Komentari na vest

Buongiorno Italia: I Maradona bi bio ponosan na ovaj Napoli

N

Nekoj Gost

pre preko 1 godinu

Sezona 2002/03, poslednata sezona so dve grupi vo Liga Shampioni, Milan startuvashe so chetiri pobedi i vo prvata i vo vtorata grupa :)
M

MisterDzo

pre preko 1 godinu

Napoli stvarno igra fin fudbal . E sad da li ce odrzati kontinuitet to ćemo videti ako nastave ovako sigurno da će osvojiti Italijansku ligu . Jel im po igri niko ne parira u Italiji . Inter se pogubio sve penzioneri . Juventus je Atletiko Madrid broj 2 čak i gori . Milan ništa naručito traze se jos . Roma sa Murinjovim Autobusima u odbrani nista . Atlanta nista posebno kiksare .
R

Raspade se

pre preko 1 godinu

serija A! Sve strucnjaci koji zive u proslosti. Samo engleska liga ima vise boljih ekipa i niko vise!! Milan, Juve, Inter, Napoli, Roma, pa cak Atalanta, Lacio, Fiorentina... Nemacka ima samo Bajern, francuska samo PSZ kojo su bolji. Pa nisu valjda Viljareal, Sevilja ili Valensija bolji?? A izgleda da ni Barsa nije jer sam siguram da su i i Milan i Juve a pogotovo Napoli jaci. Problem kalca su stadioni i visoka poreska politika. Ali i tonse resava. Polako. Kalco se vraca na velika vrata samo polako. Ni ta Premijer liga nece dugo....