Komentari na vest

Budućnost je stigla: Vlahović u rangu Halanda, Sanča i Kena

G

Gost1111

pre oko 3 godine

Kurt hamrin?
K

KenetAnderson

pre oko 3 godine

Molba za autora teksta - neka potraži po internetu ime još jednog špica Fiorentine, zove se Gabrijel Batistuta, nije neki trag ostavio u klubu, samo 200 golova
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Pa sta zna dete ko je Batigol!! :)
S

Sve stoji ali

pre oko 3 godine

Zaboravili ste spomenuti Batistutu kada ste pominjali spiceve Fiorentine..
V

Vlahovic Artista

pre oko 3 godine

Vlahovic je izuzetno mlad tek 21 god, a jedan od najboljih napadaca u Seriji A u konkurenciji Ronalda, Ibre, Lukakua,Imobilea i dr. Dledeci klub verovatno Juve ili Bajern
U

U Firenci

pre oko 3 godine

Gradu umetnosti Dušan "Silni" piše nove stranice fudbalske istorije.Sjajni momci i fudbaleri on i Nikola Milenković
R

Radnik Teleoptika

pre oko 3 godine

Vazura je verovao u ovog momka kad je odlazio rekao mu je " ako ne postanes bolji od Ibrahimovica vrata Partizana ce ti zauvek biti zatvorena" zato sto se Vlahovic lozio na Ibru kao igraca i zato sto je veliki Partizanovac Vazura je znao kako da mu da motiv
M

Milorade

pre oko 3 godine

A da li je znao da da motiv radnicima Teleoptika u vidu plata ili i dalje kasne jedno 6-7 meseci i ceka se na Jojica da pocasti radnike
H

Hope

pre oko 3 godine

Verujem u ovog decka bice opasan napadac, ima talenat radi vredno i dokazuje to u delo,svidja mi se kada imaju uzor nekog igraca ubice i uce od njih. .Sto je najgore u reprezentaciji pored odlicne forme i da je drzi konstantno 2-3 sezone za redom opet ce biti zamena onom kome se konstantno ozivljava forma u reprezentaciji godinama.Nazalost kod nas se forma ne racuna jer mozes da sedis i na tribine(vec dokazan slucaj) a da budes prvi i ako si neko vreme u losoj formi.Vazno je imati coveka koji te gura.
D

Djovanela

pre oko 3 godine

E ovo je za mene uspeh.Nesto slicno sto je Jovic ucinio. Dati 15 golova u jednoj od pet najjacih liga Evrope sa samo 21 godinom je zaista nesto veliko. Mali je napredovao 300%. Dok je bio u Partizanu delovao mi je smesno,tromo i iskreno nisam ocekivao da ce toliku razliku napraviti ali se sada vidi napredak i to ogroman.Demantovao je moje misljenje.Zelim mu od srca da nastavi tako i da doprinese reprezentaciji. A njega vidim u nekom klubu tipa Bajerna ili Dortmunda. Mozda bas kao Luka Toni iz Fiorentine predje u Bajern. Mislim da bi resetao u Nemackoj. Ovi grobari velicaju onog Sadika koji daje golove Ponferdaniji,Lugu i Sabadelju.
R

Rocco Siffredi

pre oko 3 godine

Realno sad je bolji, a tek kad bude bio u Sadikovim godinama, ako ovako nastavi da se razvija bice top 5 napadaca na svetu. Samo da se ne upropasti kao Luka Jovic. Jos jedna stvar Vlahovic ima sansu da bude dosta bolji, ako nadje adekvatan klub za dalji napredak ili gazda fiorentine dobije podrsku gradskih vlasti za projekat evropske fiorentine. Objektivno mislim da je Vlahovicevih 15 veci uspeh nego Halandovih 21, iako je Haland trenutno bolji napadac. Dati 15 golova za violu koja je osrednji tim u italijanskoj ligi gde je tesko dati golove (iako sada pada vise golova nego poslednjih 15 godina) mnogo je teze nego u napadackoj ligi sa visokim tempom kakva je bundes log 21 u objektivno dosta jacem timu dortmunda.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Ako Lautaro ili Lukaku odu iz Intera, o čemu se uveliko piše (kažu da Lukaku već ima predugovor sa Sitijem), Dušan Silni bi bio savršen parnjak onom drugom koji ostaje. E, sad, pitanje je može li Inter naći finansijere i kupiti ga, ali bi bilo savršeno da to uradi, bar iz moje crno-bele i plavo-crne navijačke perspektive. :)
G

Gost007

pre oko 3 godine

A gde si to procitao?u lokalnim Somborskim novinama,Lukaku je izjavio da se nevraca vise u Englesku
V

Vixtra

pre oko 3 godine

@Gost Slušao sam komentatora na Areni prije par kola. Ako laže on, lažem i ja. Inače, bio bih oduševljen da Romelo i Lautaro nastave ovako i sledeće sezone.
I

Inter

pre oko 3 godine

Vixtra@ taj isti komentator je za jedno poluvreme rasprodao pola tima Intera, a Inter je po njemu Hakimija platio 20m, a ne 40+5m. Neko mu javio na poluvremenu da zestoko lupa gluposti, pa se u drugom poluvremenu smirio. A Lukaku ne moze da potpise predugovor sa drugim klubom, to moze da odradi samo igrac koji je usao u poslednjih pola godine ugovora sa aktuelnim klubom.
1

101

pre oko 3 godine

Sledeca Milan.
B

Bitno je

pre oko 3 godine

Decko je normalan u glavi i cvrsto na zemlji
x

xxl

pre oko 3 godine

Jos Vlahovic igra u ekipi koja je inferiornija u svojoj ligi nego sto su psg i dortmund u svojim ligama