Komentari na vest

Brazil izabrao novog selektora: Ima 61 godinu, vodio 20 klubova u karijeri

T

Trpke

pre 4 meseca

Ljudi I dalje zive u proslosti. Brazil NEMA svetsku klaus od igraca trenutno. Najblizi tome je cirkusant Vini
B

Bobek

pre 4 meseca

Ko zna,mozda bas sa njim naprave cudo za 3 godine.
d

dbenfika

pre 4 meseca

problem brazila je sto su igraci mekani,blago feminizirani.nemaju mentalnu snagu koja ih je nekada krasila.nestalo je i samopouzdanja.vise laju nego sto ujedaju
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Sa Konja na Magarca. Ovaj nema koga nije treniirla u Brazilskoj Ligi. Sigurno veliki strucnjak cim je svugde bio po godinu dana. Brazilski Savez smesniji i korumpirani jos veci od naseg. Nije mi jasno kakl su mogli da puste Sylvinha da trenira Shiiptare...A Covek bio igrac Barve,Citya,Arsenala...a Co Trener Brazila, Trener Lyona i Corintiansa
G

Gaizka

pre 4 meseca

Mišljenja sam da je najmanji problem u selektoru. Brazil ima prilično tanku generaciju igrača, potrebno im je par godina da neki talentu postanu igrači (Rodrigo, Endrick, Vitor Roque..). Tanki su na mnogim pozicijama (trenutno).
T

Tite

pre 4 meseca

Dorival Junior je 2022 osvojio kopa libertadores sa Flamengom u nokaut fazi na 7 utakmica Flamengo je postigao čak 18 golova a primio samo 2. Razbili su u osminifinala 8-1 u cetvrtfinalu 3-0 u polufinalu 6-1 i u finalu 1-0.
Ž

Žoga Bonito

pre 4 meseca

Lalatović dok dođe u njegove godine vodiće barem 50 klubova i to samo u Srbiji, a ovaj je ipak radio u Brazilu. Tako da nije ovaj ništa naspram našeg Lalata !