Komentari na vest

Braga se pojačava pred TSC: Dovela najmlađeg strelca u istoriji Mančester Sitija i prebacila 20.000.000 evra

e

eeeee

pre 10 meseci

bragaaaaa 4 klub u portugalu,onoooo...potrosi kolko zvezda za 5 sezona za pojacanja,komedija
c

cjepka123

pre 10 meseci

Tsc je od nikakvog partizana primio tri komada, jedino činjenica da su u fazi priprema može spasiti Tsc da tamo ne primi više od 5.U svakom slučaju, pravi ljubitelji fudbala će ih podržati.Ove druge ne bih da komentarišem.
F

FS

pre 10 meseci

Ne mogu da verujem da nasi ljudi navijaju u evropi protiv nasih klubova, to samo Srbi mogu zato nam se desila oluja, kosovo itd i ko zna sta je sledece… ona recenica “Ne daj Boze da se Srbi sloze” iscezla je odavno, i nema nam spasa tonemo sve dublje i dublje a uvek trazimo krivca u drugome a sami smo sebi neprijatelji evo i ovo je jedan od primera (totalna banalna stvar jedna obicna utakmica)!!!!
1

156

pre 10 meseci

Ajmoo Braga razvalite ih💪💪
K

Kanselo

pre 10 meseci

Braga se pojačava,a TSC prodaje najbolje igrače.Da su otkupili Luku Ilića,pa ga prodali na zimu za duplo veći novac,a dobili bi kvalitetnog igrača na sredini.Ovako teško da će nekog da pobede.Samo će da upropaste koeficijent.
p

podesen

pre 10 meseci

Daj Boze da si u pravu.
Х

Хххх

pre 10 meseci

А шта са Луком Илићем би прошли Брагу? Звезда питање да ли би прошла Брагу, Брага је озбиљна екипа која има сјајан напад и уме да игра на дуги напад меље противника миц по миц, а то ниједној нашој екипи не одговара али уме да игра и деректно што је опет проблем гледао сам их против Роме има ту преозбиљних играча…
r

robards

pre 10 meseci

Napred Braga!