Komentari na vest

Buongiorno Italia: Kriptovalute osvajaju Seriju A

A

Ale

pre preko 2 godine

Ovo u vezi kriptovaluta... Naveli ste da su sponzorirani Inter, Lazio i Roma. No kako pratim medije u Italiji, kao i Juventus, moram vas ispraviti i nadodati da je i Juventus sklopio ugovor sa singapurskom tvrtkom kriptovalutama Sitget (nisam siguran zove li se tocno tako kako sam napisao). Ali uglavnom, Juve ce na rukavu dresa nositi ime te kompanije, i ako se ne varam, na oficijalnoj stranici Juventusa je objavljenjo da ce taj sponsorship vrijediti oko 10 mil eura. Hvala.
L

Lazio

pre preko 2 godine

Inter kineski klub
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

A uskoro postaje arapski. Uzeće ih ovaj lik koji je preuzeo i Nju Kastl. Čudi me da Redakcija o tome ništa ne piše.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Lazio Moze da bude i indijski, uvek ce biti svetlosnu godinu daleko od tvog kluba. @Juve 1982 Koliko ja znam, to je skoro zavrsena stvar. Nisam srecan sto su Saudijci, zbog njihove unutrasnje politike, ali za klub je to fenomenalno. Slazes se?
@

@pjanic

pre preko 2 godine

Ma najjaci ste, nema veceg kluba od Intera, jedan trofej za 10 godina, neverovatno stvarno, pitam se da li Real gleda i uci od velikog Intera? Sad ste malo bili kineski i malo ste stampali imena igraca na kineskom, sad ce biti hijeroglifa na ledjima igraca jer postajete Arapi, smesni ste. Druze, cisto da znas, imate najveci dug za proslu sezonu, 250 miliona eura, potrosili ste millijardu eura na jedan trofej, smeje vam se pola Italije. Jos malo pa cete igrati domace tekme u Sangaju ili Dubaiju :D mi smo barem Italijanski klub jos uvek, Juventus, Lazio i Napoli od svih velikih klubova, a ovo ostalo su sve kineska-americko-arapska preduzeca. Samo polako, nemoj opet da ispadnete iz grupe LS kao najveci slepci.
@

@pjanic

pre preko 2 godine

Ako stvarno Saudijci postanu vlasnici cuo sam da zene nece smeti na stadion.
M

Mad Max :)

pre preko 2 godine

@Pjanic slazem se sa tobom da je inter ne jednu nego 100 svetlosnih godina iza Juventusa :))))))))))))
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@MadMax I ja se slazem, Inter nije ni sto vec hiljadu svetlosnih godina iza lopovluka juventusa... :))))))
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@pjanic Inter jedan trofej za 10 godina, vi dva trofeja za sto i nesto godina postojanja hahahahahaha...i ti si Interu nasao da se smejes hahahahahaha