Komentari na vest

Brazilci imaju problem – samo Srbija i Hrvatska nisu bile njegov deo u poslednjih 20 godina

I

Inzogoud

pre preko 1 godinu

Nisu igrali poslednje 4 godine protiv evropskih reprezentacija zbog Lige nacija. Nemaju protiv koga da igraju, jer su svi zauzeti u prozorima kad se prijateljske igraju.
A

Assistent

pre preko 1 godinu

I ta tradicija moze nesto da znaci.Upravo sa m gledao skraceni snimak sa SP u Rusiji...Brazil jeste pobjedio ali i Srbija je imala svoje sanse,Stojkovic par dobrih intervencija,Veljkovic,Milenkovic,Kostic,Mitrovic,Zivkovic...da ne nabrajam dalje(igraci koji su i tada igrali)stariji iskusniji....imamo na cemu graditi optimizam...SA VJEROM U BOGA,SRETNO ORLOVI!!!
G

Gost333

pre preko 1 godinu

tako je bre ajmo orlovi!!!!
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Samo da ispostujemo dogovor iz svlacione hehe
M

Mnogo veliki

pre preko 1 godinu

Problem imaju Brazilci
N

Neko ko ne veruje informeru i kuriru

pre preko 1 godinu

Brazilci se ne plase ni Francuza... zasto bi se plasili nas kada su 10 puta kvalitetniji! Pre nego sto lupite minus iskreno razmislite da li smo blji od brazila.
p

plavac

pre preko 1 godinu

nismo bolji naravno,ali imamo i selektora i igru,ovaj ziheraš je klasični nemač pojma,a igračima je pompa ušla u glavu,ni ne razmišljaju o igri već o tome kako se bahanališu po riju na proslavi titule.nevezano i da izgubimo npr da ih sudije provuku zbog argentine i nemačke (videli smo kakav je teror od suđenja i koliko se preko sudija telediriguje utakmicama) neće ništa da urade zbog stava,kao što ništa i ne urade evo 20 godina.šampionski pristup imaju španci,laju na reprezentaciju,selektor drži svlačionicu zaključanom i pod 100 procentnom kontrolom,i videli smo rezultate.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Da li smo bolji? To je pogrešno poređenje pred utakmicu, jer tek treba da se vidi ko je bolji... Nismo jači od Brazila...ali u sportu neretko slabiji pobedi jer je bio bolji...