Komentari na vest

Buongiorno Italia: Interov paradoks

I

Inter

pre oko 1 mesec

Upravo je stigla vest, Acerbi je oslobodjen od optuzbi za rasizam. Ja sam se plasio da ce mu dodeliti onu srednju kaznu (radi reda), kad su vec podigli prasinu oko svega ovoga, a ocigledno nisu mogli pronaci adekvatne dokaze da potvrde rasizam.
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Pa i ja bi napravio tim da mi neko da pola milijarde i da ne vracam. Za te pare nema posla koji ne moze da se napravi. Mislim realno inter i milan su upali u zamku ovih vlasnika mesetara i nikako da se izvade.
I

Inter

pre oko 1 mesec

A ko je to potrosio pola milijarde na sastav timova?

bez_EU4ije

pre oko 1 mesec

"Vezna linija je na planetarnom top nivou: Nikolo Barela, Davide Fratezi, Hakan Čalhanoglu, Kristijan Aslani, Henrik Mhitarjan, Piotr Zjelinski." Dobar vezni red, nema zbora. Ali, ako je ovo pLaИeTaRnI t0p ИiVo, odmah ukinuti fudbal.
K

Krcko23

pre oko 1 mesec

don Bepe Marota obrnuo igricu !!! Ne postoji bolji fudbalski radnik u zadnjih 20 god. Ne bih se iznenadio da napravi Italijanima generaciju za osvajanje svetskog za par godina. Jedan veliki Dr.Mr. fudbala!!!
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Ali jedna istina da gde je on direktor taj klub ima naklonost sudija. Setimo se juvea od pre par sezona i sad intera. Nemoze to biti slucajnost.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Problem Intera je što je dovoljno jak za Italiju jer se konkurencija raspada a za LŠ su slabi. Prošle sezone su imali povoljan žreb. Ove sezone prvi jači protivnik Atletiko ispali su odmah.
P

Pogledaj nekad kolo celo

pre oko 1 mesec

Problem za inter je sto sudije navlace njima uvek u italiji.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Top Gun@ Svi vi kada spominjete taj zreb zaboravljate da je Inter prvo imao nepovoljan zreb, gde je u grupi bio sa Bajernom i Barselonom. Kasnije je Inter igrao i sa Benfikom koja je zavrsila prva u grupi sa PSG i Juventusom i do tog trenutka bila jedna od najjacih u Evropi (po prikazanom na terenu, ne po imenima). Sto se tice Italije, Inter se takodje raspada iz godine u godinu, pocev od 2021. mora da prodaje najbolje igrace i kocka se zamenom jeftinih, besplatnih igraca, a neretko i veteranima. Inter odigra finale LS, ostvari sjajne prihode, a mora da proda jednog od najboljih igraca, a to se desava 3 godine unazad, dok recimo Juventus koji ne igra Evropu ne mora da proda najbolje igrace, Milan prodao Tonalija, ali jos oko 30m je investirao u nadogradnju tima, Inter nema taj luksuz, ne moze ni da investira u ulazne transfere ono sto je zaradio od izlaznih transfera. Sva sreca pa Inter ima sposobne ljude kod kupovine igraca, ali ima tu i srece.
K

KtorLe na ZiStra

pre oko 1 mesec

Povesti? Valjda istoriji.
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Preimenujte naslov sekcije u Buongiorno Inter, jer samo o njima pišete.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Ne bre, treba da pisu o Juvetusu,Romi....
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

@Internacionale, A sto da ne pisu? Do juce ste plakali po komentarima kako nista o Interu ne pisu, pa kad napisu vi odma kamenje na urednika posta, kako veze nema, itd. Lepo je covek napisao, mogli su ubaciti jos koju vest.
J

Juventino10

pre oko 1 mesec

Mogo bi inter vrlo lako se raspasti. Pa da ga vidimo u serie D. Neka u treba tako, osveta za farsopoli
R

Roberto Baggio99

pre oko 1 mesec

Naravno vas treba da je sramota pokrite se usima promenite ligu ime kluba.
I

Inter

pre oko 1 mesec

A kako bi se Inter mogao raspasti sto je njihov gazda u problemima koji ne doticu Inter, osim ovog sa Oaktree? Zang odavno ne ulaze u Inter, tako da Inter svakako nema nikakve koristi od njega, samofinansira se, cak i manje ulozi nego sto zaradi. Kazna za sta? Za to sto je Juventus muljao, pa izbacen u Seria B, e sad da Inter bude kaznjen zbog Juventusovih necasnih radnji?
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Inter teško precenjen tim kao što se i videlo protiv Atletika. Reći da je Čalhanoglu penaldžija neka klasa je prosto deplasirano, Lautaro je kralj malih utakmica, sreća njegova da je Argentina osvojila svetsko inače bi bio smatran za novog Iguaina. Jedino Dimarko je igrač koji zaista trenutno ulazi u svaki tim i verovatno je najbolji levi bek na svetu, Barela je dobar igrač takođe ali ni prići recimo Snajderu i takvim igračima od ranije.
R

Roberto Baggio99

pre oko 1 mesec

Ti druze nemoj da komentarises ako nisi gledao,Inter je rasuo Atletika u prvoj utakmici,druga utakmica je vise nesreca pokri se prati vaterpolo

Oldboy

pre oko 1 mesec

Nisi ti gledao prvu utakmicu izgleda
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Samo da odu zutajci i to je najveca pobeda, gde se bre Kinezi razumeju u sport, ima ih 300 milijarde a za sport su invalidi !
G

Gaizka

pre oko 1 mesec

Teško da je ovaj vezni red "planetarni top nivo". Barela jeste, ostali i ne baš. U odbrani Bastoni, levo Di Marco, u napadu Lautaro. To je planetarni top nivo, ostali su daleko od toga.
J

Juventino10

pre oko 1 mesec

Cuj, tesko. Hakan ubjedljivo najbolja sestica plej na svijetu! Barela jedan od najboljih veznjaka, klupa strasna.
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Vlasnik Intera je Zhang Djindong, a njegov sin je Stiven koji se vodi samo kao direktor Intera i u Italiji ne poseduje nista. Sto se tice ostalih stvari oni dodirnih tacaka nemaju sa klubom. U najgorem slucaju samo ce se promeniti vlasnicka struktura jer bi Zhangovi izgubili klub. Kada se odbije dug za kredit Interu ostaje 360 miliona minusa sto je i jedini stvarni dug. Ostalo je dug porodice Zhang. Imaju opcije da vrate kredit ili zatraze vreme da prodaju klub...Inace Djindong ima ogromno bogatstvo, ali ne zeli da ulaze u fudbal. Imao je problema nakon korone, ali je sada stabilizovao Suning grupaciju i opet zaradjuje ogroman novac. Pritom Republika mu ne dozvoljava ulaganja van Kine, a on je usko povezan sa vrhom crvene partije. Sto se tice Acerbia on je svakako bio peojektovan kao igrac na koga se ne racuna puno u novoj sezoni, a za Marotu se zna vec duze vreme da je ovo poslednji ugovor i da nakon toga ide u savez. Tako da tu nista sokantno nema 😁
I

Informacije i internet

pre oko 1 mesec

Zong ili kako se vec zove je imao ogromno bogastvo pa su mu kinezi oduzeli sve. Raspitaj se malo. Ostalo mu je jos bogastvo po zapadu. U kini ima neku sicu. Mislis da bi on zbog 300mil rizikovao da izgubi nesto sto vredi milijardu da ima odakle da plati? Ako uskoro ne nadje kupca za inter nemoj da te iznenadi rasprodaja igraca. U italiji najgore sto se moglo desiti da dva od 3 najveca kluba prodaju kinezima. To nije italija smela da dozvoli.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Pisao sam pre i posle prve sa Atletikom da ispada Inter. Nisu baš toliko dobri. Ovo svetski vezni red smešna priča. Inter nije loš ali nije među 5 u Evropi.
S

Smouth

pre oko 1 mesec

Da, da...svi ste pisali, posebno ste bili glasni nakon prvog meca gde Atletiko nije na gol sutnuo. Inter ima nedostataka kao i svaki tim, ali na nesrecu su najgori mec u godini odigrali protiv Atletika koji je opet jedva mec odveo u produzetke i na penale slavio. Inter je jak, a bice jos jaci ovakvim pojacanjima sigurno
@

@@@@

pre oko 1 mesec

@Smouth Nađi vest pročitaj komentare naći ćeš moj komentar.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Jesam navijac Intera, ali celi clanak je posvecen Interu, mislim da se tu moglo jos nesto dodati. Skoro svi navijaci Intera se nadaju da ce Suning otici, jer evo vec 3 godine se prodaju kapitalci, i umesto da se nakon Skudeta nastavila dominacija Inter je ostao bez vaznih igraca. Ovo sto je Marota izjavio se znalo jos ranije, jedino sto je ranije govorio da ce mu Inter biti poslednji s ovom vrstom posla, a sad je rekao da ce to biti po isteku ugovora koji je nedavno produzio. Sto se tice Acerbija, za njega sad postoje 3 nacina presude: da bude oslobodjen; da dobije suspenziju od 10 utakmica za rasizam; da dobije suspenziju za ozbiljno nesportsko ponasanje u trajanju od 2 do 4 utakmice. Po meni ako bude ova poslednja opcija to ce vise biti tipa ajde da ga osudimo, nemamo dokaze, ali kad se vec digla prasina, da se on kazni kao primer drugima.
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Planetarni nivo, atomski, nestvarno....dodje Colo i pocepa ih ko ludak novine
B

Bas to

pre oko 1 mesec

Toliko ih pocepao da je jedva dobio na penale...realno athletico je bolji,al da su zgazili inter,nisu
I

Inter

pre oko 1 mesec

ZV@ Bas je neko nekog lepo pocepao kad ga mora pobediti na penale. Uz to Inter je u tom dvomecu donekle bio i bolji tim, ali neke zicere nisu iskoristili i zavrsilo se ispadanjem. Eto makar to ako ti je za utehu.