Komentari na vest

Buongiorno Italia: Inter ne sme da ponovi grešku Napolija

M

Mikil

pre 2 meseca

Pantelic zalutao u analizama fudbala, analiticar za sve i svasta, istorija, politika, geopolitika, fudbal, zaista cudno koliku paznju mu daju pojedini mediji u srbiji i cg.

Aleksandar Pejak-Minda

pre 2 meseca

Bilo bi lepo kada bi administratori ovog meni dugo godina dragog i omiljenog sportskog portala malo manje ovako otvoreno pokazivali privrzenost i podrsku jednoj ekipi. Za slucaj da nekome nije ocigledno mislim na Inter. Mislim da nije u redu da se tako ocigledno podrzava jedan klub i da se svaki dan pisu jedni te isti hvalospevi bez obzira sto su ocigledno trenutno najjaci tim u Italiji. Molio bih redakciju da malo izbalansira vesti i ima na umu da postoje i drugi klubovi ciji navijaci zasluzuju da se informisu o aktuelnum desavanjima u istim.
R

Roberto Baggio99

pre 2 meseca

Ti mora da pratis ovaj portal 🤣🤣🤣od juce nisi svestan koga oni favoriziraju.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

@Aleksandar Decko, ne pratis ti dugo ovaj portal. O Interu se najmanje pise. Na Mocartu svi navijaju za juventus pa i Milan. A sad su stidljivo poceli da pisu o Interu jer ni oni nemaju kud. Ovakvi rezultati, brojke i igra se ne pamte.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

Kako ti ne smetaju tri teksta dnevno o Vlahovicu?
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Veliki sam navijač Milana, i samim tim igra Intera mi se nikada ne sviđa, i sve mislim ma dobijaju na foru, na sreću… i tako sve mislim evo već skoro druga godina, hahah A dosta sam ih podcenjivao ali to nije objektvno. I takođe sam napisao ovde komentar da će ih Atletiko pobediti u oba meča. Jednostavno smatram da su onaj Šalhanoglu i Mkitarijan a pogotovo onaj neki Aslani i ima tu još kretena koji su polu fudbaleri alii…. Moram da priznam i promenio sam mišljenje i biću realan, Inter je odlična ekipa, igraju timski, tačno, efikasno, rotiraju se igrači, svi su zadovoljni, deluju moćno u Italiji a i u Evropi i realno gledano baš baš su dobri i što je najvažnije imaju strašnog trenera zaslužnog za sve to!

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

Ako su ti Cahanoglu i Mihtarijan kreteni i poluigraci, i dalje nisi objektivan. Mora to bolje... 😂
1

101

pre 2 meseca

Ovaj Inter nema granica!

elmagico

pre 2 meseca

Napoli od prosle godine je bljesnuo, a Inter ovo gradi duze vreme tako da ne mogu da se porede
M

Maldiniii

pre 2 meseca

Al kako su ugazili Siti prošle sezone, ove su još sigurniji i dominantniji, da ne kažem superiorniji i zastrašujći. Imaće vremena da se odmore i pripreme za Lš jer je Skudeto osvojen ovako rano...
U

Uvek protiv dp

pre 2 meseca

Nije Carlsa de Ketelara nego Sarla de Ketelarea, on sam je rekao da se tako izgovaraju njegovo ime i prezime kad je dosao u Milan.
T

TD

pre 2 meseca

Nije superamacija nego supremacija.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

On vise voli latinski nego srpski. Mada mu nijedan ne ide. Samo se blamira.
T

TD

pre 2 meseca

:-D
W

Wes

pre 2 meseca

Ma, kad pored skudeta dignu i "ušonju", ništa više neće biti bitno . Samo sa uživanjem gledati, makar bili i u zoni Le :)
Z

ZV

pre 2 meseca

Postovani, sta znaci u biti? Hteli ste da napisete ubiti,onda ste morali spojeno da napisete.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

U biti ili u sustini.
A

Atletiko Madrid

pre 2 meseca

izbacuje Inter iz LŠ.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

Dobro...i?
B

Bas je tebi veselo

pre 2 meseca

@Pjanic sa tri zutaa Mirodjija prisutna u svakom komentaru