Komentari na vest

Buongiorno Italia: Juventus pred dilemom – prodati De Lihta odmah ili čekati 100.000.000?

S

StoneCold_

pre gotovo 2 godine

Bolje se lepo vratite na rubrike sa oznakama Gazzete, Corriere dello Sport-a i Tuttosporta. Poslednji je smece, ali ume da ubode sa vestima za Juve, Gazzeta je institucija a Corriere ima dobre izvore za desavanja unitar rimskih klubova. Ovako sve vesti deluju kao naklapanje. A ovi sto kukaju sto nema vesti za Inter...kad pisu o problemima, vi se zalite, kad ne pisu, vi se zalite. A zasto bi i pisali, udjete lepo u komentare i Gile je vec pripremio elaborat.
s

stgo80

pre gotovo 2 godine

de liht je plavi megvajer
G

Gilence Šinterista

pre gotovo 2 godine

Tekstovi o malom juventusu i malom milanu...čak i o patuljku laciju a ni slova o najvećem evropskom gigantu velikom Interu. Sramotno.
k

keskokrsko23

pre gotovo 2 godine

Redovno se prave eseji o Juventusu i Milanu bas bas objektivno
z

zalosno

pre gotovo 2 godine

Ako i ovaj vredi 100 miliona eura,oblacim opet kopacke u 50toj godini i pristajem za igram za 50 000 eura godisnje. I bicu bolji od njega. Boze dragi,ovim fudbalerima je Bosmanovo pravilo otvorilo nebesa,sto s ekaze rodi me majko sretnog pa me baci u kantu,a da kao nekada 3 stranca max budu u ekipama,sve bi bilo 50 puta jeftinije. Sad svaki vredi minimum 10 miliona.
I

Inter

pre gotovo 2 godine

Slazem se, De Liht je teska kiksara, ne znam da li je ukupno imao 20 dobrih meceva u Juventusu. Dobiti od nekog 80m za takvog igra i jos zadovoljiti zahteve ovog precenjenog igraca je bingo za Juventus.
J

Jsjeje

pre gotovo 2 godine

Decko je fudbaler za igru Bajern, Barse, Sitija, Liverpul a Juve se brani 70 posto vremena i tu njegov kvalitet ne dolazi do izrazaja
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Nema tu dilema. Juventus prodaje De Lihta i angažovaće nova pojačanja. Za takvog kiksera dobiti 80+ miliona je baciti kapu u nebo.
B

BepicaM

pre gotovo 2 godine

Pa zar ne prelazi Bremer u Inter po recepturi par miliona pozajmica i 365 rata....Zar mu to nije san da igra za manji klub iz grada mode?
m

maroticab

pre gotovo 2 godine

boli li te ispod rebara?
I

Inter

pre gotovo 2 godine

BepicaM@ pre nego sto nesto komentarises dobro se raspitaj. Raspitaj se kako, tacnije po kome je Bremer dobio ime. Kada to nadjes onda ces videti gde je ta osoba po kojoj je on dobio ime igrala u Seria A. Njegov otac je bio opcinjen tim igracem. Zatim, Lusio je idol Bremeru, a svi znamo gde je Lusio ostavio najveci trag. Naravno, to ne mora da znaci da ce preci u Inter, ali je za sada najblizi Interu.
@

@Inter

pre gotovo 2 godine

Poenta je da Inter nema para za njega...Zelja igraca je jedno, mogucnosti kluba da ga dovedu su drugo