

Brate ne

pre 10 meseci

Ne razumem, zašto mu repliciraš.Kad već svi znamo, da to nisi ti, svako ko prati komentare, već zna ko šta piše. Ja mogu da pogodim iz prve, ko je taj lik. Taj ima više nikova, a glavni mu je Kalčopolista, i čovek je ovde samo da provocira, zato brate opušteno.
m

maestro

pre 10 meseci

Ponuda Reala odbijena...tako da Borusija mora da mnogo vise
o

ofk beograd

pre 10 meseci

Decko je drvo. Videlo na mecu sa Fiorentinom kako je skroz nepotrebno zamalo slomio nogu Kuameu, totalno nepotreban, nerezonski faul, na sredini terena na prijateljskog utakmci. Decko ce brzo u Graficar.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Ajde bre više, videli ovce pa ajde da ih šišamo. Plaćaju igrače 10, 20, 30 miliona evra, pa ih prodaju za 80, 90, 100+ miliona evra, a nas hoće da vaćare za par miliona, hoće mladog talenta. Da su pametni u Zvezdi pa da kažu 10 miliona plus 10 posto, pa vodi.
B

BicuSlobodan

pre 10 meseci

Možda je on još veći talenat od Erakovića, ali ja ne vidim da Borusija Dortmund juri njega koji nije odigrao nekoliko utakmica ozbiljnig fudbala a nije jurila npr Erakovića.
S

Sashki85

pre 10 meseci

Jedino njima ili red bulu prodati uz paklene procente. Jedino oni ni znaju da prepoznaju mlad potencijal (zeka izuzetak 🤭) pa ga onda prodaju ovim arapima ili amerikancima za papreno obeštećenje, primer mladog hrvata 100 miliona.
m

moze

pre 10 meseci

par mil i obavezno 20% od naredne ako ne i vise.
S

Sashki85

pre 10 meseci

Ne brini. Prodaće ga za nekih 6 miliona (to je kao dobro za ne provereno igrača) bez procenata, al ce dr Mr da uzme 10% ispod stola.