Komentari na vest

„Bravo Partizan lavljeg srca“: Prošle 34 godine od kultnog meča u Glazgovu (VIDEO)

M

Moram priznati

pre 7 meseci

Bio sam na prvom meču. Sa ove distance, zar samm tololo star. U Mostaruneprocjenljivo. Kakvo navijanje ozvučenje, kiša ludilo. Milonević i Đurđević. Kakva vremena, djeco moja, ne vređJte se po portalimanego uživajte u pravim mečevima, nije bitno ko ih igra. Mržnja vam ništa dobroga donjeti neće. To su bili fudbalski klasici. Pozdravljam vas sve. Slučajno vidjeh naslov, i prisjetih se, fenomenalan text i naslov, a vremena neponovljiva!
B

Bane15

pre 7 meseci

Da li se ovo moze smatrati sada najvecim uspjehom jugoslovenskog i srpskog fudbala? Jos trofej dobili...puni su trofeja. Od trofeja za TOP 8, stative Ilica, pobjeda protiv treceg tima Mancestera 0-1, 15 minuta prvaci Evrope...ejjj malo li je ?
G

GdeSuTrofeji

pre 7 meseci

Ovi slave i obeležavaju dan kada im je Seltik napunio mrežu do vrha:)))))Očekuje se da proslave i dan kada su Danci ugurali peticu:))))Mali klub samo takve dane može da slavi i obeležava, a u trofejnoj sali stoji busen iz Brisela kao najveći trofej ikada osvojen:)))Još kada krenu da plaćaju razne koji dođu da odmah po dolasku viču kako je najveći klub ili kako reče ovaj neki Italijan kod Muljaja gigant, onda je sve jasno da je gigant od papira:))))
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Zvezda je ovakvih utakmica imala jedno 50.
G

Gost nedragi

pre 7 meseci

Gol za 2:2 nije postigao Milan-Kempes Djurdjevic,vec Aleksandar Djordjevic.
L

Luja

pre 7 meseci

A ko su ta dvojica?
G

Gost nedragi

pre 7 meseci

@Luja Kad' porastes kazace ti se samo,Lujo mali!
B

Boki kg

pre 7 meseci

Prijem Spasića pa centaršut, gol Milka koji lomi dva puta golmana Seltika u ovoj sadašnjoj ligi može samo da se sanja..
P

Prvo te mi koristimo

pre 7 meseci

I ako popiješ flašu viskija prije spavanja...Šalu na stranu,taj kvalitet je postojao jer igrači nisu mogli u inostranstvo prije 28 godine.Da je neko prodao nekog poput Vlahovića ili Jovića,godinama bi okajavao grijehe u zeničkoj željezari..I to pod uslovom da se primjerno ponašao..
D

Deno

pre 7 meseci

Pandurovic kriv za sve golove .Lose reakcije i kretanje kod svih golova.
B

Bata Krstaja

pre 7 meseci

Nije Pandurović nego Ranko Stojić.
B

Branko8 no

pre 7 meseci

A da nije Omerović
B

Bata Krstaja

pre 7 meseci

Izvinjavam se, greška. Ipak je branio Pandur.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Jubilarna 34 godina od poraza LOL
D

Dexaman

pre 7 meseci

Ali, tzv. navijači Zvezde sa svojim komentarima...Nevidjeni ste hit...A toliko se plašite tog "malog" kluba, koji je u nikad goroj situaciji u istoriji, da ne smete ni derbi da odigrate...Neka mi ne zamere na komentaru pravi navijači Zvezde, oni koji znaju za čast i dostojanstvo, jer na njih se ovo ne odnosi...
r

re>dexamen

pre 7 meseci

Ko se plasi covece, zar ne vidis da vas cela drzava gura, imali ste tri prelaza u tri utakmice. Na derbiju bi opet sigurno bio neki penal za vas, ili bi vasi mesari povredili ove nase fudbalere pred jako bitan mec LS. Pa pogledaj vasrg Nikolica ili Belica. Oci pune mrznje. Osvojiste 9 bodova na tri meca, a niste zasluzili ni dva. I vas se neko plasi. Sta ste vi mini Barselona, nepobediva ekipa koja je od omladinaca iz Danske primila 6 golova, onda izgubila od prosecnog Fenera.
D

Dexaman

pre 7 meseci

@re>dexamen S obzirom da si se prepoznao u mom komentaru, a i po načinu pisanja, pretpostavljam da se radi o napaljenom srednjoškolcu, tako da ne bih previše sučeljavao činjenice sa tobom jer nema svrhe...Idi čitaj i komentariši vesti o tvom klubu, a ne ovde...
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Kakav cirkus 🤣🤣🤣🤣
Z

ZvezdaCrvena

pre 7 meseci

Ova i utakmica protiv KPR su najveće pobede u 78 godina postojanja FK Gromada. Zato su njihovi navijači isfrustrirani, još kad ih podsetiš da je Crvena Zvezda kroz svoju istoriju pobeđivala Real, Liverpul, Arsenal, Bajern... oni kreću da proklinju svoju sudbinu i onog ko ih je nagovorio da navijaju za pogrešan klub.
N

Nejbi

pre 7 meseci

Zato Zvezdu sad tambuta ko stigne. Stisnite petlju pa da odigramo tu tekmu (nekadasnji derbi)
B

Bijeljina RS

pre 7 meseci

Zvezda Crvena--- Ponosan sam sto navijam za FK.Partizan,tim koji je u svojih 78 godina postojanja zabiljezio pobjede nad svim kontinentima i nad najvecim timovima sirom planete pocevsi od Santosa, Boke Juniors, Botafoga,Honveda, Real Madrida, Milana, Mancester Junajteda, Seltika, Verdera,Nanta,Anderlehta,Steaue, itd.itr. i ni od jednog svjetskog i evropskog velikana nije kao FK.CZ,nakantavan sa 10, vise puta sa 9 komada, pa 8 komada od izvjesne Polonije a da ne pricamo o nakantavanju sa 7 ,6, 5 i 4 komada, sto se to mnogo puta desilo FK.CZ. Partizan jeste gubio utakmice visokim rezultatima i to iskljucivo od klubova manje reputacije od Partizana izuzev Fejnorda pre 15 mjeseci Vidim druze da pominjes partizanovih 6 komada od kako kazes djece danskog Nordsjaellanda, a neces da kazes da su ta djeca ako su djeca pred revans sa Partizanom u Beogradu u derbiju danskog prvenstva 6.kolo sa 3:0 a moglo je biti i vise nego sto su dali Partizanu ---( pogledaj YT snimak )--- rasturili na proste cinioce tim MIDTJYLLANDA koji je pre samo 18 mjeseci u LE nadigrao i pobijedio CZ usred Beograda sa 1:0..
Z

ZvezdaCrvena

pre 7 meseci

Bijeljina RS - Kad ste vi pobedili Milan i Real?Ti si pomešao fudbal i košarku. A timove nivoa Verdera, Anderlehta, Nanta i Steaue Zvezda je pobedila na desetine puta.To nisam hteo ni da pišem, to se podrazumeva. Napisao sam samo top klubove u Evropi.A 6 komada od Danaca nisam pomenuo, ne znam ni kako se piše ime tog kluba koji vas izuo iz cipela.

O Partizane ti nepobediv si

pre 7 meseci

Ja cu da vam napisem kada je Partizan pobedio Real vi i ne poznajete istoriju Partizana ali znate kao sve u prvom ucescu u kupu sampiona u cetvrtfinalu pobedio je Real sa 3-0 ali je Real prosao dalje nevidjenom kradjom u Madridu ukupno je bilo 4-3.
B

Bane15

pre 7 meseci

Nejbi....evo necemo da igramo sada jer nam se tako moze. A tako ce biti jos slijedecih sto godina...jel ti krivo? Moze nam se. Igracemo kada budemo ocjenili da cemo vas zgaziti...jel sad jasnije
Ž

ŽJ

pre 7 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
k

ko juče se

pre 7 meseci

sećam radio prenosa....jedna od najdražih utakmica!!!!
k

ko bi drugi

pre 7 meseci

Ko sad slavi poraze? pa naravno mali klub komsije malog
s

spakuj torbu

pre 7 meseci

i kreni u školu...
a

arroyo

pre 7 meseci

lepse vreme bilo, a sad klinci tiktokeri i besposleni kladionicari samo umeju da se prepucavaju jer su im mozgovi isprani
j

jsd cirkus

pre 7 meseci

Najveci uspeh od stative protiv Reala...
N

Nejbi

pre 7 meseci

Tekma je 6og Decemra (nekadasnji derbi) sudija Terza. Valjda bar nerjeseno da izvucete.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

poznajuci partizan i ovo je bio namestena utakmica 🤣🤣
D

Dexaman

pre 7 meseci

Legendarni meč...to je bio Partizan!
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Veliki uspeh 🤣🤣🤣🤣🤣
C

Cer

pre 7 meseci

A, dobro, nije u rangu vaseg nedavnog uspeha u Mancesteru, gde je Siti sutnuo 800 puta na gol, to svakako
B

Bane15

pre 7 meseci

Nama je sutnuo City 37 puta ali su zato vama skijasi trebali dati 20 a oni Talibani 15.
T

Top Gun

pre 7 meseci

Golac bio trener